ראי ראי שעל הקיר

מאיה ה

New member
ראי ראי שעל הקיר

ראי ראי שעל הקיר מי המכוערת יותר מכולם? את, מאיה. את ורק את. עם האזניים הגדולות והאף המכוער, לפעמים ארוך ולפעמים קצר. עם העיניים החומות והמבט המנוכר הדמעות שזולגות לך על הלחיים המדושנות עוברות לסנטר ומטפטפות לרגליים. עם הפצעים בפנים, בגב ובידיים הכתמים הכחולים שמכסים את הרגליים השריטות, החריטות, החתכים והצלקות המכוערות שאותם כולם, כולם יכולים לראות. כן, מאיה. אין כאן שאלה. את היא המכוערת הראשונה. ראי ראי שעל הקיר מי השמנה ביותר בעולם? את ורק את, מאיה מגעילתי. עם הלחיים הנפוחות והחזה הענק הכתפיים הרחבות המשולשות והצלעות המקווקוות המפוספסות. הבטן הבולטת והישבן השמן הירכיים העגולות ועצמות האגן הבולטות. הרגליים הקצרות מידיי למסה הגדולה שתמיד מלאות בצבעים משונים. הידיים העקומות עם השרירים והעור המדולדלים והשומן המרפקים הבולטים שתמיד חוטפים מכות האצבעות הקטנות והפסים שניראים מתחת לעור שהוא כזה שקוף, ומראה כל וריד וגיד ושנראה כאילו לקחו פיסות עור וזרקו על הגוף. ראי ראי שעל הקיר מי הטיפשה ביותר בעיר? את, מאיה, הטיפשה הגדולה מכולם. עם המוח החלוד ותאיו השרופים שממשיכים למות ככל שיורדים. את, שלא מסוגלת להתרכז במה שחשוב ויושבת ובוהה בקיר, עד שלא מסוגלת לראות כי המסך כולו רטוב. שתוהה שוב ושוב, ובודקת איך היא ניראת במקום לשבור את המראה ולהתעסק באמת. שיושבת במקום ומתלבטת שוב ושוב במקום לקום ולפעול בכיוון הנכון. שחושבת כל הזמן אם כן או לא, ואם בכלל ולא מבינה שהזמן כבר אזל. ובמקום לתת לרגשות שבפנים לצאת ולעשות את שלהן עוצרת אותן עמוק ביפנים דוחסת ודוחסת ומגבירה את הלחץ והחום עד שכבר אי אפשר והחבילה מתפוצצת בפנים ואז באמת כבר כלום לא נישאר ביפנים. מראה מראה שעל הקיר מי העצובה ביותר מכולם? ****************************** עכשיו אתם מבינים למה אני לא מביטה במראות? אני מפחדת שהן ישברו. סליחה אם הכבדתי במילים, אני מנסה להוציא קצת ממה שביפנים. ואולי, הייתי צריכה רק לכתוב שרע לי...וזה היה מספיק.

blue love

New member
לשבור לרסיסים...

מאיה..אולי הגיע הזמן לשבור את הראי שעל הקיר? אולי הגיע הזמן להסתכל על עצמך מתוך הנפש ..פנימה? blue

מסכנונה שלי

קשה לך לאהוב את עצמך לא יודעת לקבל את מה שאת רואה במראה יודעת מה את חשה גם אני לא אהבתי ועדיין לא אוהבת אל תחשבי לי: ``קל להגיד`` אני לא הכתובת אני מאלו שעשו את כל הדברים האלה ויותר כשהבעל שלי מת, אחד הדברים שאמרתי היה: מי ירצה אותי, תראו אותי? אז עושים דיאטה ומטפחים את הפנים ואם צריך עושים גם ניתוח פלאסטי מה שיעזור לך לאהוב את עצמך אבל הכי חשוב שבי והביטי במראה תתחילי לראות את החלקים שאת כן אוהבת אצלי זה היה השיער אצל כל אחד זה משהו אחר תשעני על זה עד שתגדילי את כמות החלקים שאת אוהבת אחרי שתירזי אחרי שתגרמי לעור להראות יותר טוב תעשי פן תתאפרי תסתכלי במראה תאהבי את עצמך וכבר כתבתי לך הכי חשוב תאהבי את עצמך!!!!!! ודרך אגב, מי שיש לה יכולת התבטאות כזו, יכולת כתיבה כזו, סיגנון כזה ובלי שגיאות כתיב ללא ספק, איננה טיפשה אז די

מאיה ה

New member
תודה לך, אבל...

לא משנה מה אני אעשה, כמה אני ארד במשקל, כמה אני ארזה.... זה אף פעם לא יספיק. כאן בא וידוי קטן: הגעתי לפורום הזה בעיקבות אנשים נפלאים, אבל ``פורום הבית`` שלי הוא בעיות אכילה... אני אנורקטית כבר 9 שנים ארוכות. ולכן, אני יודעת שלא משנה מה אעשה, לא ארגיש יותר טוב. פעם חשבתי שאם ארזה קצת אז העולם יראה ורוד יותר.... הגעתי למשקל של 35 ועדיין רציתי לרדת. רציתי למות מרעב. מאחורי עומדות שנים ארוכות של אישפוזים, על אנורקסיה, דיכאון ואובדנות. לא יודעת וגם לא משנה מה קדם למה, אבל החיים האלו גרמו לי להרבה הרהורים ומחשבות על מוות. אני מניחה שכבר הבנת את זה קודם, מדברים אחרים שכתבתי. אני חושבת שהבעיה העיקרית היא שאני שונאת את עצמי. את איך שאני ניראת, את מי שאני, את הרוע שבתוכי. את הצורה בה אני פוגעת במי שאני אוהבת כבר שנים ארוכות. ואני משתדלת שלא להסתכל במראה. אני מכשפה רעה. ואני מתעבת אותה. שלך מאיה

חיבוק ענק!!!

``מכשפה`` יקרה ואהובה רימית את כולנו עם ה``שמנה`` שלך קנינו את זה כי איננו מכירים אותך אין דבר שאת יכולה לעשות אלא להסתכל בראי וללמוד לאהוב את הילדה הזו, שניבטת אליך חמודה לחבק אותך חיבוק חזק זה כל מה שיש לי עכשיו חיבוק חזק

קיוי

New member
די מאיה!

די עם ההלקאה העצמית, די עם רגשי הנחיתות, די עם מה משמעות החיים. את יודעת איך להשתקם - תעשי את זה כבר, תפרקי הכל

dafna l

New member
למאיה ראי ראי

מי האמיצה הגדולה בתבל? מי שיכולה לקום ולומר שהיא שמנה מי שיכולה לתאר במילים רגשות חזקים מי שיכולה לבטא את הכאב מי שיכולה לראות שאפשר אחרת מי שיודעת שהיא מסוגלת היא היא הכי אמיצה בתבל את !!!!!!!!!! מאיה כן זו את!!!!!!!1 באמת באמת המראה סיפרה לי

naknik

New member
יש כמה מליארדים של אנשים בעולם

ומתוכם יש את אלה שדווקא יאהבו את מה שיראו ואת מה שישמעו ואת מה שימדו מולו. לפני זמן מה הגעתי לאיזה הארה (נוספת) בחייים שלי , שלא משנה מה אני אעשה ואיך שאני אתנהג או איך שאראה ומה שאלבש וכו וכו זה פשוט לא משנה .. כי יש כל כך הרבה אנשים בעולם (אני עוד לא מכיר את כולם) אבל תמיד יהיה את זה שדווקא יאהב ויהיה את זה שישנא אז מה אכפת לי , אני שלם עם עצמי בקשר לרוב הדברים מבלי לחשוב על איך אנשים יגיבו כי תמיד יהיו את אלה שיגיבו בחיוב ויהיו את אלה שיגיבו בשלילה (באופן כללי על כל דבר) אז למה להתאמץ לעשות מעצמך משהו שאתה לא ? הכי חשוב להיות שלם עם עצמך וערכים עצמיים ( ווקטורים עצמיים - בדיחה פרטית) זה מה שחשוב. קיצר , מאיוש...את לא היחידה (ברור שזה לא נותן הרגשה יותר טובה - מניסיון) אבל בכל זאת יש את אלה שאוהבים אותך ואכפת להם ממך . תשמרי אותם קרוב אלייך , יש מליארדים של אנשים בעולם אבל יש מעט מאלה שאכפת להם תעשי

למעלה