ראיתן את הקלטת?

ראיתן את הקלטת?

התרגשתי מאוד ושמחתי לראות את גלעד במצב בריאותי (לפחות למראית עין)טוב. אני מקווה שזה יקדם את המו"מ ויביא לשחרור המהיר.

מרגש מאד. הלוואי במהרה נראה אותו פה

אני מתרגשת בשביל משפחתו. איזה אושר לראות אותו, איזה כאב שזה עדיין רק לראות, בלי לגעת, בלי לחבק.

שרונית28

New member
הקלטת חדשה היא צולמה ב-14.09 זו היתה

הדרישה צילום עם הוכחה שהקלטת היא מעכשיו.

עינבלית

New member
לצערי

כמי שמשחקת לא מעט עם תוכנות לעריכה גראפית, זה לא בעיה לפברק את התאריך, לשתול עיתון וכו'. אז אני באמת מקווה שזה אמיתי.

mevav1

New member
אואיש..מסכנצ'יק..כמה בכיתי...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כמה כואב לי..כמה קולו נשמע מרוסק
וכמה הוא היה חיוור ורזה וכאוב ומפוחד..עיניו התרוצצו בדאגה אנה ואנה..כמה בכיתי..כמה כאב לב שהנער הזה הפסיד 3 וחצי שנים מחייו רק בגלל הכלבים האלה.. כמה הוא נשמע מיואש למרות שעלק אומרים שנראה שמח לפי שפת הגוף.. כמה שהייתי מתה לחבקו כעת וללטפוולשמור עליו. פשוט כואב לי הלב
אני חולמת כבר להגיע ליום בו הוא ישוחרר והאמת, ל א אכפת לי תמורת כמה כי אנחנו אחראים עליו וצריכים לדאוג לביטחונו.

תותיער

New member
הם לא כלבים, כלב זו חיה נאמנה ואדיבה

הם פשוט חלאות המין האנושי ולא ראויים לשאת בשם "כלב". מסכימה איתך על כל מילה

נצאב

New member
מה כתוב שם בכותרת העיתון בערבית?

מישהו בדק את עיתון פלסטין של 19 לחודש והשווה עם מה שהוא החזיק למה ,עם השלומיאליות שהיתה עם הארונות שקיבלנו. מזמן איבדנו את החוכמה

mevav1

New member
וואלה את צודקת תותית..כל פעם מחדש

כלבתי הנאמנה אומרת להבדיל בינה לבינם
וכל פעם מחדש אני שוכחת לא להשוות.. חלאות זה לא מילה. מי שיכול להרוג את אחיותיו ואמותיהם, לא בני אנוש. ותודה שאת מסכימה עמי..

סליחה אם אני מבהילה אותכן אבל אני ראיתי משהו

ממש מפחיד בכל העניין של הקלטת. מתי הקלטת צולמה? 14.10 נכון? מתי הקלטת של נחשון וקסמן צולמה? גם 14.10 אומנם שנה אחרת אבל בדיוק אותו התאריך. אמן שזה לא קשור אחד לשני ושזה רק צרוף מקרים אבל זה זיעזע אותי ואני מתנצלת שמשתפת אותכן אבל נבהלתי מיזה מאוד שראיתי את התאריך. אמן שיחזור אלינו גלעד שליט בריא ושלם הביתה זה החלום שלי לראות אותו מגיע בשלום. מחבק את אימו ואת אביו ואת האחים שלו כזה בחור מתוק חבל על הזמן שיחזור במהרה אמן!!

פלגיה

New member
לא ראיתי ולא אראה

אני חושבת שהקלטת מיועדת למשפחת שליט. אני לא חושבת שזה משהו שאני צריכה לראות. ריבוי צפיות לא יעזור להחזיר אותו הביתה (ובכלל ריבוי רעש עלול רק להעלות את המחיר לשחרור)

משפחת שליט בחרה לחלוק איתנו - הציבור את

הקלטת . אני חושבת שזה יפה מצידם אחרי שהציבור מלווה אותם לאורך זמן. זה שהתקשורת יושבת וטוחנת וחופרת ומלהגת ומברברת- זה מה שמיותר . לא עצם השידור.

פלגיה

New member
על הבחירה שלהם אני לא חולקת

אני תוהה מה צפיה במשהו שבויים על ידי חוטפים מרושעים מועילה במשהו. למשפחת שליט בוודאי זה מועיל. זו הוכחה חד משמעית שהבן שלהם בחיים (או שלפחות היה חי לפני שבועיים וחצי). לכלל הציבור - אין בזה תועלת בעיני, מלבד מציצנות. וכמובן שגם הברברת מסביב מיותרת.

למעלה