ass like that
L LIHILM New member 13/1/05 #21 EVIL NEEDS פשוט יותר היתחברתי אליו.. אבל YELLOW BREAK ROAD זה שיר מדהים בפני עצמו.. לא הייתי משווה, כל שיר והיופי שלו
EVIL NEEDS פשוט יותר היתחברתי אליו.. אבל YELLOW BREAK ROAD זה שיר מדהים בפני עצמו.. לא הייתי משווה, כל שיר והיופי שלו
C CheN 007 New member 13/1/05 #26 בגלל שהוא הרשה לי,אני ימשיך כי חבל סתם להשאיר את זה ככה.. אז... הקרב הגדול- spend some time נגד מוקינגבריד... החלטה קשה ביותר,אבל אני חושבת שאני מעדיפה את spend some time.
בגלל שהוא הרשה לי,אני ימשיך כי חבל סתם להשאיר את זה ככה.. אז... הקרב הגדול- spend some time נגד מוקינגבריד... החלטה קשה ביותר,אבל אני חושבת שאני מעדיפה את spend some time.
A angela12 New member 14/1/05 #28 איך אפשר להשוות בכלל?! ברור שמוקינגבירד, אני לא חושבת שבכלל אפשר להשוות בין השיר המדהים הזה לספנד סום טיימ שהו יפה, אבל לא קרוב למוקינגבירד אפילו!!
איך אפשר להשוות בכלל?! ברור שמוקינגבירד, אני לא חושבת שבכלל אפשר להשוות בין השיר המדהים הזה לספנד סום טיימ שהו יפה, אבל לא קרוב למוקינגבירד אפילו!!
C CheN 007 New member 14/1/05 #29 ת'אמת אולי את צודקת מוקינבירד באמת יותר עמוק ויותר טוב,משנה את דעתי.
C CheN 007 New member 14/1/05 #34 מה עדיף- טוי סולג'רס נגד crazy in love ? אני אישית לא מתתי על אף אחד מהשירים,אבל טוי סולג'רס יותר טוב.
מה עדיף- טוי סולג'רס נגד crazy in love ? אני אישית לא מתתי על אף אחד מהשירים,אבל טוי סולג'רס יותר טוב.
E eMiFrEaK New member 15/1/05 #37 ואייי בשבילי זה קשה.. אני מממממממש אהבתי את crazy in love...אבל המסר של toy soldiers הוא עמוק יותר.... באמת לא יודעת... אם צריך להחליט הייתי הולכת על טוי סולג'רס..
ואייי בשבילי זה קשה.. אני מממממממש אהבתי את crazy in love...אבל המסר של toy soldiers הוא עמוק יותר.... באמת לא יודעת... אם צריך להחליט הייתי הולכת על טוי סולג'רס..