ראפ גרמני 3

Emc2

New member
ראפ גרמני 3

אוקיי אני ממשיך היום (מנהלי הפורום החביבים, נא לא! לצרף את ההודעה הזאת לקודמת למה אז אף אחד לא קורא אותה ואני לא מקבל תגובות) היום אני ימשיך בטרילוגיה המרגשת שלי על תולדות הראפ הגרמני. היום אני יספר על סצינת ההיפ הופ של שטוטגרט. שטוטגרט באופן מפתיע למספר התושבים שלה מצליחה לייצר מספר הרכבים מאוד מפורסמים בכל רחבי אירופה (יבנה אומר לכם משהו..?). אחד המופרסמים שבהם הוא MASSIVE TONE שהם שלושה גרמנים שלשמחתי הרבה לא השתנו ולא התמסחרו כמו כולם. הם עדיין מייצרים UNDERGROUND HARD CORE HIP HOP עם ביטים חזקים שיגרמו למגנטים שלכם להתפוצץ. הרכב נוסף ידוע מאוד משטוטגרט הוא הרכב FREUNDESKRIES שכולל את DJ FRICTION MAXIMILIAN ו DON PHILIPPE מה שמייחד אותם היא העובדה שהם ספרדים, בגלל זה בהרבה מהשירים שלהם תשמעו גיטרות ספרדיות בנוסף לסקרצינג´ של DJ FRICTION (והוא אחד הסקרצ´רים הכי טובים בגרמניה). FREUNDESKRIES בהבדל ל MASSIVE TONE נחשבים יותר CHILIGES RAP או בעברית ראפ רגוע, לא גנגסטה עם הרבה בסים אלה משהו מי QUALITÄT או בעברית "איכות". כל אלה ועוד כמה משטוטגרט מתאחדים תחת השם 0711 (אליהם דיברת אורי ולא על EIMSBUSH והם החברה KOPFNICKER אשר מדי כמה חודשים מוציאה דיסקים חדשים חבל לכם על הזמן. והנה הגיע פינתו הגיע הזמן ללמוד תרבות איתי לסופה. תגובות שאלות צרחות לונות ועוד תכתבו תכתבו למה לא...

Emc2

New member
תקראו לפחות

תקראו לפחות עד שכבר באים להסביר לכם...

The BerZerKer

New member
אהה?

קראתי הכל אבל מה זה שווה בלי המלצה לשיר שאני יכול להוריד ?

BIGO-G

New member
תודה, אני נהנה מזה מאוד

אני אוהב לדעת מה קורה בעולם ופה שם להוריד שיר להתרשם מראפ עולמי. ביגו מעוניין שתמשיך כמה שיותר על ראפ גרמני.

למעלה