ראיתם כוכב נולד?

ראיתם כוכב נולד?

זה היה כלכך שקוף - סדר הבחירה הרי מי בחר? נערות בנות עשרה (תחילת העשרה) שטופות הורמונים... גל אוחובסקי היה מקובע על ישראל מההתחלה ולא חשב לרגע שאולי למישהו אחר מגיע לדעתי כרמל היתה צריכה לזכות ואפילו חרגתי ממנהגי והצבעתי לה

tudu

New member
אפילו לא טרחתי לראות.. כבר שיעממו אותי.

האמת שדי נמאס לי ששמים לי בטלווזיה שעון עצר.. שמחשב את הזמן לאחור.. כאילו מה קרה ? משגרים חללית ?! אולטימטום מאירן ?! עוד תוכנית טלוויזיה.. מס' 6 ! בסדרה.. עם בני נוער.. צרחות מזוייפות.. ממש תעשייה של שטיפת מוח שנחשוב שנולד כוכב. לא טרחתי לראות.

נועם@בת

New member
לא ראיתי

ראיתי כמה קטעים מהתוכניות הראשונות וכל הזמן תהיתי אם זאת אני עם חוש האופנה המיושן שלי, או שהסטייליסטית שלהם פשוט נהנית להתעלל בהם עם הבגדים והתסרוקות הזוועתיים שהיא מדביקה להם. בעונה הקודמת זה בלט, בעיקר כשראיתי את המתמודדים מתראיינים בתוכניות אחרות, עם בגדים ותסרוקות לפי טעמם. ולא בתחפושות המחליאות שהלבישו להם. הטלוויזיה שלנו מקולקלת כבר שבועיים. בטח משהו פשוט לתיקון, אבל הגמילה של ניצן מהטלווייזה היתה הכרחית, אז אפילו לא ניסינו לתקן. בתיה

tudu

New member
היינו פעם חצי שנה בלי טלוויזיה - היה חלום !

לא משנה מי.. בסוף נשבר ורכשנו חדשה. היה מלא זמן, הספקנו לעשות פי אלף יותר דברים. מאז היא רוב היום סגורה ! בערב היא סגורה וילדים הולכים לישון כמו שעון. מדי פעם DVD, או סרטים מצויירים בבוקר שבת.

נועם@בת

New member
היינו הרבה שנים בלי טלוויזיה

מספיק שאני מכורה למחשב. בעצם היתה טלוויזיה אבל לא קלטנו כלום. לפני שניצן נולדה רמי התקין צלחת והיא ראתה מידי פעם ערוץ בייבי באנגלית או ערוץ ילדים בצרפתית. היה לה אוצר מילים די יפה באנגלית, והכי מצחיק שלפעמים כשהיא לא ידעה את מילה בעברית היא השלימה באנגלית. רק שלאחרונה היא גילתה את מכשיר הוידיאו והדיוידי והתמכרה קשות. למרבה המזל נועם השמיד את השלטים, כך שהדיוידי כבר לא עובד, והטלויזיה משום מה עברה למצב שליטה של שלט אבל אין שלט
. ת'אמת, לפעמים חסר לי להדביק אותה לקלטת או שתים שיהיה קצת שקט
. בתיה

אצלנו הם מכורים קשות לטלויזיה

אלא מה בימים אילו נעה אצל אמא שלי אז היא כל היום בחוץ עם הילדים (מושב) נתנאל איתי בעבודה אז הוא משחק במחשב גולש קצת עושה קצת שיעורים אלא מה רק מגיעים הביתה הוא רץ לחדר ולטלויזיה כשתתחיל שנת הלימודים תהיה לנו בעיה רצינית איתו

a17

New member
אצלינו כולנו מכורים לטלביזיה פחות או יותר ...

החצי - דוגר במחשב בערב ככה שהוא לא מפריע לראות מה שאוהבים, אחרת היתה קטסטרופה כי הוא אוהב ריאליטי ואני שונאת ....
המתוקה הקטנה - דורה ב16:30 בדיוק כשמגיעים הביתה מהגנון וזהו פחות או יותר...חוץ מזה היא רואה בDVD כל מיני דיג דיג דוג וכאלו... ואני אוהבת לראות חוק וסדר, E.R. ותוכניות תעודה בערוץ 1 והכל מאוחר בלילה כי רק אז יש לי זמן....
אין לנו כבלים דיגיטליים ככה שאנחנו רואים את הסטנדרט של הוט ובינתיים זה מספיק לנו... בקשר לכוכב נולד
נועם צודקת הסטיילינג מזעזע....שמתם לב לגובע העקבים של המתחרות ? אני בטוחה שבבית הן לא חולמות אפילו "לדדות" בדבר כזה...לפעמים אני תוהה האם הסטייליסטים מתאמצים לכער את המתחרים בכוונה...ולמה...
ומאיפה לעזזל הביאו את כל הבגדים האלו? (מזכיר לי לפעמים את הכביסה של ביתי הגדולה בת ה-24 קייצים
ביום שישי האחרון, תגידו לי
, אני תולה ותוהה האם היא באמת לובשת את הנ"ל ואיפה בדיוק...)

a17

New member
אה ...ואני הייתי בעד ליבי (הבן)

הוא ממש כשרוני הבחור הזה...ומקורי והגיע לו וגם כרמל מדהימה ואני לא משוחדת למרות היותנו קיבוצניקים מאותה התנועה (שמו"צ)...

מעניין אםפ הסטייליסטים לובשים את מה שהם הלביש

אותם כמה שכבות ארוך חום אימים ואת כרמל איפרו מזעזע כל הגמר הזה היה סתם הצגה מזעזעת

למעלה