ראפיד ומטרו

DJ ori

New member
אפשר לראות שהביקורת שלך לא ממש

מקצועית או בונה אתה בא מלכתחילה בגישה של לקטול כי אמרת שאין פלואו באמת........ בכל מקרה אני לא יודע למה בכלל התייחסתי אלייך כי אתה עושה מעצמך צחוק כי כל מי ששמע את הפריסטייל מצא בו רק דברים טובים אני כן תומך בך בדבר אחד ששי 360 הוא אחד המצויינים בתחום ברמה הבינלאומית חבל שאתה לא מסוגל לפרגן ולהבין גם שהפריסטייל הזה היה הראשון של הצמד הזה והוא נשמע מקצועי בצורה שלא ממש נראית בתחום הזה חבל שאתה מביע את הדיעות המטופשות שלך באופן כזה בוטה אבל בסופו של דבר אתה לא באמת מחפש לבקר אלא סתם לקטול... גם את זה אתה לא ממש מצליח לעשות כמו שצריך תהיה בריא

lyrical viper

New member
"לקוטל"...

אתה יכול לקטול כמה שאתה רוצה ביינתים מי עשה פריסטייל בעסק שחור מי קיבלו ביקורות מצויינות מכולם?!?!?

DJ$upreme

New member
אמנם הביקורת שלו היתה לא לטעמי

אבל אני חושב שהגזמת לגמרי, הוא הביע דעה וזו זכותו. לדעתו הם היו גרועים. ובשביל הרקורד, כמו שכבר אמרתי, לדעתי הם היו בסדר, אבל שמעתי אותם עושים דברים הרבה יותר טובים.

double M

New member
נו באמת...

כל הביקורת שלו הלכה לפח ברגע שהוא כתב "ראפיד ומטרו אכלו חזק בתחת". זה ביקורת?

DJ$upreme

New member
כן, זה ניסוח מטומטם

אבל הוא התכוון לזה שהם היו עלובים לעומת שי 360, לא לזה שהם ACTUALLY אכלו בתחת, או משהו כזה. נדמה לי.

double M

New member
נו באמת....

ואם אני אגיד שסאב למשל אוכל בתחת מזדיין עם תרנגולות, שוגל כבשים זה אומר שהתכוונתי שהפלואו שלו לוקה בחסר, הליריקס שלו קצת פשוטים, החרוזים צפויים והביטים משעממים? לא.

da^Lord

New member
סופ. בכל זאת לוקחים בפרופורציה

של פריסטייל ולא של שיר מוקלט , ואתה בטח כבר יודע (אחרי הפריסטייל במעבדה) איך ההרגשה כשעושים פריסטייל, וזה מלחיץ במיוחד כשאתה יודע שאתה נכנס לכאן למחרת ונותנים ביקורת על כל פיפס ונשימה שלא במקום. לדעתי זה היה פריסטייל מצוין, לעשות קטע מהיר כזה זה לא קל, ולא הרבה עשו פריסטייל בפלואו מהיר כזה, זה לא קל גם מבחינת הדיקציה וגם נשימות והכל.. אני בטוח שאם ייקחו את אותו השיר ויקליטו בצורה נורמאלית זה יישמע סוף הדרך.. למרות שאלה בתים שחוברו בלי קשר. ו.. מטרו- יש לך אחלה קול, ודיקציה מעולה ונתת יופי של רושם ראשוני בעסק. ראפיד - אתה גם בסדר.
סתם סתם.. גם לך יש את זה, אבל אתה לא פעם ראשונה .

DJ ori

New member
סופרים יקר

אני מברך כל ביקורת שהיא לטוב ולרע זה רק נותן לאומנים מקום לשפר את עצמם אבל יש צורה להגיד דברים אתה לדוגמא נתת ביקורת בשביל לשפר אמרת את מה שיש לך להגיד כי היה לך מה להגיד אבל להגיד דברים כמו "אוכלים בתחת" או "פלואו מגוחך" זה רק במטרה של להוריד ולכסח וזה מאוד חבל כי בסופו של דבר כולנו רק רוצים לעזור אפילו לחלשים ביותר אנשים מסוג זה פשוט מורידים לאומנים את החשק ואת הביטחון וזהו יש דרך להגיד דברים..... זה לא קשור לזה שאני אהבתי מאוד את הפריסטייל

DJ ori

New member
כמובן שלא במובן המילולי

אני בטוח שהוא לא התכוון לאכלו בתחת במובן המילולי של הפתגם אבל הצורה של ההתבטאות לא הייתה ממש בונה אפשר להגיד אני לא מצפה שכל האנשים ששומעים אומנים צעירים יבקרו אותם בשביל שישתפרו הייתי רוצה לחשוב שכן... וגם ההשוואה הייתה לא לגיטימית לחלוטין שי הוא מקצועי ברמה שכבר שיבחתי ומהצד השני של ההשוואה מטרו וראפיד פעם ראשונה ברדיו טוב נו ראפיד שנייה זה לא חשוב אבל הצורה של דרך האמירה של הדברים פשוט קוממה אותי משום מה..... אולי באמת אני קצת משוחד מהרמה המצויינת של הצמד בכל מקרה זה כבר לא משנה... אני רק רוצה להוסיף אם אתה כבר כאן שהמסיבה של הדי ג´יי באטל הייתה משובחת ביותר וכבוד גדול למה שאתה עושה נר שמיני שמח!

אחחחחח

אני חייב להודות פלואו מצויין לא יצא לי לשמוע הרבה זמן אנשים כאלו כישרוניים ובקשר לראפיד אהבתי יותר את הפעם הקודמת שלך בעסק (המסר המסר, יש אנשים שהמסר יותר מעניין אותם)

hyper active

New member
אני רוצה להקפיץ ../images/Emo4.gif

להקפיץ? אני יכולה להקפיץ??? נקפיץ... הקפצההההה!!!!!!

baduist

New member
ג-דול!

מצויין, אין הרבה מה להגיד, קבלו פרחים! פלואו מצויין! נהניתי מאוד!

למעלה