ראיתם תפרסומת?!!?!

11שון ובל

New member
ראיתם תפרסומת?!!?!

בערוץ 3 הייתה תפרסומת של עונה 2 של ג'ואן!! היה רשום שזה בקרוב!! כמה עונות יש לזה בכלל??? וגם האם הפרק האחון של העונה ה1 בימי שבת תגמר לפניי שיתחיל העונה החדשה????

RoRiL

New member
../images/Emo13.gif

ראיתי תפרסומת, כבר כמה פעמים.. מה היא עשתה לעצמה לשער שלה
(סורי, לא ראיתי עדיין עונה2
)

Gilmore Girly

New member
בלה...גם אני שמתי לב!

השיער שלה מוזר...היא עשתה....פוני!
תמיד היה לה מאין פוני כזה אבל לא בדיוק .... זה היה מאין פוני ארוך כזה בצדדים....נו...אני גרועה בהסברים....ואתם יודעים איך היא נראית אז אין צורך שאני אסביר *שותקת* בלה.... בא לי שזה כבר ישודר! או וול....ב - 20.4 עוד מעט...!

11שון ובל

New member
מישהו יכול לענות לי על השאלה???

האם העונה 1 שיש בשבתות תיגמר לפניי שתתחיל העונה השניהה??? והאם יש עוד עונות??????? תודה מראש!!

S h a y 9 9 9

New member
מבחינת הגיון לא הגיוני

שיסיימו את כל העונה ה1 עד ה20 לאפריל, ולגבי השאלה השנייה. העונה החדשה (2) מתחילה בערוץ 3 ב20 לאפריל.

noname20000000

New member
רגע, אז איך גם זה הגיוני?

הם פתאום יעברו לעונה השניה? או שהיא תשודר בשעות אחרות מהשעות של העונה הראשונה (יום שבת, 19:45)?

Lost Lullaby

New member
אאל"ט העונה השניה תצא בימי רביעי

העונה הראשונה משודרת כעת בשידורים חוזרים (ימי שבת, מה שלא אמורה להפריע), כך שזה לא קפיצה מאמצע עונה אחת לשניה

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif

גם אני נבהלתי בפעם הראשונה שראיתי את הסדרה אבל מהפרק השני-שלישי זה יותר נורמלייי

זה כמעט וודאי שתהיה עונה 3...

בגלל שהתכנון הוא להוציא את ה-DVD של העונה השנייה סמוך לספטמבר-אוקטובר 2005, וממה שהבנתי הסיבה היא קידום העונה השלישית שתעלה בערך באותה תקופה... פירסמתי פה את זה לא מזמן...

dalida1988

New member
איך יכול להיותת..../images/Emo58.gif

אנחנו בפרק 19..זה עוד בטח ככה 3-4 פרקיםם

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

באמתתתת יאההההההההה איזה יופי ורק זה בטוח סגור הכל???

למעלה