ראיתם!?!!! איגי הייתה היום במצעד בערוץ 24!!! חמודעעעעעעע[=
A A t z a New member 1/12/05 #2 ראיתי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif מקסימה כמו תמיד...איזה יפיופה היא ובקי גריפין קצת טיפשה!! "האלבום הראשון לפני 5 שנים" ...האחרון יא בקי אחת איגי מהממת ...
ראיתי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif מקסימה כמו תמיד...איזה יפיופה היא ובקי גריפין קצת טיפשה!! "האלבום הראשון לפני 5 שנים" ...האחרון יא בקי אחת איגי מהממת ...
R R i n R a n New member 2/12/05 #6 חחח גם אני ראיתי../images/Emo6.gif!../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif שחכתי לכתוב לכם אתמול .. הייתי ממש מותשת ,ואני עדיין מותשת..אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון
חחח גם אני ראיתי../images/Emo6.gif!../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif שחכתי לכתוב לכם אתמול .. הייתי ממש מותשת ,ואני עדיין מותשת..אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון
R red butterfly New member 2/12/05 #8 שכחתי לראות נזכרתי לראות בדיוק כשהיה את הסוף של הקליפ של תאת"נ אבל לא נורא זה ערוץ 24, הם חורשים אני כבר אראה שידור חוזר מתישהו וטוב שלא כולם שמה בקהל היו מהכיתה/שכבה שלי
שכחתי לראות נזכרתי לראות בדיוק כשהיה את הסוף של הקליפ של תאת"נ אבל לא נורא זה ערוץ 24, הם חורשים אני כבר אראה שידור חוזר מתישהו וטוב שלא כולם שמה בקהל היו מהכיתה/שכבה שלי