ראיתם??

moria007

New member
וואו! חדשות וטבות!!!!

עכשיו רק צריך להגיע ולבדוק מקרוב את הנושא.....

באמת נחמד

אבל אני מסכימה עם גיל ומוסיפה שגם הצ'יפס לא בהכרח נ"ג וזה תלוי בעיקר איך ועם מה מטגנים אותו, וגם זכור לי שדיברנו על הבלאק וגיליתי שלא רק אני והחברים שלי מאוד התאכזבנו מהמקום הזה מבחינה קולינרית.

נועית7

New member
איזה מעולה

בקרוב יהיה פה אנגליה... חוץ מזה פותחים סניף ברמת החייל אז בכלל שווה. השאיפה שלי היא שבכל מסעדה שמכבדת את עצמה תהיה אופציה כזו...

רונולה

New member
הצ'יפס

הייתי בבלאק לפניי כחודש ורציתי להזמין צ'יפס. הצ'יפס כן מטוגן בשמן שמטוגנים בו דברים עם גלוטן... נקווה שאולי שינו גם את זה... אז שימו לב

ואייייייייייייי אני כל כך שם!

מחר בבוקר מבחן אחרון, שבת בערב בלק אנד ברגר ומעבר ליער. תודה על ההודעה!

צפירת הרגעה...

אהלן אהלן לכם ולכן, בשבת קודש אני ומתוקתי שמנו פעמינו לעבר הסינמה סיטי לטובת צפיה במעבר ליער והמבורגר גדול ועסיסי :) עקב מתקפת ילדים וילדות קטנים וקטנות נבצר מאיתנו לצפות בסרט (בכלל) וב"מעבר ליער" בפרט מכוון שהוא כבר אינו משודר בשבת... :) (אבל את זה גילינו קצת לפני היציאה מהבית). "פרס הניחומים" היה ארוחה ב"בלאק", אתנצל מראש שלא שאלתי לגבי הצ'יפסים אבל בתור אחד שסבל מהמוצרים של עלית אני יכול לומר שהיום עבר נטול אירועים חריגים, מצד שני הצ'יפס לא היה ברמתי מימים ימימה (וזו הייתה אחת האטרקציות העיקריות לי ולמתוקה שלי). לגבי ההמבורגר - בהחלט מדובר בגוש בשר (או "בסר" למנשים שבניכם - גם אנחנו צפינו) איכותי ביותר, אשר לחמניה, אה... פחות נהניתי ממנה, הייתה יבשה משהו והחלק התחתון היה דק מדי ולקראת האמצע פשוט התפרק לי ביד, מצד שני - אולי זו אשמתי שהלכתי על ה"יוקוזונה" בהחלט פחות נורא מאשר לאכול שלוש קציצות של בורגר-ראנץ' עם שני כובועני לחמניה. :) הלחמניה הייתה שחומה ולא ניכרו בה "רעות חולות" כל שהן. חלשי הלב - דלגו על הקטע הבא - במידה ותחזיקו חרב חדה על צוארי - אודה ואתוודא שלפני כשנה וחצי חטאתי באכילת המבורגר עם לחמניה "רגילה" במוזס (ארטבורגר למעשה) וממש לא התלהבתי מהלחמניה שם. אס ככה סה. שבוע טוב! אמיר

Hannyle

New member
איזה כיף!!!

ממש טעים שם אני זוכרת מלפני שגילו לי את הצליאק שממש נהנתי... נקווה שגם אם זה ללא גלוטן זה טעים : )

also mis

New member
Black n Burger תפריט נטול גלוטן../images/Emo3.gif

לפני כמה ימים נתקלתי בכתבה הבאה: http://food.walla.co.il/?w=/905/950342 מאחר ורשת בורגר ראנץ' הפסיקה למכור ארוחות ללא גלוטן, שמחתי מאוד שמסעדות נוספות מציעות תפריט ללא גלוטן בו חולי צליאק יכולים לשבת ולאכול כמו כולם, והחלטתי לבדוק את המקום... אז היום נסעתי לסניף של Black n Burger בצומת גלילות (סינמה סיטי) כדי לאכול שם צהריים עם חברים. אני חייבת לציין שההמבורגר היה פשוט מעולה!!!!! הזמנתי המבורגר "שווארצנגר" 220 גר', המנה מגיעה כבר עם תוספת (צ'יפס או 2 שיפודי תפוחי אדמה קטנים בסגנון ל"ג בעומר) ועולה 43 ש"ח שזה מחיר סביר לדעתי, במיוחד מאחר וההמבורגר ממש איכותי וטעים. יחד עם המנות מקבלים צלחת עם 3 סוגי רטבים: אלף האיים, ברביקיו וצ'ילי. את רוטב אלף האיים לא טעמתי אבל את היתר כן והם היו ממש מעולים, נאמר לי גם שהרטבים הם ללא גלוטן (למרות שכדאי אולי לוודא זאת שוב) ההמבורגר מגיע בלחמניה נטולת גלוטן ויש לציין לשבח את הלחמניה שהיא עבה ולא חיוורת כמו מרבית הלחמנית ללא גלוטן לצערנו.. בקיצור שווה שווה שווה! כן ירבו! שבת שלום ובתאבון לכולם!

also mis

New member
אני אכלתי עם תפו"א אפויים...

מטעמי קלוריות מיותרות :) לכן לגבי הצ'יפס אני ממש לא יודעת.. בכל מקרה, גם התפו"א האפויים טובים

culina

New member
תפריט נטול גלוטן ברש בלק

חדש ברשת Black Bar 'n' Burger תפריט נטול גלוטן לחולי צליאק של השף יועץ צחי בוקששתר השף יועץ צחי בוקששתר החליט לייצר סדרת לחמניות המתאימות לחולי צליאק. כך יוכלו להנות חולי הצליאק, בדיוק כמו כולם, מהתפריט המלא של רשת Black Bar 'n' Burger. הטיפול במחלת הצליאק הוא באופן בלעדי באמצעות דיאטה מאוזנת ונטולת גלוטן. בתפריט רשת Black bar 'n' Burger ניתן למצוא תפריט המבורגרים איכותי ומגוון גדלים שונים עם תוספות שונות ודברים טעימים לשים מעל ההמבורגר , מגוון ראשונות, סלטים, סטייקים ועוד. המחיר למנות הייחודיות לסובלים ממחלת הצליאק – בדיוק אותו מחיר כמו המנות "הרגילות" בתפריט. כמו כן ניתן למצוא בתפריט גם מספר מנות לצמחונים, קינוחים ללא סוכר, מנות ילדים ועוד הפתעות קולינריות שגורמות לרשת Black Bar 'n' Burger להיות מקום אידאלי לבילוי משפחתי ובילוי עם חברים. Black סינמה סיטי – מתחם סינמה סיטי גלילות, טלפון: 03-6991100 Black רחובות – קריית המדע, רחוב המדע 6, טלפון: 08-9361230

meitush123

New member
אפילו באותו מחיר!

רק חבל שזה נמצא במקום שלא קרוב לי לכלום.

למעלה