ראפ בערבית

TN from DAM

New member
ראפ בערבית

זה לאו דווקא IAM כי לא נראה לי שהם שרים בערבית , הם שרים רק בצרפתית אך מי שכן שר בערבית אלג´יראית שהיא יותר מובנת ליהודים מרוקאים יותר מאשר לי זה MBS ויש גם את INTEK אני חולה על הראשונים יותר כי ישלי חומר מלא שלהם ולשניים ישלי בקושי 2 שירים , אז מאוד מאוד מאוד מומלץץץץץץץץ ובקשר לראפרים שמלבנון שמקללים יהודים , אז יכול להיות לא שמעתי אותם אבל שמעתי ראפ לבנוני וגם ירדני וזה נשמע לי כאילו הם בכיוון והביט בכיוון והליריקסים שלהם כ"ך חרא בקיצקוץ נסיון כושל לראפ , וזהו זה . אגב , קיבלתי ת´דיסק של שי , למרות שלא מסכים עם כל המילים שלו אבל בתור ראפר אחי חבל"""""""ז , זה ראפ חזקקקקק חולשרמוטה , מומלץ סלאמאת יא ווארדה TN

Loony K

New member
למה לכל ההרכבים והראפרים הערבים

יש שמות רק באותיות? לא שזה לא טוב, פשוט אני רוצה לדעת...

hermoni

New member
תחשוב כלכלית...

מה היית מעדיף... דיסק של MWR או דיסק של מחחחחחחחחחחחחחחמוד אחחחחחחחחחחחחחמד וסעעעעעיד?:) חשיבה כלכית:) ואני יודע שזה לא השמות של MWR פשוט זה השמות הכי ערביים שיש:)

EmGee

New member
דווקא בnwr יש איזה אחד עם שם

אמריקקי ג´רמי או ג´ימי או משהו כזה...

זה MWR קודם כל, וחוצמיזה

זה ריצ´י ולא ג´ימי. והוא לא אמריקאי, אלא ערבי נוצרי. לכו תסתכלו באתר שלהם (אגב ריצ´י הזה שווווווה אבל לא קשור עכשיו. MWA זה פה

Rapid נאור

New member
זה לא שחות מאותיות...

זה פשוט קיצור של שם כמו למשל TN זה הראשי תיבות של תאמר ונפאר ו-DAM זה Da Arabian MC´s ו-MWR זה השמות של שלושת חבי הלהקה וכמו ש-MBS לדומא זה קיצור ל-Micro Brise משהו, ברחה לי המילה האחרונה.. קאפיש?

or001

New member
Micro Brise Le Silence

או באנגלית: Micro Breeze Silence שזה משהו כמו שקט מיקרו-בריזי
ו... ספיקינג אוף אלג´יראים-צרפתים לא לשכוח את פרימן המצויין...

TN from DAM

New member
פירוש של DAM ושל MWR

MWR זה ראשי תיבות של השמות הפרטיים שלהם M-מחמוד שאלאבי W-וואסים עאקר R-ריצ´י שאעבי וצריכים להוסיף גם ת´אות C ל-צ´ארלי שהוא האיש שמאחוריי המוזיקה DAM זה באנגלית עברית וערבית , עברית- זה פשוט איך שזה נשמע דם יענו האדום הזה שזורם לנו בעורקים אנגלית- זה ראשי תיבות של DA ARABIEN MC´Z בערבית- דאם זה משהו ממושך , שבחיים לא ייגמר (IMMORTAL) שלושתם אמורים לתת פירוש שהוא עד כמה שיש דם הראפרים הערבים לא יעצרו נ.ב. וואלא סנייפררררר וישלי ת´דיסק המקורי שלהם עם העטיפה ואגב רק בשיר אחד יש קטע בערבית והשאר צרפתית (גל חמודה לא שכחתי-דונט וורי) סלאמאת

למעלה