ראיתם?

עלמה88

New member
ראיתם?

סרטון ויראלי איך להסתיר שאת שמנה בפייסבוק מה דעתכם - סרט המתרכז באפליית השמן או סרט סתם סרט מצחיק האם הידיעה שזהו קמפיין שיווק לדיאטה משנה את דעתכם?

destiny23

New member
אז ככה הסרטון הורס מצחוק!

כי למיטב הבנתי הוא ציני, לגבי הקישור לסרטון אחר שיש בסוף, המקשר לדיאטת HCG ומובטיח 100% הצלחה, כנראה שזה לא חל עלי, כי שילמתי, הזרקתי וניסיתי - הם מבטיחים שכל משקל שתורידי לא יעלה יותר לעולם - שקר וכזב. סתם למי שהראתה והסתקרנה.

עופר 123

New member
מה זאת אומרת הזרקת?

דיאטת האליל הזו כרוכה בהזרקות???

destiny23

New member
כן הזרקות יומיות לבטן של 20cc

ואחרי שכבר עשיתי את זה כחודש ושילמתי על זה 400$ גיליתי שיש טיפות של זה בבית מרקחת שעולים 20$... יצאתי סתומה
ונשארתי שמנה
ו

destiny23

New member
אגב, רציתי לציין שזה קצת מביך אותי לספר על זה

יש כמה מהפורום שמכירים אותי גם בחיים האמיתיים ואם לא אז בפייסבוק, אבל, חשוב לי שכל הסמויות ששוקלות כל מיני התערבויות רפואיות ידעו שזה לא מבטיח את התוצאות הרצויות....

עלמה88

New member
מכתבית -

גם אני צחקתי. בחורה שניראת טוב,מלאה בטחון -ניראה לי הפוך על הפוך, ז'תומרת אם אסתיר משהו - תפסידו גם התגובות היו את ניראית נהדר אל תבתירי כלום כך חשבתי עד שהבנתי שהסרטון רציני לגמרי - מציעה לנשים שמנות לעשות פוטושופ, להתחבא או לעשות דיאטה ובקונוטציה הזו הוא מזעזע, דוקא כי הוא "חמוד" ומופץ בקלות

עופר 123

New member
לא ממש הבנתי את הרעיון

הבחורה הזו נראית נהדר, לוקחת את זה בחיוך, ומרוב הפוך על הפוך זה לא ממש מעודד לדיאטה. בכל מקרה, זו עוד דיאטת אליל, שתגרום ליותר מדי נשים להוציא כסף מיותר על עוד קשקוש שלא מוריד במשקל. תודה על הקישור

sharoni 4

New member
סמוך על אנשים שרוצים להוריד במשקל

שגם את הדיאטה הזאת, טיפשית ככל שתהיה, הם ינסו.

bali

New member
מנהל
אהבתי את השימוש של האשה הזו שחירטטה על הדיאטה

במונח הכל כך לא מתאים "פתרון הסופי" לבעיית ההשמנה. NOT! הסרטון על הפייסבוק משעשע, עד ששומעים את האשה המזעזעת הזו ומבינים שאולי חס וכרפס זה אמור להיות רציני.

למעלה