ראש בראש

ראש בראש../images/Emo70.gif

והשבוע תחרות חדשה, בין: "ליבי נשבר" ל"לחבק אותך". ענו על השאלות הבאות, ותגידו, את מי אתם מעדיפים. * מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? * שורה אהובה מכל שיר - * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?

או קיי זה הנכון!!!

והשבוע תחרות חדשה, בין: "ליבי נשבר" ל"לחבק אותך". ענו על השאלות הבאות, ותגידו, את מי אתם מעדיפים. * מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? * שורה אהובה מכל שיר - * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?

הממ... קשה...

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
שניהם מדהימים!! * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה?
לחלוטין שניהם כל אחד במישור אחר. לחבק אותך בקטע הרומנטי וליבי נשבר בקטע קצת אחר... * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]?
אוי אני לא יכולה להגיד * שורה אהובה מכל שיר - לחבק אותך -
"כשאת צוחקת אני חי כשאת בוכה עצוב מדיי" ליבי נשבר -
"מנסה לחפש ולא מוצא אהבה..." * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?
את ליבי נשבר קצת קשה לי לשמוע אז בלב כבד אני מכריעה לטובת לחבק אותך...

סינטטית

New member
קשה!!!

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שניהם מדהימים! כל אחד בפני עצמו... * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? ליבי נשבר, זה לא שלחבק אותך לא מרגש, הוא כן, והוא שיר מאוד מאוד מאוד יפה ומרגש! אבל הסיפור מאחורי ליבי נשבר מכניס עוד המון עוצמה לשיר...... * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אני חושבת שליבי נשבר, אבל עדיין בשניהם! * שורה אהובה מכל שיר - לחבק אותך "כי זה האור (
) שבעינייך, שמקרב אותי אלייך, כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך...." ליבי נשבר- "מכסים עננים, השמיים בוכים, כי זה ליבי נשבר...."
* ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? המ המ המ המממ...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נמ נמ [אתה גם פה?] נמ.

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] אני חושבת שכל שיר מיוחד בפני עצמו וכל שיר נכתב מהלב ומהרגש דבר שמאוד סוחף בשירים שלהם * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? יש ללחבק אותך ערך יותר סנטימנטלי עבורי אבל לבי נשבר גם מרגש מאוד * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אממ נראה לי שבלבי נשבר.. * שורה אהובה מכל שיר - לחבק אותך "כי זה האור שבעינייך, שמקרב אותי אלייך, כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך...." ליבי נשבר- "מכסים עננים, השמיים בוכים, כי זה ליבי נשבר...." - כמו כולם :] * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? וואע, אם אני חייבת לבחור אז לחבק אותך ...

timon12

New member
עם כל הכנות והסימפטיה ללחבק אותך.

--ויש המון המון המון המון סימפטיה, אחד השירים שהיו אהובים עליי בתקופות-- ליבי נישבר לוקח לאללה! הכל שם ממש מושלם, הלחן עם הפתיחה של הפסנתר וזה... והפזמון, וקולות ליווי שהם עושים אחד לשני, אני חושב שהו א יותר מרגש בגלל המילים, היכולות של סינרגיה מתבטאות שם בעיקר בשירה, כי לחבק אותך שיר יחסית נמוך, ליבי נשבר יותר גבוה שרים... שורה אהובה: עננים, השמיים בוכים, כי זה ליבי נשבר. יש אנשים לא מוצאים אף פעם, מקום שכזה יש מקומות שאין עוד טעם להמשיך את זה" (בבית השני) כבר ציינתי שאת ליבי נשבר ? עכשיו אני יודע... שהזמן הוא יקר...

בלופ. לא קל!

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שניהם מדהימים, בהחלט בין האהובים עליי, מכל הבחינות. * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? ליבי נשבר. לאדעת להסביר בגלל מה. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? ליבי נשבר. אנלי כוח לנמק חח * שורה אהובה מכל שיר - ליבי נשבר- "מנסה לחפש ולא מוצא אהבה, אוסף אט אט אל חתיכות הייאוש, את תמונת חיי מרכיב בלי ריגוש.." לחבק אותך- "יש אנשים שלא מוצאים אף פעם ,ויש גם מקומות שאין כבר טעם, ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם.." * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? ליבי נשבר.3>

shusha05

New member
למה דווקא..

את השירים האהובים עליי?!
(טוב בעצם זה כל הדיסק) *המילים מדהימות בשני השירים ואני מתה על הלחנים!! (והביצוע מעולה נו מהה?!) *"לחבק אותך" יותר מרגש בעיני.. *היכולות של סינרגיה יותר טובות בעיני ב"לחבק אותך!" (לא יודעת למה!! אני מתה על השיר הזה פשוט!!
) *"לחבק אותך": "ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם זה קשה לראות.." "ליבי נשבר": "את תמונת חיי אני מרכיב בלי ריגוש.." *"לחבק אותך"!!

שלומיתת

New member
עונה.

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] כששומעים את לבי נשבר ישר רואים שלא הם כתבו ת'מילים כי זה לא הסגנון אותו.הלחן הפך אותו לשיר סינרגיה.בכללי הוא מעולה ומרגש מאוד. לחבקותך..שיר רומנטי עם מילים ממש יפות:)הלחן ממש טוב..וגם אותו אני נורא אוהבתD: * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? לבי נשבר.בגלל המילים..ובגלל שאני יודעת מה הסיפור מאחוריו. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? וואו.אממ.אני מאמינה שבלחבקותך..אין נימוק:p. * שורה אהובה מכל שיר -לחבקותך: כי זה האור שבעיניך שמקרב אותי אליך,כי זה הטעם שנשאר מלחבקותך לבי נשבר-אוסף אט אט אל חתיכות היאוש, את תמונת חיי מרכיב בלי ריגוש. משפט ממש חזק. * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?אי אפשר להעדיף כי לדעתי זה שירים שונים לגמרי.

פאק:)

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] מדהימים. במילה אחת * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? ליבי נשבר. העוצמה של השיר על הרקע שלו ממש השפיעה עליי. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? ליבי נשבר. * שורה אהובה מכל שיר - 'מכסים עננים, השמים בוכים כי זה ליבי נשבר' 'אני סולח לך גם אם את לא רואה את זה' (סתם כי אין לי כוח לחשוב על שורה אחרת:)) * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? ליבי נשבר. למרות שאני מתה על הטוסיק של לחבק אותך גם |;

נמנמנמנמ

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]: ממ לשניהם יש לחן ועיבוד מדהים, ומילים מדהימות * איזה שיר מרגש אתכם יותר? לחבק אותך בגלל מה? 2 שורות מיוחדות והלחן של השיר * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אממ לדעתי בשניהם היכולות מתבטאות אותו דבר
* שורה אהובה מכל שיר - * מלחבק אותך- "כשאת צוחקת אני חי, כשאת בוכה עצוב מדי.." מליבי נשבר- "אוסף אט אט את חתיכות הייאוש. את תמונת חיי מרכיב בלי ריגוש" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? לחבק אותך

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif למרות שאני חדש ../images/Emo3.gif

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] מבחינת מילים - אני הרבה יותר אוהב את לחבק אותך. לחן וביצוע - שניהם מדהימים. * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? לחבק אותך. ובוא לא נפרט למה. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של סינרגיה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אני חושב שבליבי נשבר. * שורה אהובה מכל שיר - ליבי נשבר ---- אוסף אט אט אל חתיכות הייאוש את תמונת חיי אני מרכיב בלי ריגוש לחבק אותך --- ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות קשה לראות * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? לחבק אותך.

driffted girl

New member
אולי תקחו אקדח ותירו בי? יותר פשוט

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שניהם מושלמים... * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? לחבק אותך...זה מזכיר לי נשכחות וזה שיר אמוציונלי. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? היהודים
מישהו פה העתיק
.... המממ נראה לי הופמן מגיע לטונים שמחמיאים לקול שלו יותר בלחבק אותך.
* שורה אהובה מכל שיר - לחבק- ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות... ליבי- השמש
כבר קמה הרבה לפני...
פתאום להבין משמעות כזאת... * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? ל
ח
ב
ק א
ו
ת
ך

למעלה