אני לא יכול לקבוע מי יותר גדול (צ´יימבארס או סבאלוס), אבל אני יכול להגיד בשבחו של סבאלוס, שבשיאו, באמצע שנות ה-90´, היו לו 21 נק´ למשחק בלייקרס, והוא נחשב לאתלט לא נורמלי. יש לו קריירה מפוארת ב-N.B.A, המון שנים הוא שיחק שם, ובסה"כ הוא סיים את התקופה שם בממוצע קריירה של 14 נק´ למשחק (מאוד מאוד מכובד בקריירה ארוכה כמו שלו) עם יותר מ-8,000 נק´ בקריירה . נשמה לי שהוא אפילו היה אולסטאר פעם אחת או פעמיים, לא בטוח. ועוד פרט חשוב - בשנה שעברה הוא היה בהארלם גלובטרוטרס, ככה שהבנאדם עוד מסוגל לשחק, זה בטוח. והוא גם לא כזה מבוגר (בן 33). אבל גם צ´יימבארס היה ענק ב-N.B.A....אולסטאר, יותר נק´ קריירה מסבאלוס (לא זוכר כמה בדיוק, נדמה לי שיותר מ-20,000). הבחירה קשה, אין ספק.
סבאלוס נבחר לאולסטאר פעם אחת אבל לא שיחק בגלל פציעה הוא זכה בתחרות הטבעות פעם אחת אבל בשנים האחרונות הוא עוד אחד מהשחקנים שהיו רק בשביל להשלים סגל ולהשלים טריידים, זה כל מה שהיה ממנו בשנים האחרונות שלו באנ בי איי. צ´יימברס הוא מהשחקנים שתלך בארה"ב תגיד את השם שלו ישר יקפצו ויגידו אחלה שחקן, סבאלוס באמת שחקן ענק, אבל הרזומה שלו פחות מרשים משל צ´יימברס.
שחקני הגלובטרוטרס המוכשרים באמת הלכים יותר ויותר לכיוון הstreet legends קחו לדוגמא את headache ששיחק שנתיים בגלבטרוטרס עד שand1 חטפו אותו ומהר...למה? כי הוא כישרון מדהים (למשחקי סטריט!!!) וכמובן שהוא מרוויח יותר כסף מאנד1 לעומת זאת סבאלוס לאן הולך?!...להפועל ת"א שם הוא מתכנן לעשות יותר כסף מאשר שהוא הרוויח בהארלם, אכן כישרון גדול הוא היה אבל הגיל עשה את שלו ולאנד1 או קבוצה נורמאלית הוא לא יגיע אז הוא הולך לקבוצה עם מדים של קאפפא (?!?!?!?!?) ומגרש מתפרק (מכביסט אנוכי, מודה.) ואני לא מטיל שום ספק שהוא יהיה טוב...אבל טוב זה דבר יחסי לא?! ועוד משו ששמתי לב אליו...סבאלוס..... huh?!
אחרי שיחה קצרה שהייתה לפני כמה דקות עם שימי ריגר (מקורב מצד אמא) (פרשן אנ בי איי), אני יכול להגיד לכם שסאבלוס נפלט כבר לפני שנתיים מהאנ ביי איי והפועל תל אביב אפילו לא מודעת לכושרו הגופני הנוכחי. אגב ליידעתכם סאבלוס נפלט מאל איי בהיגעם של שאק וקובי פחות או יותר שבערך ג´ונס התחיל להשתלב בעמדה גארד וקובי כמחליף קובע ואז ההפך. בנוגע לצ´אמברס לידעתכם הוא נחשב לאחד מגבוהים הטובים ששיחקו במכללות בעשורים האחרונים(מכללת יוטה) ואכן כפי שציינתם פה הוא אכן היה נפילה קשה למכבי תל אביב, אבל עדיין הוא וסאבלוס זה שתי דברים שונים סאבלוס הובא כדי להכניס התלהבות ומרץ בקבוצה שלעומת זאת צ´אברס הובא כדי לתפקד מתחת לסלים (משהו שהוא לא עשה בהצלחה גדולה ריב 4.7 נ´ק 6.7). עם סאבלוס יהיה נפילה כמו ציאמברס? הוא אנדרו קנדי חדש בארץ? זה רק הזמן יגיד לנו הדבר היחידי שנותר לי לאחל הוא המשך עונת כדורסל מהנה