ראפ בהונגרית animalcannibals

da^Lord

New member
ראפ בהונגרית animalcannibals

אני יודע, זה בטח נשמע מצחיק ראפ בהונגרית.. אבל שמעתי וזה נשמע ממש טוב, אחלה פלואו. להקה שנקראת animalcannibals הנה האתר שלהם אני יודע זה בעיה, כתוב שם בהונגרית אבל אפשר להסתדר.. תכנסו ל-videoklippek -תורידו משם קליפים שלהם. קליפ מומלץ עם הרבה בחורות ערומות -האוווווו
תהנו.

MחושגZ

New member
הקליפ שנתת לינק ישיר אליו

נחמד מאוד!! נראה כאילו לקוח מפסקול של סרט כלשהו.. לא?? והזרימה שם ממש מעולה! היה נחמד אם איזה מישהו שמבין הונגרית יתרגם את המילים של השיר הזה...

TakTik

New member
כבר ראיתי את הסרט פעם ורציתי לשאול

על הלהקה אבל כמובן שחכתי (כמו ששחכתי את שם הסרט) זה סרט נעורים חביב משהו שקשור לנער שמדבר עם איבר מינו... לאורך כול הסרט יש את הלהקה

farkash

New member
השיר מדבר באופן כללי על החיים

על זה שאין כסף ואין עבודה... זה מין סיפור חיים כזה...

omritoto

New member
מה הקטע שלהם עם FILA???

וראיתי באתר שלהם שהדיסק הראשון שלהם הוציאו כבר ב95 ויש להם מלא דיסקים עכשיו אני ישמע אותם ואני יבקר וזהו בנתיים

omritoto

New member
או קיי ראיתי איזה אחד מהקליפים

אחד בשם "אוסטו קוריו" או משהו כזה. מה שהצחיק אותי הכי היה שם הזה שעמד לו כול הזמן והבחורה עם אופני הקסם (תראו ותבינו!). ועכשיו הביקורת על השירה- הכל טוב ויפה מהביטים עד הזרימה, חוץ מדבר אחד השפה. השפה ההונגרית לדעתי נשמעת קצת קטועה ולא מעוגלת ויפה מה שגורם להם להשמע קצת רע. השפה ההונגרית לא רק קטוע, היא גם נשמעת לי כמו איזה רוסית מאותגרת. אבל אני מזכיר, זאת דעתי האישי!

למעלה