ראלי, ראלי...

המטיייל

New member
ראלי, ראלי...

עוד ראלי עובר לו ואני לא משתתף. אני מחפש פרטנר להשתתף בראלים שיבואו. אם יש מישהו שזה נשמע לו מעניין - אז יאללה, צור קשר ונראה איך מתארגנים יחד.

המטיייל

New member
תשובה...

רוכב על DR650, 1991. רמה בינונית, לא אוהב חולות. רוכב כל דבת שניה-שלישית בעיקר באזור לכיש, בן שמן או רמות מנשה. כל פעם משהו כמו 40-60 ק"מ (לוקח לי עד 4 שעות). מה איתך?

fazer_1000

New member
זה הכל?! ../images/Emo3.gif

40-60 ק"מ בארבע שעות?! על DR650?! אני עם ה50 סמ"ק שלי עושה בימי שבת 100-140 ק"מ בארבע חמש שעות באזור של בן שמן-מתקן אדם-וכל האזור... סתם אחי לא על זה התכוונתי לקשקש- רציתי לדעת באיזה ראלי´s כבר השתתפת. מסעות ראלי זה מענין...

JonnyBoy

New member
ומה בעניין הניווט?

יש לך את הידע והאמצעים לניווט תחרותי? ואם לא האם יש לך נווט תותח (אפילו שאינו רוכב)? יש לי רעיון וסוזוקי סמוראי. דבר איתי...

המטיייל

New member
תשובה לשניכם...

לגבי מרחק/ זמן - היות ואני נוסע לבד אני לא מכסח. משתדל לא ליפול כי אני לבד. כשאני עם קבוצה הקצב עולה. לגבי ראלי - לא השתתפתי מעולם. לגבי ניווט - אין לי gps. אני עדיין מנווט בשיטה הישנה של מפה, מצפן וסיפורי דרך - אני נהנה מזה וזה חלק מהעניין. טיולי השטח שלי הם לא באופי של התכסחות כמו שאמרתי. אני נהנה מהנסיעה, מקטעים טכניים שצצים פה ושם ומעניין הניווט. השתתפות בראלי בשבילי הוא המטרה ולא איזה מקום להגיע. עצם החויה והאתגר. אם אנחנו באותו ראש אז קדימה - נפגש פעם וראה אם יש תדר משותף או לא.

JonnyBoy

New member
הבהרה, מידע והצעה:

בקשר לניווט, זה לא עניין של מפה או GPS, התכוונתי לניווט תחרותי, תחת לחץ הזמן והאדרנלין של התחרות. החשיבות של כלי העזר היא משנית מול מיומנות הנווט. סופ"ש זה אני בירושלים. למה לא ניקח ג´יפ אחד, שני אופנועים ומפה לאזור הרי י-ם - לטרון, ונתחיל לעשות אבק ?!

stilgur

New member
ואם בירושלים עסקינן...

מטייל, נשמע סבב, הסגנון מתאים, כל החודש האחרון הייתי באזור של חיפה/תמרת/רמת ישי, בוא נפגש נעשה טיול לבדיקת ממצאים ונראה. ואם תגיע לכיוון י-ם אפשר לדפוק אחלה טיול לאיזור לטרון/כרמי יוסף וגם לנסות את מסלול האנדורו שהשאירו מאחוריהם מהתחרות האחרונה, שמעתי שיש שם אחלה קטעים טכנים... למה המייל שלך חסוי ? ? ?

המטיייל

New member
הממ...

ההצעה נשמעת מצוין. בואו נפגש באזור כרמי יוסף. שבת הזו לא (גם מחויב בבית וגם יהיה תנור בחוץ. בואו נראה לגבי שבת הבאה. המייל שלי: [email protected] אני מדגיש שאני לא רוכב מהיר במיוחד! שלא יהיו אכזבות. אני גם נוסע על כלי שהוא כלי התחבורה שלי ביומיום ולכן אני לא קורע אותו. זה לא אומר שהנסיעה עליו היא כמו על ביצים אבל בהחלט לא מכסחת (למשל, מהירות נסיעה בשבילים טובים 70 עד 80 קמ"ש, כן עולה מעלות בינוניים עד קשים, כאלה שלא ישרפו קלאץ´ או יסכנו את האופנוע יותר מדי) אם עדיין אקטואלי אז סבבה.

למעלה