ראפיד ומטרו

musical truth

New member
אנשים הייתם גדולים!!!

דן ונאור הייתם ענקיים!!! אתם עוד תגיעו רחוק! פלואו מטורף! ישבתם מצויין על הביט! (אני סתם מעתיק מדברים שאנשים אמרו אני לא באמת מבין בזה). אני יכול להגיד ששרתם יפה. דן אחי אני אוהב אותך! רק אתה יודע כמה!
יצאתי סטייליסט כפיר © the curdi

מטרו וראפיד

שמענו את הפריסטייל אני אלמוג אמיתי ואביב אביב ישן חצי אבל אחי דן , אתה הפצצת בטירוף יענתו , שלטת בזירת הראפ מאן! :) אתה תותח אחי , לפי דעתי היית הרבה יותר טוב מראפיד , בלי לזלזל בראפיד כי גם הוא טוב! אבל סיכמנו כולנו שאתה היית הכי טוב וצחקנו שלירון אמר לכם "יאללה לכו" זה היה במקום!!! בקיצור דן , יום אחד נכתוב שיר על הצפון ויום אחד נארח אותך בהיפי של טאגור!@!$!@$!@$! :))))

אה דרך אגב דן

תבוא לטאגור מחר ומחרתיים הסשן קאונטרסטרייק ממשיך שם ורק עד יום שבת זה חינם , אח"כ אל תבוא יותר ,אבל עדיין אתה פלוץ יאללה אחי נסעתי ליוון עם גיא

RiNaTiT

New member
ענקקק!!!!!

הפריסטייל של ראפיד ומטרו היה פשוט ענק!!!! יש לכם עתיד....!! במיוחד אהבתי את הקול הבאס של מטרו.... וגם ראפיד (אפילו שאנחנו לא מדברים כ"כ עכשיו..
) היית מעוולהה!!!! יש לך את זה במהירות....
תמשיכו ככה ומי יודע אולי אתם באמת תהיו הדבר הבא....
תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר
Rinat

אחחחחח......

מתי הדבר הזה יצא לפני שנתיים.... שלוש... ואנשים מתמכרים לזה יותר מסם

DJ ori

New member
איזה יופי תודה שהעלו אותו

טוב מאוד עכשיו אפשר לשמוע כמה פעמים את הפריסטייל הזה. אלב דבר אחד ואני חייב להגן על כבודו של מטרו אני מכיר את דן (מטרו) ואני יודע שהוא האחרון שיעשה דיס למישהו. כל מה שיש לו בלב זה כבוד. אז אל תשמיצו זאת אי הבנה.... PEACE

DJ ori

New member
הקפצה!!!

אין לי עוד מה להגיד סתם אני רוצה שזה יהיה למעלה

Super - Girl

New member
כל הכבוד ../images/Emo41.gif

פריסטייל מצוין ! את מטרו שמעתי אתמול פעם ראשונה וממש התרשמתי

DJ$upreme

New member
בגלל שמטרו וראפיד יודעים שאני אוהב

אוהב אותם וחושב שהם מהטובים שיש, מהטובים והמשובחים שצמחו באופן מייק בג´י, אני לא חושב שהם יכעסו אם אני אגיד שהם יכולים לתת הרבה יותר אנרגיות. כנראה ההתרגשות.

TakTik

New member
ללא ספק אחד מהטובים ביותר

מצויין שם למעלה בייחד עם פיזדה וראסטה קישקשתא פשוט אדיר

hyper active

New member
אני וסיגי ישבנו ושמענו לנו

לא נולד האדם( אנשים) שיגרום לנו ליהיות speechleeeeeeeeeeeeeess!!!!!! לפחות ככה חשבנו :) היה ממש פצצה!!! כול הכבוד תמשיכו ככה :)

MC JaNaNa

New member
../images/Emo187.gif כל הכבוד לדן ונאור...

אומנם לא שמעתי את עסק שחור אבל שמעתי את זה היום מההקלטה... ומאד עומר וסינדרום אני לא זוכר ששמעתי פריסטייל שכיף לשמוע אותו ובאמת הפריסטייל שלכם נעים לאוזן וושניכם הייתם טובים ודי כבר עם אתה היית יותר והוא היה פחות טוב שאומרים היה טוב זה ההצלחה של שתיהם שווה בשווה הייתם מעולים ואני פשוט שמח בשבילכם עידן (שיש לו אופל קורסה 1400 92´ משלו)

theAMP

New member
תגידו לי אתם נורמלים?

היה פריסטייל מחורבן... מאז ששי 360 היה בפינה לא נראה שמשהו כבר יכול להישמע טוב... הבנאדם פשוט יצא כל כך גבר... אבל באנה ראפיד ומטרו אכלו חזק בתחת... היה פריסטייל רדום ומשעמם עם חרוזים ששמעתי כבר מליון פעמים אפס אנרגיה ופלואו מגוחך...

double M

New member
פחחחח.....

כל כל רואים שאתה בא בגישה של "ליכלכתי על מי שכולם אוהבים, יצאתי גבר", בתכלס אתה אפס. "ראפיד ומטרו אכלו חזק בתחת".... הממממ אחלה ביקורת. אדיוט.

למעלה