ראש בראש

ירדן88

New member
ראש בראש../images/Emo190.gif

אני ושרון [shakira fan] החלטנו לפתוח פינה חדשה, כל שבוע נציג שני שירים של שאקירה , מה שאתם תצטרכו לעשות זה לענות על השאלות ולהגיד באיזה שיר אתם בוחרים. השבוע בחרנו בשירים: TIMOR נגד DIA DE ENERO ענו על השאלות הבאות ותגידו לנו באיזה שיר אתם בוחרים: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע..] באיזה שיר היכולות הווקאליות של שאקירה מתבטאות טוב יותר? שורה אהובה מכל שיר - לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? מקוות שתשתפו פעולה! יום נעים
השאלון נלקח מפורום עברי לידר כל הזכויות שמורות!

darling2

New member
../images/Emo9.gif

Timor
, אבל זה בגלל שאני לא מכירה את השני כל כך, שמעתי פעם אחת.. מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע..] לא יכולה לענות על השני, אבל timor ממש יפה, אחד האהובים עליי, הקצב שלו אדיר. באיזה שיר היכולות הווקאליות של שאקירה מתבטאות טוב יותר?לא יודעת שורה אהובה מכל שיר - לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?Timor פעם הבאה אענה יותר ברצינות, פשוט אני לא מכירה את השיר השני.

perrinat

New member
DIA DE ENERO../images/Emo99.gif

השיר יותר מרגש אותי. את TIMOR אני פחות אוהבת, למרות שב-TIMOR היא יותר מפגינה יכולת ווקאלית.

shakira fan

New member
../images/Emo13.gif גם אני עונה!

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע..] שניהם ממש יפים ובTIMOR יש הרבה שורות יפות שמנסות להעביר מסרים נכונים!
באיזה שיר היכולות הווקאליות של שאקירה מתבטאות טוב יותר? שניהם שורה אהובה מכל שיר - Hearing what we want is the secret of eternal youth לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?timor

pringles1

New member
***פה לדוגמא היית אמורה לשרשר

להודעה של ירדן ולא של רינת! מעכשיו שימי לב!

12ShakirA12

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חד וחלק
Dia De enero
Timor שיר חמוד.. לא מתה עליו ממש

shakira06

New member
ברור ש...

DIA DE ENERO!!!!!!!
ענו על השאלות הבאות ותגידו לנו באיזה שיר אתם בוחרים: מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע..] אממ... בDDE אני אוהבת את הקול שלה! הוא כזה חמודד... את TIMOR לא ממש אהבתי.. לא יודעת למה... באיזה שיר היכולות הווקאליות של שאקירה מתבטאות טוב יותר? הא? ווקאליות? [סלחו לי..] שורה אהובה מכל שיר - אממ... ואיי לא זוכרת... לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? DIA DE ENERO!!!

הממ....

מבחינת המילים - timor... כי יש בו מסרים אמיתיים על דילמות חברתיות וכאלה.... מבחינת הלחן - dia de enero... זה פשוט מתנגן יפה יותר, וגם רגוע יותר. מבחינת הביצוע - אין לי מושג.... מבחינת ביטוי היכולות הווקאליות - timor כי ככה =] שורה אהובה מ pero mi loco amor, es tu mejor doctor" - dia de enero " שורה אהובה מ The good guys are in power and the bad guys are in jail - Timor לסיכום: למרות שכתבתי יותר דברים אהובים על timor אני יותר אוהב את dia de enero.... זה פשוט שיר יפה יותר :)

THE ILLEGAL ONE

New member
טוב נו אני חייבת רק משהו אחד

בגלל הילדים שחוזרים אחריה. זה הורג אותי
כאלה חמודייםםם

מושיק20

New member
ללא ספק Timor../images/Emo127.gif

1) הפגנה ווקאלית מצוינת של שאקירה
2) מסר חכם וביקורת מעניינת. 3) לחן פצצה
אחד הלהיטים הכי גדולים ב"קיבעון אוראלי"

למעלה