ראיתם?!?!?!?! ראיתם אתמול בחדשות או בגיא פינס את מה ש-Kenvelo עשו בשינקין? מישהו היה שם?
L LiA n New member 3/11/03 #1 ראיתם?!?!?!?! ראיתם אתמול בחדשות או בגיא פינס את מה ש-Kenvelo עשו בשינקין? מישהו היה שם?
M Mystik Blue New member 3/11/03 #2 כן אחד הנוראים.. מה בנות יעשו בשביל בגדים!! או בשביל להיות בטלוויזיה.. או בשביל להגיד "היי גיא" או בשביל להראות את הציצים החדשים שאמא קנתה להן ליומולדת
כן אחד הנוראים.. מה בנות יעשו בשביל בגדים!! או בשביל להיות בטלוויזיה.. או בשביל להגיד "היי גיא" או בשביל להראות את הציצים החדשים שאמא קנתה להן ליומולדת
A ayelet 1 New member 3/11/03 #4 אני ראיתי את זה בחדשות... ולא אמרו את השם של החברה.. אבל סיפרו לי שזה היה כן ולא... אהבתי שאמרת "הציצים החדשים שאמא קנתה להן ליומולדת"..חחחחח..!!!
אני ראיתי את זה בחדשות... ולא אמרו את השם של החברה.. אבל סיפרו לי שזה היה כן ולא... אהבתי שאמרת "הציצים החדשים שאמא קנתה להן ליומולדת"..חחחחח..!!!
J jennie 00 New member 4/11/03 #9 כן ראיתי.... ראיתם תזאת שגם חזייה הורידה..פחחחחחח הקיצר שאלו אותה כזה מה יגידו ההורים שלך שיראו אותך ככה בטלוויזיה אז היא עושה להם כזה להורים שלי אין טלוויזיה חחחחחחח איזה אנשים קרועים
כן ראיתי.... ראיתם תזאת שגם חזייה הורידה..פחחחחחח הקיצר שאלו אותה כזה מה יגידו ההורים שלך שיראו אותך ככה בטלוויזיה אז היא עושה להם כזה להורים שלי אין טלוויזיה חחחחחחח איזה אנשים קרועים
I incubusGIRL New member 4/11/03 #10 אהה ראיתי את זה.. רק תסבירו לי משהו לא הבנתי מי עשה את זה.. למה עשו את זה.. ו... זהו!!
ש שחרחר מתוק New member 4/11/03 #11 אוקיי.. מי עשה את זה בנות ובנים (נוער) שעברו שם.. למה עשו את זה בשביל לקבל זיכויים, חולצות וגי'נסים.. עכשיו מובן
אוקיי.. מי עשה את זה בנות ובנים (נוער) שעברו שם.. למה עשו את זה בשביל לקבל זיכויים, חולצות וגי'נסים.. עכשיו מובן