ראפרים בטלויזיה

• פותח הנושא kref
  • פורסם בתאריך

kref

New member
ראפרים בטלויזיה

בזמן האחרון יצא לי לראות די הרבה ראפרים בטלויזיה. קודם כל לפני שבועיים ראיתי את קוטג בקטע קטן בסידרה של ערוץ 10 (אחלה סידרה) בשם תיק סגור. בAXN הרבה פעמיים יצא לי לראות ראפרים למינהם. עכשיו יש פרק ב-V.I.P (לא סידרה משהו לפי דעתי) עם קוליו. בסידרה רחובות ניו יורק (אחלה סידרה) יצא לי הרבה פעמיים לראות ראפרים למינהם והרבה שירים שמתנגנים להם בתחילת התוכנית.

stas aka GhoSt

New member
אגב ראפ וטלויזיה....

מה עובר על גיא פינס זה ידוע שהוא תמיד שם בתוכנית שלו שירי ראפ ברקע אבל עכשיו גם ציוני??! הוא שם לפני יומיים את שי 360 בשיר המדהים resistance 2

מה הקשר ציוני????????

טיפש , זה שהוא ( אגב גיא פינס לא בוחר את השירים שיושמעו ברקע של הכתבות אותם הוא לא מכין ) השמיע שיר של שי עושה אותו ציוני ?? מה הקשר ? נמאס לי שכול מה שקור להיפ הופ ישראלי הופכים אותו להיפ-הופ-ציוני

stas aka GhoSt

New member
ואו ואו ואו מה אתה קופץ???!

לא אמרתי שעל גיא פיס ציוני דיברתי על השיר של שי 360 שנחשב היפ הופ ציוני וזה חידוש לגיא פינס כי אף פעם לא היה בתוכנית שלו היפ הופ ציוני מה הבעיה שלך??!

ילדון נקה את החלב , ואז תכנס

גם אני לא דיברתי שגיא פינס עושה "ערב טוב" ציוני דיברתי על זה שכול היפהופ ישראלי או שנשה על ידי ישראלים הופכים אותו להיפ הופ ציוני. שי עושה היפ הופ , שי עושה עושה מוזיקה סבבה , שי הוציא דיסק נחמד שי לא עושה היפ הופ ציוני, שי אפילו לא עושה היפ הופ ישראלי שי עושה היפ הופ נקודה . לא כול היפ הופ אשר נעשה על ידי ישראלים , נקראת היפהופ ציוני. אני בכלל מתנגד להגדרה המפגרת הזאת של היפ הופ ציוני מה קשור ציוני ? הזמרים קוראים לישב את המדבר ? הזמרים קוראים לגולים לחוזר לישראל ? זה שאמן מדבר על פוליטיקה בשירים שלו , לא עושה אותו ציוני , גם אם הוא בוחר את הצד הימיני של הפוליטקה.

stas aka GhoSt

New member
מסכן.....

השיר שהשמיעו הוא רזיסטנס הרזיסטנס הראשון ללא ספק היפ הופ ציוני ואני חושב שכך גם השני זהו!

איך זה יכול להיות ציוני אם זה

באנגלית??? ובכלל לא כל היפ הופ ישראלי הוא ציוני. ושל שי אפילו לא ישראלי

da^Lord

New member
אני מסכים, יש הבדל בין היפ הופ ישרא

לי להיפ-הופ ציוני. אבל השיר רזיסטנס הוא ללא ספק ציוני, מספיק לשמוע את הסמפול של בן-גוריון בתחילת השיר כדי להבין את זה. על רזיסטנס 2 אני לא סגור, לא הקשבתי למילים ..

Psycho BuZZ

New member
וואלה אני מסכים איתך kref

כמה ראפ בטלוויזיה כבר שיגעו לי ת'שכל!!! במיוחד ב-MTV Base... יא אללה!

למעלה