ראש אחד

מגיע לו ליהיות במקום הראשון או השני

השני כי יש גם את ג'סטין המושלם חחח סתם אבל הוא ממש יפה ולא היתי אומרת שנינט יותר יפה ממנו או השני הזה מישהוא יודע לאיזה מקום הגיע דאנקן מבלו?

33emily33

New member
בעעע חוצפה!!!!!!!!!

בטח הראש 1 סתם רימו עם התוצאות זה היה מכור הם החליטו באיזה מקום יהיה כל אחד מעניין שזכו דווקא ישראלים ומעניין שהם מאותה סדרה ומעניין שזה דווקא הם לפי דעתי נייט בכלל לא מש'ו מילא רן אבל נינט?????. מי בחר בא בכלל??????

הממ...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

התגובה אמנם שורשרה אליך, אבל היא מופנית לכל מי שהביעה תרעומת (
מושפעת מאמא. מורה ללשון
) כלפי התוצאות. אין דבר כזה "מכור". אני לא חושבת שיש אנשים שזה עד-כדי-כך מעניין אותם שהם יתאמצו כל כך כדי "למכור" את זה ולרמות. אין מה לעשות. אז אנשים חושבים שרן דנקר ונינט טייב יותר יפים מאורלנדו. בעיה שלהם. אולי הם לא מכירים אותו טוב מספיק. אני לא יודעת. אבל זה ממש לא יפה שאתן קוראות לנינט פרה, ואומרות שהכל רמאות וזה...
אז אורלנדו הפסיד. לא סוף העולם

33emily33

New member
לט כנראה שלא הבנת

זה לא שהתעצבנתי שארלנדו לא נבחר מקום ראשון, טוב אולי כן אבל זה לא קשור..... אני מדברת על זה שמי יבחר בנינט אלוהים!!!!!!! כאילו היא יפה?????????? לא לפי דעתי !!!!!1 יש הרבה אבל הרבה יותר יפות ממנה ולמה זה דווקא היה ששניהם היו ראשונים ?????. קצת מוזר לא.????? בעיניי זה ממש מוזר!!!!!!!!!!!!!!

זה לא מכור..פשוט, ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

המעריצים של רן ונינט הצביעו מלאאא והם ניצחו... כולנו מסכימים שאורלנדו נראה הרבה יותר טוב משניהם, וגם עוד כמה משם (אהמ ג'וני), אבל ככה זה כשנותנים לקוראים להחליט- מי שמצביע הכי הרבה זוכה... אפילו נינט כתבה שם- "זה לא כל כך הגיוני, אבל המון תודה". זה ברור לכולם שהיא לא כזו מדהימה, אבל ככה זה כשיש מעריצים פנאטים. בכל מקרה, מקום 6 הוא די מכובד..

pookacha1

New member
זה באמת לא מכור..

אבללללללללללללללללללללל לדעתי הם ממש טעו בתחרות!!!!! נינט ורן לא עולים על אף אחד ממי שהיה בתחרות!! מה לעזאזל יפה בנינט??????????????????????????? וואי ממש הגזימו איתה!!!

למעלה