ראיתם יאגו

eXtreme2002

New member
ראיתם יאגו../images/Emo35.gif

איזה צפוי.......אלדו החליף את תוצאות הבדיקה בבדיקה שמראה כאילו יאגו הוא לא הבן של פרנקו
: יום חמישי: בדיקת ה-DNA שלילית ואלדו מגרש את יאגו מהבית. מורנה לא מאמינה לסיפוריו של יאגו. לאדולפו יש השערות שונות לגבי תוצאות בדיקת הרקמות. מרסדס מבקרת את גברת חוספינה בתקווה שזו תגלה את סודה של משפחת סירניו.
ידן

$ מעיין $

New member
אכן כן.... מישפט אחד? א-כ-ז-ב-ה

איזה עיצבונצייה! (מלשון המילה מעצבן)....
אלדו הזה מעלה לי ת´פיוזים, אגב זאת כבר הטלנובלה השנייה שבו הוא מגלם את הדוד של פקונדו... פחחחח הרס אותי המבט שלו (יאגו) כשהוא ראה את חסמין באה לעבוד בבית שלו... היא דורשת מכות...! אלק היא עושה... "אם אני לא מפרידה בין מורנה ליאגו אל תקראו לי חסמין פררה(?!) .... (זה פסיידר כפרה במילא השם שלך לא משו)... ולא ידעתי שמלינה באמת התאהבה ביאגו, חשבתי שהיא סתם............. (טוב, אני לא מאשימה אותה
)
מעיין

eXtreme2002

New member
זה בסדר מעיינוש..

הבנו שאת עצבנית על כולם. את נהנת רק מפקונדו
.. לא סתם סתם.. באמת חסמין הזאתי דורשת מכות....היא יותר מדי מתלהבת על יאגו...(למרות שהתפקיד היה מיועד לך נתנו אותו למסכנה הזאת
) וגם כן אלדו הזה , תחמן בכל תוכנית שהוא משחק (גם בבובה פראית אם אתם זוכרים הוא מסתבך קבוע) ומלינה, "הוי מלינה" , אין בכלל מה לדבר על המופקרת הזאת
עדיף שאני לא ידבר עליה כי הפורום הזה יפול בגלל המכתב הארוך שאני ארשום...ובטוח שלומי ימחוק אותו מהפורום כי הוא לא יהיה ממש טוב בלשון המעטה.....
לילה טוב,
ידן

$ מעיין $

New member
חחחחחח

עצבנית על כולם? למה... לא נכון, אני עצבנית כולה רק על: אלדו, מורנה, חסמין, סלסו, מרסדס, תומס, אדולפו, יאגו, לאורה, מלינה, לוסיו ז"ל, גרדל, פרנקו, פרננדו, ז´מיטה, לואיסה, רוברטו,... פחחחחחחחחח סתם סתם...!!! מי שבאמת מעצבן אותי זה תומס........אה וגם ואלדו... וזההההההההו! תיקון טעות: התפקיד של מורנה היה מיועד לי... חיחיחיחיחי וחסמין הזאת סתם פוסטמה... מתקרצצת כמו איזה עלוקה שתיקח את סלסו ות-ל-ך! דרך אגב, ראית ת´שמלה של יאגו? (אמרתי יאגו?!? התכוונתי מורנה).... אחחחחחחח באמת השתייה של מורנה מתחילה להשפיע עליי.... זאת הייתה בכלל שמלה??... לא משנה... זה היה כזה מזעזע.....
מעיין

בלוניםם

New member
זה היה צפוי...

טוב אז רציתי להגייה צפוי בקשר למלינה. בהתחלה אולי זה היה בגלל הכסף אבל אז היא משה עליו עין...

shirel16

New member
אמ אפשר להאשים אותה כי איך....../images/Emo99.gif

אפשר לא להתאהב בכזה דבר

נועוש 17

New member
אני ראיתי יאגו../images/Emo70.gif

איזה מעצבנת מלינה ומי זאות חספניה. ומורנה המסכנה.

$ מעיין $

New member
למה??

דווקא היא חמווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדההההה! פחחחחחח יש לי מן הרגל מגונה כזה להתאהב בשחקנים רעים..... (אולי בגלל שאני רעה בעצמי?!)... חחח
ומורנה מסכנה? (I don´t think so) ..... לא יודעת למה, אבל מתחילת הסדרה לא חיבבתי אותה... זה דיי מוזר כי בדרך כלל אני אוהבת את השחקנים הראשיים.. נחזור למלינה??... סבבה...................... (פחחחח) מה רציתי להגיד?!........... יווווו ברח לי........... רואה מה קורה כשאני קוטעת את עצמי!!! ..... (פחחחחחחחח מה?!) ........... אה ניזכרתי!!!.......או שלא........ טוב לא חשוב! (נא להתעלם מהודעה זו! ניראה לי שהשתייה של מורנה היום השפיעה בסוף עליי) נ.ב אם לא תראו אותי בימים הקרובים, תדאגו!! פחחח סתם, אל תדאגו, אני פשוט אהיה מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד עסוקה, אם אתם מבינים למה שאני מתכוונת.... (לא לא, לא זה יא ראש כחול!!) .... *מבחנים, בחנים וכל השיט הזה...*
צ´אוסיטו
מעיין

Hurakano

New member
איזה מתח.....

הפרק הבא הולך להיות גדול..... מעניין איך אלדו יגרש את יאגו.... ולידן, נראה לי שלא הבנת... אלדו לא החליף שום תוצאות בשום דבר, פשוט מה שקרה זה שיאגו עשה את בדיקת הDNA עם לוסיו, ולמי שעוד לא יודע אז לוסיו הוא מאומץ, זה הסוד של משפחת סירניו. אז מה שקרה זה שיאגו עשה את הבדיקה עם לוסיו שהוא בעצם לא שייך למשפחה, הוא מאומץ. אני כבר לא יכול לחכות עד מחר......

eXtreme2002

New member
תודה על הידיעה

אבל אני רגיל כבר שהשחקנים הרעים מחליפים תוצאות של בדיקות...ככה זה קרה גם בסיאלו (בשם האהבה) , שאמא של בריסה החליפה את תוצאות בדיקת ההריון....זה בסדר..תודה
ידן ד"א-
ברוך הבא לפורום

dorith8

New member
זה לא נכון....

אלדו לא החליף את תוצאות הבדיקה זו הבדיקה האמיתית רק שלוסיו הוא מאומץ בגלל זה הבדיקה יוצאת שלילית אה ורציתי לשאול זה נכון שאלדו הוא אבא של מורנה??????????????? כי זה ממש לא הגיוני לא ראיתי שמרסדס בכלל מכירה את אלדו היא סה"כ הייתה משרתת שם אה וידעתם שלאורה תהיה עם סלסו הם דווקא די חמודים ביחד ואוף איזה באסה שמורנה תתחתן עם תומס אני יודעת שיאגו יחטוף אותה מהחתונה אבל מה יקרה אחרי זה וואי אני מתה לדעת מישהו יודע???? בתודה נטע שמתה על הסדרה הזאת אה וגם על קטנטנות שהיא לדעתי סדרה יותר יפה מיאגו אבל יאגו גם סדרה מעולה.

eXtreme2002

New member
מעניין מה יקרה השבוע../images/Emo35.gif

אז בשביל זה יש לי
קצרצר בשבילכם
: ינסו להתנקש בחייו של יאגו וירצחו את אדולפו. מלינה ישר תגן על יאגו ותשכור יחד עם גרדל עו"ד. לאחר שימצאו ראיות מפלילות נגד יאגו ,יכניסו אותו למעצר ולאחר כמה זמן הוא ישתחרר ויתחבא בבית של מורנה. אחרי שהוא יברח מהבית של מורנה , מלינה תבוא למורנה ותקרא את הפתק שיאגו השאיר לגרדל. היא תתקשר למשטרה ותדבר בשם מורנה. זה פחות או יותר מה שיקרה השבוע. אני מבטיח להביא כל יום תקציר לפרק הבא
. יום נעים,
ידן

$ מעיין $

New member
יאגו יחטוף אותה מהחתונה?!

פחחח אני רואה שהוא סוגר מעגל.... גם בבובה פראית הוא עשה את זה... ובקשר לשאלה שלך.... כן!! אלדו הוא אבא של מורנה, כשמרסדס הייתה משרתת אז כניראה שהיא נגעה באושר גם עם אלדו... (מפתיע?.....ממש לא!) עכשיו יש פה משו לא מובן...... אם לוסיו מאומץ.... אז מה עם אלדו?!.... ז"א שמורנה ויאגו הם בני דודים?!..... אוףףףףףףףףף זה יותר מידיי מסובך!
מעיין

Hurakano

New member
מה פתאום....

אלדו הוא לא אבא של מורנה !!!! שטויות.. זה רוברטו קרדנס, הוא ולא אחר. Hasta pronto Hurakano

$ מעיין $

New member
אז זהו............

שלא! יסתבר בסוף שרוברטו קרדנס הוא עקר!! ואלדו הוא אביה של מורנה!!
מעיין

Hurakano

New member
...... pavadas

מאיפה הבאת את השטויות האלה ? זה בכלל לא נכון !! ואם את רוצה הוכחה אז תכניסי בmsn search שמחפש בכל האינטרנט את המילה Yago, ושם תראי אתר אחד שקשור לטלנובלה. הוא אתר מצוין, כנסי אליו (הוא בספרדית) ותבחרי בקטגוריה Personajes (דמויות) ושם יש את כל הדמויות של הטלנובלה יאגו. מתחת לכל דמות רשום בדיוק מהי ומה התפקיד שלה, בהרחבה, וכשתגיעי לאלדו תראי שהוא בכלל לא אבא של מורנה, אלא כתוב עליו שהוא אבא של מתאו, בעלה של הלנה, ושהוא זה שרצח את ויקטוריה. זה הכל ! הוא בכלל לא אבא של מורנה ! מקווה שתיקנתי אצלך טעות חמורה Hurakano

$ מעיין $

New member
.......................

עובדה שבויוה פלוס רשום: "רוברטו מוודא שהוא עקר ואינו יכול להיות אביה של מורנה" .....!!! טוב מה אני אגיד לך? אין לי כוח עכשיו להתווכח איתך על זה.. *נחיה וניראה*
מעיין

eXtreme2002

New member
שאלתי , ביררתי וחיפשתי

גם שאלתי את הידידות הארגנטינאיות שלי מהאייסיקיו וכולם אמרו שאלדו הוא אביה של מורנה ורוברטו הוא עקר... אז תפסיקו להתווכח סתם..
יום נעים,
ידן

Hurakano

New member
ok

כמו שמעיין אמרה, נחיה ונראה. אני עשיתי חצי טעות במה שאמרתי, כי אתם צודקים שאבא של מורנה הוא לא קרדנס, אבל גם לא אלדו !!!! אתם עוד תראו, אני לא רוצה לריב. chau Hurakano

עדיץ

New member
דהההה...

תסלחו לי שאני נדחפת ..(קושוש..) אבל גם לפי דעתי מורנה לא הבת של אלדו כי אז היא ויאגו יהיו בני דודים וזה גילוי עריות !!!
נ.ב. הרסתם לי את הסדרה עם הספויילרים שלכם !

למעלה