ראשון ב - SHOW פרטים

TheItaliano

New member
ראשון ב - SHOW פרטים

שלום לכולם המועדון בעל פרקט איכותי ועיצוב מהמם יחד עם צוות הדרכה מצויין נותן את ערב הסלסה המושלם. המועדון ממוקם ברחוב קיבוץ גלויות 46 ת"א ליד הברבי מול הסטודיו 49 כניסה - 25 - חיילים וסטודנטים - 20 אשמח לראות את כולכם

TheItaliano

New member
ראשון ב - SHOW - הופעה חיה של Alegr

ראשון ב - SHOW - הופעה חיה של Alegria שלום לכולם החל מיום ראשון הקרוב 9.1.05 מתחילה להופיע במועדון להקת Alegria בהופעת premiere בתל אביב במועדון ה - SHOW רחוב קיבוץ גלויות 46 ת"א הלהקה כוללת 8 נגנים ומוזיקה חדשה ומיוחדת... ההופעה מתחילה בשעה 22:30 לא לשכוח ההדרכה מתקיימת כרגיל החל מ 21:30 מרמת הבסיס ועד מתקדמים מחיר כרטיס - 30 ש"ח

TheItaliano

New member
לא חייב בת זוג

לשאלתך לא חייב בת זוג ניתן לפגוש ולהעזר בבחורות שמגיעות ויש כאלו אז נשמח לראות אותך בשיעור

איך מתלבשים?

לבוא אלגנט? ספורט-אלגנט? מכנסי אלגנט וסריג? איזה נעליים?

amits6

New member
בארץ אין הגדרה איך לבוא

כל אחד בא איך שנוח לו ספורטיבי, ג'ינס, אלגנט. הנעליים נעלי יצאה רגילות שיהיו נוחות לריקוד ולא כבדות כמו מגף. זה הזמן להגיד כאשר גרתי בארה"ב היה סטייל מאוד ברור לחברה הרוקדים כמו בגדי ריקוד מיוחדים כמו טריניגים מיוחדים ומכנסי ערב לגברים וכמובן כובעים. הנשים היו מגיעים עם שמלות ערב או חליפות מכנס. הרוקדים בלי יוצא מן הכלל גברים ונשים היו מגיעים עם נעלי ריקוד כאשר לכל אחד יש לפחות שני סוגים לגברים נעלי סניקרס (הנעל השחורה "המכוערת") ונעלי ג'ז עם עקב או בלי. לנשים נעלי סניקרס ונעלים עם עקב 4-10 ס"מ. כמובן כל נעל מותאמת לארוע כמו ריקוד על פרקט או ריקוד בחוץ על אספלט.

XUXA141

New member
וואו, הרבה יותר מדי...

כמו שאני רואה, בארץ הבנים פשוט מתלבשים נוח. הבנות לובשות בחורף מכנסים ובקיץ חצאית קצרה, נעלים עם עקב אבל לא דק, ובעיקר צריכות להשגיח ששום דבר לא מתעופף יותר מדי בזמן סיבובים.

amits6

New member
שושה בארץ אין תרבות של הדברים האלו

רק לא מזמן נכנס העניין של הנעליים (אצל אלה שקוראים לעצמם מקצוענים) וקצת כובעים. כל דבר מגיע מאוד מאוחר לכאן ויקח זמן עד שיגיעו מעצבי אופנה של ריקודים או מוכרי קולקציות למיניהם. כל דבר במתעסק בריקוד בארץ (ברובו) הוא יחסית "חאפר" לעומת ארה"ב. הידע של המדריכים כאן הוא מאוד מצומצם בריקוד. לדוגמא רוב מדריכי הסלסה שהכרתי בארה"ב יש להם ידע של מעל 10 שנים בריקוד מתוכם לפחות ידע בג'ז מודרני והיותר חזקים גם בבלט ואני מדבר על החברה היותר צעירים. היותר בוגרים רוקדים מעל 20 שנה ויש להם ידע לרוב בממבו והריקודים העתיקים יותר. אני עושה השוואה מכיוון שכל אחד שרוקד חצי שנה ומתקדם טוב ויש לו פוטנציאל נהייה מדריך שאין לו שום בסיס בריקוד. אפילו אם הוא עבר קורס הדרכה עדיין חסר משהו זה לא מספיק לדעת להעביר את הסיבוב או התנועה. להיות מדריך ורקדן זה הרבה יותר ממה שמציאים פה בארץ ועוד פעם אני לא מדבר על כולם (בכל זאת יש בודדים שהם יחידי סגולה לדעתי) אתם לא חייבים להסכים איתי אני רק מדבר מניסיון של אחד שראה עולם וראה איך זה עובד במקומות אחרים.

../images/Emo45.gifאני מאוד מסכים איתך!

ועם זה שהם רוקדים חצי שנה והופכים למדריכים ישר.. חלקם גם מרגישים שהם הסגנים של אלוהים - בלי להעליב אף אחד , זו דעתי.

The Cat Woman

New member
יש בדבריך צדק מסוים

בקשר לענייני לבוש- אני לא בעד (בלשון המעטה) לרקוד בלבוש רשמי, אני בעד שכל אחד ילבש מה שהכי נוח לו ללבוש כי הריקוד צריך לבוא מהנשמה, מבפנים, בלי הרבה מחשבה... פשוט הרבה אינסטינקטים. ואם יש בגדים שלא מתאימים לרוח הדברים, זה מגביל את חופש התנועה וגורם לתנועה להיות כבדה= לא אינסטינקטיבית. בקיצור.. מה שאני אומרת זה שלא צריך לחשוב הרבה על לבוש. ללכת עם מה שנוח. בגדים "מיוחדים", כובעים ושאר אביזרים לדעתי נועדו רק כדי לעשות רושם ולגזול כסף. בקשר לעניין המדריכים- אני בהחלט מסכימה. כל פלוץ עם קצת קשרים וידע מינימלי בריקוד- נהייה מדריך. יש כאלה שאפילו עושים מעצמם מדריכים ומעבירים לאנשים אחרים את הטעויות שלהם. שלא לדבר על זה שמדריכים בימינו מתמחים במקסימום 2-3 סגנונות (למעט מספר יחידי סגולה)

למעלה