ראש בראש!

ראש בראש!../images/Emo54.gif

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז? מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש? מי יותר גבר - סער או מי-נהר? מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי? מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה? מי יותר טיפש - טודי או בופו? מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס? מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר? מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה? כולכם מוזמנים לענות, ואם בא לכם גם לנמק.

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז? לאורנה. היא מטומטמת כזאת. מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש? חלמיש, כי הוא גם שמן, וזה יותר מצחיק אם הוא יהיה ממש נמוך. מי יותר גבר - סער או מי-נהר? סער. מי-נהר סתם רגיש ולא מדבר על הבעיות שלו. מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי? סילבנושי, דה. מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה? אלהנה. (כאילו - "אבא שלי מלך אלפים ואני מגניבה יותר מכולכם!"..תזדייני) מי יותר טיפש - טודי או בופו? בופו. מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס? קיטיארה, וזה עצוב שמגי וטרייסי עשו את טאקיזיס יותר פאתטית מרעה, כי היא אמורה להיות התגלמות הרוע. מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר? דאלאמר. רייסטלין לא סקסי. מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה? שונא ג'ינג'יות, מסרב לענות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אלאנקה

New member
אהה

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז? לאורנה מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש? חלמישP: מי יותר גבר - סער או מי-נהר? סער מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי? סילבנושי.. השם ממש ממש מוכר לי, אבל אני לא זוכרת מי זה:X מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה? לא זוכרת מי זאת:S אמא של מישו? מי יותר טיפש - טודי או בופו? בופו מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס? טאקיזיס מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר? רייסטלין, דה מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה? טיקה.. למינה אין אופי ג'ינג'י

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז?
לאורנה
מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש?
חלמיש
מי יותר גבר - סער או מי-נהר?
מי-נהר
מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי?
סילבנושי
מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה?
קריסניה
מי יותר טיפש - טודי או בופו?
טודי
מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס?
קיטיארה
מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר?
רייסטלין
מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה?
טיקה

black robe

New member
אפשר?../images/Emo63.gif

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז? סהר-פז לא נחשבת לבלונדינית, יש לה שיער כסוף
לאורנה אופקורס
מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש? חלמיש
מי יותר גבר - סער או מי-נהר? אהמ-אהמ, סער
מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי? סילבנושי שלי!! אבל נו... הוא צריך את זה (או שכבר לא!!
)
מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה?|סגדש| אלהנה צפריר|בחילה| מי יותר טיפש - טודי או בופו? בופו חמודה, אבל היא
מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס? קיט...קיט...קיטיארהההה
מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר? רייסטלין!!!
מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה? הומממממ.... טיקה
OK, וכשגמרתי להיות פקאצה, אני נטלי, עכשיו בת 14, אם מישהו זוכר אותי
(זוכרים?? זוכרים?? כן!!) לא
עזבו, אני מעורערת נפשית קצת. רק היום.

The Snow fox

New member
לצערנו.

צקצקצק, עוזבת אותנו לכמה חודשים וכבר היא פוטרסיטית צמחונית פמניסטית וגאה. אוי ויי.

black robe

New member
איפה הלך הספר?../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

אני גאה בזה שאני פוטרסטית, צמחונית ופמניסטית, אבל אני לא גאה (
<------- כזה)
ז"א, עדיין יש לי משיכה לבנים
ו-וול.... לצערנו? *נעלבת*

../images/Emo54.gif

מי יותר בלונדינית - לאורנה או סהר-פז? לאורנה. מי יותר נמוך - גדיל או חלמיש? גדיל!
מי יותר גבר - סער או מי-נהר? סער. סער הכי גבר.
מי יותר דורש כאפה - תניס או סילבנושי? שאלה קשה... אני חושבת שהפיתרון הכי טוב זה לתפוס את שניהם בעורף ולנגוח את הראשים שלהם זה בזה. שני אידיוטים במכה אחת. מי יותר שוויצרית - קריסניה או אלהנה? קריסניה. אלהנה כוסית.
מי יותר טיפש - טודי או בופו? טודי. מי יותר רעה - קיטיארה או טאקיזיס? טאקיזיס, duh. היא אלת הרוע. מי יותר סקסי - רייסטלין או דאלאמר? דאלאמר.
מי יותר ג'ינג'ית - טיקה או מינה? מינה (כי כולם אמרו טיקה, ואני אוהבת לעשות דווקא).

למעלה