ראש בראש

ראש בראש ../images/Emo70.gif

[נגנב מפורום עברי לידר. כל הקרדיט
] כל שבוע אציג שני שירים של "היהודים". מה שאתם תצטרכו לעשות זה לענות על השאלות לגביי שני השירים ובסופו של עניין לומר איזה שיר מבין השניים אתם מעדיפים/בוחרים נכון לתקופה הזו. אז נתחיל, השבוע נבחרו השירים: "לא קל" ו"יכול להיות". ענו על השאלות הבאות ואימרו לנו במה אתם בוחרים:
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה?
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]?
שורה אהובה מכל שיר -
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?

Dug E

New member
בראש בראש הכי קשה שיש.

שני השירים מועדפים עלי באותה מידה. מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] 2 השירים הכי אהובים עלי + בסוף תבכו איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? אין יותר..שניהם מדברים אלי ב2 מובנים אחרים. באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? נראה לי ביכול להיות.. שורה אהובה מכל שיר - זה לא יגמר.. ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? אני מטורף על שניהם. תום מסוגל לרגש אותי הרבה יותר מאורית,השירה שלו יותר מדברת אלי..ובגלל זה 2 השירים האלה הם 2 מתוך 3 הכי אהובים עלי ואת שלושתם תום שר.

Eldarch

New member
[משתפת פעולה]

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] יכול להיות- מילים בסדר, לחן בסדר..לא משהו מיוחד. ביצוע בסדר+ לא קל- ליריקה מדהימה, לחן טוב, ביצוע מעולה[בעיקר בהופעות] איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? לא קל. פשוט כי הוא עולה על יכול להיות בעשרות מונים בהכל באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? שורה אהובה מכל שיר - מיכול להיות: "בדמיוני אני כבר מת" ומלא קל: "והזמן שלך הוא רץ ממש כמו ילד"&"תודי את פוחדת"&"כמה רצין להבין.." ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? לא קל

איכות.

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שירים מרגשים... מבחינת ביצוע תום הכי מרגש אותי בשני השירים האלה... המילים והלחן של שניהם פשוט מדהימים... הם מאוד שווים מבחינת מי יותר טוב... איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? יכול להיות. אני פשוט הרבה יותר מתחברת אליו... ולחשוב שבהתחלה שנאתי אותו... באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אמממ... אותו דבר... שורה אהובה מכל שיר - "כמה רצית להבין ואמרת חבל", "כמה רצית להמשיך ואמרת חבל", "אני לא פה אני לא שם", "ככה אסור לחיות", "ככה עצוב לחיות", ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? יכול להיות

shmuelr

New member
וואו שתי השירים האהובים עלי

בוא נראה. אז נתחיל, מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]שני שירים מצויינים, אבל דיי שונים. "יכול להיות" יותר מראה את יכולות הגיטרות המעולות בלהקה. ו"לא קל" מראה פסנתר מרגש. איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? שניהם מרגשים מאוד. באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? בשניהם. תום שר בהמון רגש ורואים שהחיבור שלו עם השירים מדהים. שורה אהובה מכל שיר -"והזמן שלך הוא רץ ממש כמו ילד" - "עצם המחשבה הזאת לא מחדירה בי רצון ללמוד" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? קשה לי נורא. זה שתי השירים האהובים עלי.

עונה

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]אממ לא קל הוא שקט ומרגש כזה ויכול להיות הוא יותר ליכוון הכאסח .והלחן מאוד מתאים למילים מבחינת שני השירים...והמילים של לא קל יותר מרגשות אותי בגלל שזה על סוף והתחלה חדשה וזה על מה זמסופר שם וזה עושה צמרמורת איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה?לא קל..בגלל המילים שמשתלבות עם הלחן המרגש באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]?חחחח אןי לי מושג מה זה שורה אהובה מכל שיר -"ובגוף שלי זורם חומר אחר במקום דם" "והפרחים רצלך בגן הם רק נובלים" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?לא קל

Niran2

New member
שניים מהשירים החזקים שתום שר

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] לא קל - הלחן שלו מדהים, הביצוע ענק, המילים קצת פחות לדעתי, פשוטות כאלה יכול להיות - מילים מדהימות, ביצוע ולחן קצת יותר חלשים איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? לא קל, כל שמיעה של השיר מהלייב גורמת לי צמרמורת שוב פעם מחדש באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? לא קל כמובן פה לדעתי, הפסנתר, הסולו פיוטה בסוף, להוסיף עוד? שורה אהובה מכל שיר - "תודי את פוחדת" "ולעיתים קרובות נדמה לי, אני לא פה אני לא שם, ובוריד שלי זורם לו, חומר אחר במקום דם" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? קשה מאוד, אבל לא קל זה לדעתי בכלל השיר הכי יפה של היהודים שהוא ביחד עם פיוטה

...

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] יכול להיות זה שיר טעון, אפשר לשמוע את היהודים הרבה שנים ולהתחבר אל השיר מחדש במצבים שונים ומסוימים. לפעמים בעׂצמה גבוהה יותר ולפעמים בעׂצמה אחרת לגמרי. לא קל זה שיר אישי, כל אחד לוקח אותו אליו [מנקודת המבט שלי] ומקשר אותו אחרת. משליך אותו על עצמו. איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? תלוי מתי. לפעמים הלחן של 'יכול להיות' משתק, ולפעמים 'לא קל' הורס אותך לגמרי. באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? עם כמה שיכול להיות מדהים, בעיקר אחרי ההופעה האקוסטית, אני חושבת שבלא קל היכולות הווקאליות מתבטאות טוב יותר ו'מתארות' את היהודים חזק יותר, מרגש יותר. שורה אהובה מכל שיר - "בדמיוני אני כבר מת, אז מה עוד עלול לקרות לי? [וככה עצוב לחיות..]" "תודי את פוחדת, זה לא קל.. [יש משהו באויר ואת משערת, שזהו חלק מהיופי של הסוף..]" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? אני חושבת שלא קל.

למעלה