ראפרים שבכאסח!!!!!!!!!!

ראפרים שבכאסח!!!!!!!!!!

מי שיודע על ראפרים שבכאסח אחד עם השני שירשום כל מה שיודע!!!!!!!!!!

Big 7

New member
אמממ

אמינם רב עם חצי עולם אבל היה לו ריבון עם די אם אקס אממממ כמובן הריב הגדול בין ביגי לטופאק זה רול ודי אם אקס רבו ריב לא גדול וזהו....

RunNGun

New member
היה, היה

השיא היה בשורה של DMX מתוך "Party Up" משהו בסגנון Aight, Slim? so stop doing what you do פייט גדול שהיה ביניהם, אבל נגמר כמו שהוא התחיל - בצ´יק אבישי

2PAC4EVER

New member
הייתי בטוח שזאת תהיה התשובה

אז ככה-Slim זה רזה לא רק סלים שיידי יש בעולם (שוק...אני יודע...) אתה לא יכול להגיד שהיה ביניהם משהו רק כי הוא אמר SLIM.

RunNGun

New member
אני לא יודע אם האתר ההוא עובד

אבל באתר קיס טו ראפ יש מידע יותר גדול ממה שאני יודע על מה שהלך בין אמינם ל-DMX, בפינת אמינם לך לסכסוכים או משהו כזה - הלינק למטה. אבישי

dresta

New member
וכמובן

EAZY-E היה בכסאח עם DR DRE עד המוות שלו, למרות שדריי הגיע לבית חולים לדבר עם איזי אבל הוא לא היה בהכרה. איזי גם היה בכסאח עם DOG POUND ויש אפילו קטע שאיזי יורד עליהם בדיסק שלו שיצא לפני חצי שנה בשיר SWITCHES. איזי, הגדול מכולם, ממשיך לעשות נזקים גם אחרי המוות שלו.

micL

New member
עוד כמה

נאס מול ג´יי זי ק.ר.ס 1 מול נלי אל תישכחו שהביף של טופאק היה לא רק עם ביגי אלא גם עם מוב דיפ, פאפי ועוד כמה איסטסיידרים והביף של דרה היה לא רק עם איזי אלא גם עם טים דוג ולוק לפאק היה גם ביף עם דרה עוד מלא - אין לי כח

למעלה