ראיתם יאגוווווו?!

$ מעיין $

New member
ראיתם יאגוווווו?!

איזה קטע מקסים היה כשהם אמרו אחד לשנייה: "אני אוהב/ת אותך"..... בחיי במשך 5 דקות אני רק על הריצפה מעולפת מצחוק! זה היה כלכך מרגשששש! ואיך שיאגו/פביו (whatever) התחיל לבכות... רציתי לאכול אותו באותו הרגעעעעע!!!! הוא היה כזזזזזזה מתווווווווווווווווווווווק!!!!!!! ואהבתי במיוחד ת´סוף שהוא היה עם המגבת כולו רטוב.... דיייי דיייי אני לא עומדת בלחץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
מעיין

eXtreme2002

New member
היה פרק ענננננקקקק!!!

אהבתי את הקטע שמורנה אמרה ליאגו שהיא אוהבת אותו והוא עמד כמו איזה עמוד כמה דקות כאילו הוא לא מבין מה קורה ואחרי 2-3 הוא מנשק אותה , מחבק אותה ומתוודה בפניה על אהבתו...זה היה קטע עעעעננננקקק~! גם הסוף היה נחמד כשיאגו יצא עם המגבת וחשב שזה מורנה....ואז הוא פותח את הדלת ורואה את תומס עם הפרחים....אני מת לראות מה יקרה היום...
(מהממיר של ערוצי זהב): מורנה משכנעת את תומס שהיא מאוהבת ביאגו , ונפרדת ממנו. יאגו מספר לאלדו שבחלומו רוברטו קרדנס מגונן עליו ולכן לא ייתכן שהוא הרוצח. מרסדס מתוודה בפני אביה , שרוברטו, חברו , הוא אביה של מורנה. ד"א- ידעתם שז´מיטה הוא אבא של יאגו
אשמח לשמוע תגובותיכם בעניין.
ידן

נועוש 17

New member
זה ברור../images/Emo70.gif שז´מיטה אבא של יאגו../images/Emo70.gif

זה באמת היה פרק חמוד מאוד מה שהיה אתמול ביאגו.

$ מעיין $

New member
עוד סקופ קטן ......

רוברטו הוא לא אבא של מורנה.... יסתבר בסוף שאלדו הוא אבא של מורנה! וגם יאגו יאושם ברצח ......
מעיין

עדיץ

New member
זה לא הגיוני ...

כי אז מורנה ויאגו בני דודים ... ואני יודעת שיש טלנובלות שזה מותר ..(צחוק הגורל..) אבל שלא יהרסו את ג´אגו ..

למעלה