ראש בראש!

nothingman1

New member
ראש בראש! ../images/Emo123.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo123.gif

בשבוע שעבר התמודד WORLD WIDE SUICIDE נגד LIFE WASTED התוצאות: LIFE WASTED עם קול אחד לעומת WWS עם 5 קולות אנד דה אוסקר גווס טו:
world wide suicide
=============================================================== מאז שפחתי את הפינה היו שני שירים בלבד שהגיעו לכמות של 10 הצבעות... ולכן- השבוע!: BLACK נגד ONCE אין טעם לשים פה את הליריקה
questions: שיר מועדף? מדוע? שורה נבחרת ממילות השיר: חלק אהוב בשיר: הערות: הצעות לפינה לשבוע הבא: קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר:

הוד11

New member
ואני בוחר ב...

שיר מועדף- ONCE מדוע- הוא הרבה יותר טוב מבלאק, הוא אולי השיר הכי טוב בטן, פתיחה מושלמת קב רצחני, מילים רצחניות אף יותר שורה נבחרת ממילות השיר: איי טינק איי גוט מי אייס און יו!!!!! חלק אהוב בשיר: הפתיחה המהממת, הפתיחה הכי טובה של שיר ששמעתי אי פעם וסמל גראנג' אמיתי בשבילי הערות: שיר פשוט נהדר וגם השני שיר טוב מאוד הצעות לפינה לשבוע הבא: WMA מול MFC קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: *&^%&*#$)#*& סתם אתה יודע שאני חולה עלייך יאיר

Wine

New member
לא פייר

אבל אני בוחרת בבלאק. my all time favorites. אחרים באו והלכו, ובלאק תמיד נשאר. לא משנה באיזה קונטקסט אני נשאלת, תמיד אני אצין אותו כמספר אחת שלי (ורוב האנשים לא יודעים על מה אני מדברת). מדוע? מילים מרגשות וקורעות לב, מנגינה מדהימה (לא פחות ממושלמת) של מי אם לא הפוץ החביב עלי סטון, ביצוע קולי מ-ע-ו-ל-ה, מהטובים של אדי. לא יודעת אם מישהו שם לב, אבל כשהוא שר Iknow someday....can't it be in..... אז ב - in הקול שלו קצת נשבר, ממש כאילו הוא בוכה, זו שניה ממש מרגשת (שנים של האזנות ליליות באזניות הביאו אותי להכיר כל מילישניה בשיר הזה). מה שיפה בשיר הזה זה שהוא מעולם לא יצא כסינגל, ועדיין הוא אחד השירים המוכרים, המוערכים והאהובים של הלהקה. שורה נבחרת: I know someday you'll have a beautiful life I know you'll be a star.....In Mine!!!! חלק אהוב : טודו דו טו טודו דו הערות: ככה כותבים ומבצעים שיר. הצעות: indifference Vs. Release.

an li shem

New member
!!!!!

שיר מועדף?BLACK מדוע? יותר אוהבת, לא יודעת הוא מרגש, ליריקה טובה שלא נדבר על הלחן פשוט שיר גאוני שורה נבחרת ממילות השיר: נוו הקטע בסוף "אני יודע שיום אחד יהיו לך חיים יפים, אני יודע שתהיה כוכבת בשמיים של מישהו אחר...בלה בלה" אין לי כוח חלק אהוב בשיר: הקטע הנ"ל וגם התודודודדודודו בסוףף הערות: שיר פנטסטי הצעות לפינה לשבוע הבא: ללכת נגד מראה אחורית קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: שמוק.

brass monkey

New member
שוב black ברור......

אין מה לעשות.... ones מעולה, אבל בלאק הוא כמה רמות מעל... once מול even flow יהיה מעניין יותר......

אילס

New member
אממ

שיר מועדף? אחרי הרבה מחשבה- Black
מדוע? המילים, הלחן.. פשוט שיר טוב והשיר הראשון שהכרתי של פרל ג'ם
שורה נבחרת ממילות השיר: I know you'll have a beautiful life I know you'll be a star in somebody else's sky But why can't it br mine?
חלק אהוב בשיר: כמו שכתבתי בסעיף מעל..

o0O0o

New member
Once

שיר מועדף?Once מדוע?זה השיר הראשון שהכרתי. שיר מדהים. כל האוירה שלו. האפלות, הגיטרות בהתחלה. הפזמון הכובש. just perfect שורה נבחרת ממילות השיר:eek:nce uppon a time i could love myself חלק אהוב בשיר:הגיטרות בהתחלה, הפזמון. והכל בעצם
הערות:שיר מדהים. אני מתפלא שיש אנשים שבוחרים black. הצעות לפינה לשבוע הבא:betterman given to fly. או תחרות בין השירים שלא מזכירים כאן כל יום. כמו god's dice, low light... bugs
קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: לא כל כך אכזרי

o0O0o

New member
הליריקה והלחן של bugs פשוט

כובש אותי.. צריך לעשות bugs מול black ואז נראה את כל אוהבי הblack מדברים

nothingman1

New member
הייתי שמח לעשות את הפינה על השירים

האלה אבל פשוט לא יענו לי על זה... אולי 5 אנשים ואז זה מבאס אותי שהשקעתי בכלל

SecondFace

New member
ארור תהיה!!!

רשע מרושע. אני אגבש דעה ואז אולי נחשוב עליך..

Jagged chaos

New member
שחור.

כנאמר - כמה ליגות מעל. once שיר ענק שאני אוהב לשמוע, אבל המילים בפזמון שלו בנאליות לטעמי... once upon a time i could controll myself

והתשובה הברורה היא:

שיר מועדף?בלאק מדוע? וונס זה שיר מאוד טוב, אבל באמת אין על בלאק. שורה נבחרת ממילות השיר: אבל כל המילים כל כך יפות! טוב נו זה: Ooh, and all I taught her was everything Ooh, I know she gave me all that she wore And now my bitter hands shade beneath the clouds Of what was everything? Oh, the pictures seared all been washed in black, Tattooed everything... וזה:And now my bitter hands cradle broken glass כל כך יפה שזה כואב. חלק אהוב בשיר:All the love gone bad Turned my world to black Tattooed all I see, all that I am, all I'll be...yeah... אני אוהבת את כל השיר, אבל במיוחד כשאדי אומר אול דאט איי אם, וגם בפסקה אחרת את Of what was everything? איך שהוא שר את אבריטין.. הערות:לא היה עדיף לעשות ג'רמי נגד וונס? הצעות לפינה לשבוע הבא:אולי ראטס נגד באגס? שני דברים שמגעילים אותי רצח.. סתם בגלל לשניהם יש שמות של חיות, אבל יש עוד כאלה. קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר:חס וחלילה חס ושלום! טוב נו אם אתה דורש אז.. יא חביתת חול!

cold metal ass

New member
יאיר ?

לא למדת לקח מהפעם הקודמת שעשית כזה ראש בראש ? חבל , אתה סתם רוצה שאנשים יהיו עוינים כלפייך , לא חבל על הפנים היפות האלה ? למה ? טוב נו .. נזרום .. שיר מועדף? ONCE מדוע? כי לדעתי זה השיר הכי טוב באלבום הזה והוא שיר מאוד חזק מבחינת לחן ומבחינת המילים והוא פשוט שיר מאוד מאוד טוב שורה נבחרת ממילות השיר: You think I got my eyes closed But I'm lookin' at you the whole fuckin' time... בעקיר השורה השאת אבל אני אוהבת כול מילה ומילה בשיר .. חלק אהוב בשיר: ההתחלה כמובן עם המילמולים הלא ברורים של אדי והגיטרה . הערות: לא ! לעשות ! לנו ! חיים ! קשים ! עם ! כאלו ! שירים ! הצעות לפינה לשבוע הבא: איש השעה ואיש כלום
קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: למה לקלל כשאפשר להרביץ ?

izzys

New member
מועתק מהראש בראש הקודם.../images/Emo3.gif

שיר מועדף? BLACK, בלי ספק בכלל.
מדוע? כי הוא מרגש, כי הוא נוגע, כי הוא עושה את זה כמו שצריך. שורה נבחרת ממילות השיר: כל השיר, אבל בעיקר הבית האחרון. חלק אהוב בשיר: טודודודו הגיטרה עם השירה. הערות: הגירסא האקוסטית פשוט מדהימה.
הצעות לפינה לשבוע הבא: לא לשים את בלאק, הייתי צריכה לדפדף עד לעמוד השלישי בשביל למצוא את זה.
קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: ONCE שיר ענק, אבל אין על BLACK.

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifblack.

שיר מועדף? בלאק. מדוע? אוהבת אותו יותר. שורה נבחרת ממילות השיר: ואי אין לי כוח. חלק אהוב בשיר:כול השיר. הערות: אני עייפה. הצעות לפינה לשבוע הבא: אין לי מושג. קללות לפותח הפינה בעקבות יצירת קרב אכזרי ביותר: יאירי השמנמני:]]] סתם, אני במצב הזוי עכשיו, אל תתייחס יאיר חח..

למעלה