ראש בראש

ady18

Well-known member
ראש בראש../images/Emo168.gif

"אהבה באור וצל "נגד " מה עוד בקשת"
איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים?
איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן?
איזה שיר יותר יפה יותר באלבום?
איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות?
משפט אהוב משני השירים? ו
לסיכום איזה שיר יותר אוהבים?

1shiran1

New member
עונה[[:

איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים? מה עוד ביקשת
איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן? שניהם כל כךך %@$# איזה שיר יותר יפה יותר באלבום? איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות? אהבה באור וצל.. אני אוהבת בעיבוד החדש את הרוקיסטיות של השיר.. למרות שגם במע"ב הוא מוסיף את הבית החדש, וזה כל כך יפה .. משפט אהוב משני השירים? אב"ו - "את מציירת על הבד עם המכחול את הלב שלי כריבוע שחור" מע"ב - "הניחי לי לשמוח אהובתי בהמשך חיי העצובים" ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים? קשה לי לבחור, אבל נראלי מע"ב ..

ady18

Well-known member
עונה../images/Emo3.gif

איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים?אהבה באור וצל איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן?מה עוד בקשת איזה שיר יותר יפה יותר באלבום?אהבה באור וצל איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות?שניהם משפט אהוב משני השירים? אהבה באור וצל:"ספונגה סוראליטי אהבה באור וצל,השגעון שלי זה ואן גוך השתיקות שלך זה רפאל מה עוד בקשת אני אוהבת את התוספת לבית "והנה את שולפת עוד שפן מהכובע ותראי אותי כמו ילד ביריד" ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים?אהבה באור בצל

Nimrod121

New member
עונה.

איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים? "מה עוד ביקשת". איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן? "מה עוד ביקשת". איזה שיר יותר יפה יותר באלבום? "מה עוד ביקשת". איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות? אני לא יודע, בינתיים. משפט אהוב משני השירים? משפט מהשיר "מה עוד ביקשת": "מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת. מה עוד ביקשת?". משפט מהשיר "בין אלון לאזדרכת": "וכך, עם רד הערב, היא נוגסת בפלח מדובשו של זה ועם עלות השחר, מקיצה היא בסבך צמרתו של זה.". ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים? ברור שאת "מה עוד ביקשת". שיר מצוין, שהאהבה שלי אליו נראית כאן באופן מובהק (ביחס ל"אהבה באור וצל").

עונה

אהבה באור וצל "נגד " מה עוד בקשת" איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים?אהבה באור וצל איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן?אהבה באור וצל איזה שיר יותר יפה יותר באלבום?אהבה באור וצל איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות?אהבה באור וצל משפט אהוב משני השירים?אהבה באור וצל-צחוקך המתוק זה ווגנר, השלווה שלך ראוול מה עוד ביקשת- מבין אשפת הרחובות, מצאת איזו דלת אחורית,לחזור לי אל המחשבות ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים? אהבה באור וצל

dcohn

New member
עונה. כמה לא צפוי../images/Emo3.gif

אהבה באור וצל "נגד " מה עוד בקשת" איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים? מה עוד ביקשתתתתתתתת
איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן? מה עוד ביקשת
איזה שיר יותר יפה יותר באלבום? מה עוד ביקשת
איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות? לא היתי בהופעות. אבל לא נשבור ת'רצף אז- מה עוד ביקשת משפט אהוב משני השירים? "הצל שלך רודף אותי, חג מעלי כלהקת זבובים, הניחי לי לשמוח, אהובתי, בהמשך חיי העצובים." "ספונג'ה סוריאליסטית,אהבה באור וצל, אוי, כמה שזה כואב." ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים? לא שלא יכולתם להבין לבד אז.......... מהההה עודדדד ביקששתתתתת

michelle75

New member
עונה ../images/Emo175.gif

איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים? שניהם איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן? מה עוד ביקשת איזה שיר יותר יפה יותר באלבום? איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות? ממ.. שניהם משפט אהוב משני השירים? מה עוד ביקשת- "בשבילי את אבודה, וביננו נדמה שגם בשבילך.." אהבה באור וצל- "..ומדגמן לך מילים בהגיון לציור החדש שלך" ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים? מה עוד ביקשת. אבל שניהם מדהימים.

g a l4

New member
עונה../images/Emo3.gif

איזה שיר אתם אוהבים מבחינת המילים?אהבה באור וצל איזה שיר אתם אוהבים מבחינת הלחן?מה עוד ביקשת איזה שיר יותר יפה יותר באלבום?אמ...נראלי שמה עוד ביקשת איזה שיר יותר יפה יותר בהופעות?שניהם
משפט אהוב משני השירים?אהבה באור וצל-את מציירת על הבד עם המכחול את הלב שלי כריבוע שחור. מה עוד ביקשת-הניחי לי לשמוח, אהובתי,בהמשך חיי העצובים. ולסיכום איזה שיר יותר אוהבים?מה עוד ביקשת...

למעלה