ראסטות מן שואלת:

ראסטות מן שואלת:

תעזרו לי! כשאני כותבת אותו במישתמש קיים, הוא אומר שהשם לא קיים, וכשאני כותבת אותו בתור חדש אז שהשם כבר קיים במערכת! אני לא הולכת להיתקע שוב פעם עם שם חדש, בטח לא זה, תעזרו לי כי אני על סף היתאבדות.. וקורעוז [או אוז], בבקשה תמות?

Ey@L

New member
תשובה

אם אתה משתמש בממשק הישן (כך זכור לי), אתה צריך לרשום את שם המשתמש, סיסמא והאי מייל בו נירשמת(חשוב). ואם אתה משתמש בממשק החדש יש למטה אפשרות LOGIN שזה תרשום את השם והסיסמא. אם ששכחת את הסיסמא תוכל ללחוץ בקישור, איזכור סיסמא. בכל מקרה תנסה בשני הממשקים להכנס. מקווה שעזרתי, אייל, מנהל פורום מחשבים בתפוז

rastotman

New member
תראו איזה יופי!

קיבלתי בחזרה את השם האלגנטי שלי! ואני עדיין לא מבינה למה התפוז הזה לא מסכים שקיים ראסטות מן אחד שגר בדואל של אח שלי, אם תילחצו על השם שלי למטה תגיעו אליו- אבל למי אכפת? rastotman

flowr..

New member
גם לי זה קרה פעם,

פעם החלפתי שם, וכשניסיתי להירשם שוב עם השם שלי כאן כתבו לי שהשם כבר נמצא במערכת (אולי בגלל שהוא היה כתוב ברשימה של חברי הפורום), אז בשביל שאני אוכל בכל זאת להיכנס עם אותו שם, הוספתי נקודה לשם שלי. אח``כ כשזה קרה שוב, הוספתי עוד נקודה לשם שלי. בפעם האחרונה כנראה מיהרתי, וכתבתי flower בלי E. רק לפני שבוע בערך בכלל שמתי לב לזה, שזה flowr ולא flower. אגב, את השם הזה, בכלל לא אני בחרתי. פשוט, כשהתחלתי לכתוב כאן אז לא זכרתי את הסיסמא ולא יכולתי להחליף שם, ובגלל שהתחלתי עם השם הזה, כבר נשארתי איתו.

למעלה