ראפ זה סתם רעש

ראפ זה סתם רעש ../images/Emo191.gif

אתמול בעבודה נתקלתי בעוד אחת מהטענות האלה... אתם מכירים את הטיפוס - חכם, קצת ציני, אפילו אחלה גבר, אבל משום מה הוא לא מצליח להבין מה יש במוסיקה הזאת. מיד קפץ לי לראש הנאום של כריס רוק ש"אתה יכול להוכיח מבחינה אינטלקטואלית כמה הוא טועה", אבל בעצם... למה לא לתת למוסיקה לעשות את העבודה? תחשבו לעצמכם - איזה דיסק אתם הייתם מכינים כדי לשכנע אדם שלא מאמין שלראפ יש זכות קיום? 12 שירים, וכדי לעשות את זה קשה - רק שירים משנת 2000 והלאה. שוט.

Psycho BuZZ

New member
הנאום הזה של כריס רוק

מעפן רצח ותפסיקו לצטט אותו. שירים משנת 2000 שיוכיחו שראפ זה לא סתם רעש הם בעיקר של אאוטקאסט ואמנים מחתרתיים.

אין לי מושג מה הייתי מכין לו

כי אני לא יודע איזה סגנונות הוא שומע, לפי זה תתאים אם ממש חשוב לך להשקיע בחלאה הזה אני לא הייתי מכין לבנאדם כזה כלום הוא נשמע לי סתם אחד שאוהב להתווכח, ובכלל יש מצב שבסתר הוא שומע ליל ג'ון...

hcsneB

New member
מה אתה מקלל? הוא עשה לך משהו?

כל בנאדם שמכיר היפ הופ רק על פי הלהיטים המאוחרים יותר (משנת אלפיים ועד היום) וחושב ככה, צודק לחלוטין

hcsneB

New member
רק משנות האלפיים?

01 Deltron 3030 - 3030 Buck 65 - Corrugated Tin Facade 02 K-Os - Man I Used to Be 03 Pigeon John - Identity Crisis 04 05 Arrested Development - Alot (Remix) The Roots - The Seed 2.0 06 Mos Def - Sunshine 07 Aesop Rock - Daylight 08 Reflection Eternal - Good Morning 09 Non Prophets - The Cure 10 Sage Francis - Sea Lion 11 Saul Williams - Wine 12

roycot

New member
פורגוט אבאוט דרה, שיט של סנופ

דואטים עם איקון ופארל. אני לא מכיר בנאדם שפוי שלא יאהב אפילו לשבוע את הפיזמון של "ביוטיפול". אפשר גם ללכת לצד השני ולהשמיע דברים לא יותר מדי משעממים של דום. ואפשר גם לומר לו שילך לחפש רוקים.

KOOL MIC

New member
בלי לטחון מיים יש לי שיר אחד!!!!

ואפילו חדש common-the game ואני טוען אך תדע עם לא תשמע אגב אם כבר אלבום Masta Ace -disposable art עושה את העבודה מעולה גם האלבום a long hot summer לא נופל ממנו.

KOOL MIC

New member
אני חייב להעיר דבר אחד

שזה צביעות לדרישה שסגנון חייב להיות "אינטלקטואלי" כדי להיחשב אפשר לחשוב שכל סגנון חוץ מראפ עושים אותו פרופסורים מייל ראפ זה דבר שמכיל בו כל כך הרבה גיוון כך שזה עלוב להכליל מאומן אחד או מגוון אחד על כל הסגנון.

youngdiz

New member
אני בטוח

שהוא יתחבר ל-lose yourself, כי מה לעשות, אמינם נשמע יותר טוב מכל ראפר בהיסטוריה.

da^Lord

New member
תביא אותו לג'י ספוט

אבל תשאיר אותו ברחבה החיצונית. כי ברגע שיעבור את הדלת המילים "אמרתי לך" יצאו לו מהפה.

skretch

New member
תלוי מה אתה מחשיב אינטילגנטי

אם אתה מחשיב אינטילגנטי רק שירים שנחשבים לפואטיים או השימוש במילים גבוהות, או ביכולות של אמסי להעביר לך סיפור או לתאר מצב. וניסיון קטן : 1. Talib Kweli - What I Feel 2. Lupe Fiasco - American Terrorist 3. Promoe - fast food world 4. Pigeon John - Life Goes On 5. Nas and quan - just a moment 6.Del The Funky Homosapien - Things You Can Do 7. dead prez - Mind Sex 8. Cunninlynguists - old school לפי דעתי זה די מספיק. זה גם משקף כמה נושאים שחוזרים בראפ: טאליב מתאר מה הוא מרגיש בצורה יפה, אבל עדיין הפזמון אומר שמילים לא יוכלו לתאר את מה שהוא מרגיש. לופה מספר על השחורים ועל דיכויים. פרומו מתאר את העולם שלנו כעולם של פאסט פוד, הכל חייב להיות מיידי ומהיר. ג'ון יונה עם שיר שמרים טיפה את הרוח שאומר שהחיים ממשיכים והכל יהיה יותר בהיר ולא צריך להתבאס כל היום. נאס וקוואן לוקחים רגע בשביל להזכר בחברים ואנשים שהם מתו מסמים, יריות ועוד צרות שלא חסרות ב"גטו". דל עם שיר מעולה מהאלבום דלטרון 3030 שהוא בכלל אלבום מעולה בשביל להראות שיש כזו חיה ראפ אינטגלנטי ושהחיים בעתיד יהיו מוזרים דד פרז עם פורפליי סקסי..בדיבורים?! wtf? איפה כל השירים על הבחורות ועל הזיונים?? יש גם דרך אחרת להדליק בחורה מאשר לחייך אליה עם הגרילז מהזהב בפה, הבלינג מנצנץ ועם רימז שמסתובב נגד סיבוב העולם. בסוף קאנינליגווינסט מוכיחים שכל הזמן היה היפ הופ.
Nah meeeeen, go back like Hitchcocks' hairline Taught Fred Estaire how to pop lock in my spare time I caught a ride on Noah's ark, cus I had a pair of Puma's and two chickens on my arm That's true...... and when I came through noticed Noah was first to "check 1, check 2"

Dicki skater

New member
אין דבר כזה

אין כמעט דבר כזה "היפהופ אינטליגנטי",היפהופ זה בידור נטו,כמו קולנוע,תוכניות ריאליטי,וטלנובלות-יש כאלה שזה מבדר אותם ויש כאלה שלא,אז נכון,יש היפהופ שיטחי יותר ויש עמוק יותר,אבל הכל נכנס תחת ההגדרה של פופ,בלי קשר לנתוני מכירות וכו',פעם זה העביר מסר כלשהו כמו שכריס רוק אמר בהופעה,אבל גם אז זה היה עדיין בידור פחות או יותר (עד כמה שאני יודע,שיר ההיפהופ הראשון היה של השוגרהיל גאנג,וזה היה שיר דיסקו למסיבות-בידור נטו)

למעלה