ראשי תיבות... מישהו יודע מה פירוש ראשי התיבות ´אמי"ת´? (בתי"ס) תודה מראש, אסתי.
S ST New member 14/3/02 #1 ראשי תיבות... ../images/Emo29.gif מישהו יודע מה פירוש ראשי התיבות ´אמי"ת´? (בתי"ס) תודה מראש, אסתי.
@ @@oshra New member 14/3/02 #2 נכסתי לאתר שלהם הם כותבים שהוא מתעדכן כל הזמן אבל אין אפשרות להכנס ל"אודתינו" - "רשת אמי"ת" אז אין לי הסבר. אם תצליחי אשמח לדעת.
נכסתי לאתר שלהם הם כותבים שהוא מתעדכן כל הזמן אבל אין אפשרות להכנס ל"אודתינו" - "רשת אמי"ת" אז אין לי הסבר. אם תצליחי אשמח לדעת.
S shir001 New member 14/3/02 #5 אמא שלי עובדת שם והיא נתנה לי../images/Emo41.gif ראשי התיבות בעברית הן: ארגון מתנדבות ישראל תורה
S shir001 New member 14/3/02 #7 אני אנסה לענות לך ההנהלה הציבורית של נשי אמי"ת, כמו גם המייסדות, הן נשים דתיות, שפועלות בהתנדבות. אלו הן ראשי התיבות, אמא שלי בררה עם המנכ"ל שלהם (היא מועסקת בהנהלה הראשית, בדב הוז בת"א). נכון שזה לא נשמע הגיוני, אבל זאת עובדה.
אני אנסה לענות לך ההנהלה הציבורית של נשי אמי"ת, כמו גם המייסדות, הן נשים דתיות, שפועלות בהתנדבות. אלו הן ראשי התיבות, אמא שלי בררה עם המנכ"ל שלהם (היא מועסקת בהנהלה הראשית, בדב הוז בת"א). נכון שזה לא נשמע הגיוני, אבל זאת עובדה.
S ST New member 14/3/02 #8 אני מצטערת ../images/Emo29.gif אם זה נשמע שאני לא חושבת שזאת התשובה, או משהו כזה... שאלתי באמת מתוך רצון לדעת... בכל אופן, תודה רבה לך! זאת שאלה שמעסיקה אותי כבר כמה שנים, ולא הצלחתי למצוא מישהו שיודע... ושוב, תודה רבה! בשורות טובות, אסתי.
אני מצטערת ../images/Emo29.gif אם זה נשמע שאני לא חושבת שזאת התשובה, או משהו כזה... שאלתי באמת מתוך רצון לדעת... בכל אופן, תודה רבה לך! זאת שאלה שמעסיקה אותי כבר כמה שנים, ולא הצלחתי למצוא מישהו שיודע... ושוב, תודה רבה! בשורות טובות, אסתי.