ראש בראש מספר 3

Caraya

New member
ראש בראש מספר 3

קצת זנחנו את הפינה משום מה, אבל עכשיו היא חוזרת וזה מה שחשוב. אתם כבר מכירים את העסק, אתם בוחרים מה או מי אתם מעדיפים ומנמקים כדי לנסות לשכנע גם אותנו. והשבוע: קרב מרובע! כבר 40 שנה שהם שולטים ביד רמה בעולם הבידור הישראלי. הם 7 דורות בארץ אבל לנצח יישארו פרסים, הם שחקנים, זמרים, בדרנים ואפילו שופטי-עליון, והם אוהבים לשבת ולהעלות זכרונות מהבית של סבא וסבתא ברחוב האגס 1. קבלו אותם, משפחת בנאי. אהוד מי זה? הבנאי עם המשקפיים והגיטרה כמה זה? 21 שנה מאז 'אהוד בנאי והפליטים'. איפה זה? הוציא ב-2004 את אלבום האולפן האחרון שלו 'ענה לי', אח"כ יצא אלבום הופעה חיה בשם 'ממשיך לנסוע' וכיום עובד על אלבום חדש ולא מזמן סיים סיבוב הופעות משותף עם משינה. מאיפה מוכר לי זה? "עיר מקלט", "עגל הזהב", "כולם יודעים", "היום", "בלוז כנעני" מאיר מי זה? הבנאי ששומר על פרופיל נמוך כמה זה? 24 שנים מאז האלבום הראשון איפה זה? הוציא לא מזמן סינגל בשם 'לך אלי', עומד להוציא אלבום חדש בקרוב. מאיפה מוכר לי זה? "שער הרחמים", "גשם", "וביניהם", "רואים רחוק רואים שקוף" אביתר מי זה? הבנאי ששר מאוד גבוה. כמה זה? 11 שנים מאז 'אביתר בנאי'. איפה זה? ב-2005 הוציא את 'עומד על נייר', כיום נמצא בסיבוב הופעות יחד עם אמיר צורף מאיפה מוכר לי זה? "כלום לא עצוב", "שמתי לי פודרה", "עדר של שוורים", "תחרות כלבים", "מתנות" יובל מי זה? הבנאי ממשינה. כמה זה? 11 שנים מאז אלבום הסולו הראשון, 24 שנים מאז הראשון של משינה. איפה זה? הוציא אלבום סולו אחרון ב-2001 בשם 'נשאר במקום', אח"כ התאחד עם משינה. מאיפה מוכר לי זה? בעיקר ממשינה, אבל גם קצת בגלל "לא יכול לעצור את זה".

ringo rulz

New member
אביתר ../images/Emo47.gif!

והוא כבר לא בסיבוב הופעות עם אמיר צורף
ההופעה האחרונה הייתה בחמישי
(והייתי שם והוא העלה אותי לבמה!!!)

MilkShack

New member
אביתר ויובל.

כשמדובר בקריירת סולו יובל היה קצת צולע.. למרות שרש"י דאב היה נחמד מאוד. אביתר פשוט תותח על. שניהם ממש מלכים, אבל אם אני חייב לבחור אביתר!

Cherub Rock

New member
אביתר ומאיר

אני לא ממש אוהבת את האלבום האחרון של אביתר, אבל האלבום הראשון הוא אחד האהובים עלי במוזיקה הישראלית.

Caraya

New member
אהוד

כי אם יש דבר כזה שנקרא 'מוזיקה ישראלית' אני חושב שאהוד בנאי מייצג אותו הכי טוב. קצת אמריקה, קצת שוק מחנה-יהודה, קצת בוב דילן וקצת זוהר ארגוב. ובקיצור: א יידישע ראסטהמאן. האמת היא שזו בחירה קשה ואת כולם אני אוהב.

Anuerysm

New member
מאיר ואהוד

מאיר גדול, דווקא ציפיתי שכולם יכתבו אותו

Liorking

New member
מאיר ואהוד

את הקול של יובל בנאי אני לא סובל ואת אביתר אני בכלל לא סובל. אני גם לא מת על שאר המשפחה, יש יותר מדי בנאים.

למעלה