יפה!! אהבתי!! את יפה! וגם אהבתי את המשקפי שמש!!
B BSBהדר New member 28/8/04 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכיף!!!
A airgirl New member 28/8/04 #15 יייששששששששששששששששששששששששששש ייייייייששששששששששששששששש הדרי עשית לי את הלילה ...
B BSBהדר New member 28/8/04 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
B BShenB New member 29/8/04 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif דיייייייייייייייייי אולגי הרגת אותי עכשיו
A airgirl New member 29/8/04 #23 חחחחחחחח ../images/Emo9.gif שמחה שהצחקתי אותך למדתי משירני להצחיק!! שירני - היית אחלה מורה!!
N NarihS New member 29/8/04 #24 חחחח אולגי!! שמחה שעזרתי לך!! עכשיו בוא נראה עם הקורס שלי של: איך להיות מפורסמת, ישפיע עליך גם! תזכורת: יש לך עוד 11 חודשים בשביל להשיג לך בעל כמו שתיכננו!חחח
חחחח אולגי!! שמחה שעזרתי לך!! עכשיו בוא נראה עם הקורס שלי של: איך להיות מפורסמת, ישפיע עליך גם! תזכורת: יש לך עוד 11 חודשים בשביל להשיג לך בעל כמו שתיכננו!חחח
A airgirl New member 29/8/04 #25 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הקורס - becoming famous הוא יותר מסובך והרבההההה יותר מורכב... כי יש לי שם מלא אפשרויות.. ואני צריכה לבחור מהי הדרך הכי טובה בשבילי.. =\ בעע.. וזה יהיה ק=ש=ה טוף אני מקווה שאצליח בכל מקרה! *מחזיקה לי אצבעות*
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif הקורס - becoming famous הוא יותר מסובך והרבההההה יותר מורכב... כי יש לי שם מלא אפשרויות.. ואני צריכה לבחור מהי הדרך הכי טובה בשבילי.. =\ בעע.. וזה יהיה ק=ש=ה טוף אני מקווה שאצליח בכל מקרה! *מחזיקה לי אצבעות*