ראיתם?

ראיתם?

מי שיש לו מנוי לריטיינג אז שיסתכל בעיתון עם שי גבסו בשער!תאריך: 8.9.04 (קצת ישן) סתכלו עמוד 68 הכתבת יורדת על מאיה!! רשום בשער :"ליסה פרץ מחנכת את מאיה בוסקילה" (על השמלה שלה באנשי השנה) ובכתבה כתוב ואני מצטטת כמה משפטים:"השמלה הזאת הזאת מוציאה את בוסקילה בכל מקרה רע:"אם מדובר בהתערבות חיצונית,קרי של סטיליסיט זוהר,הרי מהלך שכזה ממצב אותה כטאלנט פאסיבי,שאינו עומד על טיב נשי השירות שהוא מעסיק".
"מה שמגח את המהלך האופנתי הזה הוא הפער בין מי שהיא-זמרת השרוייה עדיין בשלב הינקות של הקריירה שלה,לבין הסטטוס שהיא מנסה לנכס לעצמה, של פרסונה גדולה מהחיים. קוראם לזה חוסר מודעות מזעזע" ראיתם כמה חוצפנית היא?? "עלק עדיין בשלב של הינקות" ממש! כנראה היא לא חייה פה כיא היא לא שמה לב כמה פרסים היא גורפת וכמה מעריצים מושבעים יש לה!! ומי שרוצה לכתוב תגובה/הערה או כל דבר אחר לליסה הזאת: [email protected] תגובות או כל דבר אחר!!

l4k7l6i5i7p9o5

New member
שמלה שמלאה בשם שלך ועם כתבות

עליך היא שחצנית ורברבנית ואני חושבת שאפילו זמרות מאוד ענקיות בארץ לא לבשו דברים כאלה- כמו ריטה למשל אז השמלה עושה רושם שחצני, חוסר צניעות. (יש לי את הרייטינג הזה)

flowers girl

New member
נכון.

היא בכלל כזה בנאדם. היא קיבלה את התהילה נורא בבום מהרגע שרוברטו ראה אותה והכל, וזה הגיע נורא מהר ונורא טוב. אז כמובן שהתגובה שלה הייתה התלהבות. רק במקרה שלה- ההתלהבות באה עם שחצנות יתר. היא צריכה ללמוד את המושג "צניעות".

k a b o o k

New member
איזה שטויות../images/Emo122.gif

אני רוצה לצטט את מאיה, שהיא נשאלה מה היא הייתה רוצה לשנות בשנה הבאה: "הייתי מאוד רוצה שפחות ישימו לב לכל מיני ריכולים, לשטויות ולחיצוניות ויותר יתמקדו בשירים ובכמה שהם טובים". אז לליסה, ולכל אחד אחר.. די להתרכז בחיצוניות
. לדעתי הבגד היה מאוד מיוחד, ומאוד מקורי.., ולרגע לה עלתה לי המילה: "שחצנות", "רברבנות" שראיתי ת'שמלה
. אז באמת מספיק.., מאיה מצליחה בעיקר בזכות השירים שלה
, ושוב אני אומר החיצוניות זה סתם חלק ממנה, בונוס שכזה.. חוץ מזה, למה שכתבת כזאת אמורה להזיז לנו
. ליסה כפרה- מאיה זכתה בזמרת השנה של ישראל 2004 בכל המצעדים האפשריים בארץ
, כן מאמי.. וגם הלהיטים שלה זכו בעשרת הגדולים

BravE NeW BoY

New member
אני לא חושב שמאיה סנובית, אבל...

נתחיל בזה, שמאיה יודעת מה היא שווה. והיא הייתה חתומה בהליקון, שלא ממש הזיזו אצבע כדי להרים אותה, אז אני חושב שיש לה סיבה לנפנף בהצלחה. מצד שני, אני בכלל לא חושב שהיא סנובית, אבל אם הרבה אנשים אומרים שהיא סנובית, אולי היא צריכה לבדוק למה חושבים ככה, ולנסות לתקן את זה. למרות שאני באמת חושב שזו שנאת חינם.. וזהו...

../images/Emo26.gifאבל...../images/Emo36.gif

הרבה אנשים יכולים לומר שהיא סנובית! פגשתי אותה ועובדה שהיא לא! לא יודעת למה אבל יש להרבה אנשים מין מנהג כזה לומר שכל המפורסמים סנובים
כמו אגם רודברג הנשמה! היא באה אליי הביתה והיא בכלל לא סנובית! היא מאוד חמודה וכך גם מאיה(אבל יותר) היא חתמה לי וזה היה סבבה וכיפי מאוד
מאיה נשמתי חולה עלייך

למעלה