ראיתם "חברים"?

סיון01

New member
ראיתם "חברים"? ../images/Emo13.gif

מה זה לעזאזל "רחם עוין"?! עלו לי בראש מלא הסברים אבל פחדתי שאולי מישהי פה עוד תעלב!

נרי כ

New member
אל תכנסו לזה בכלל ../images/Emo5.gif

אני שמעתי פעם שיש כזה דבר "ביציות עקשניות", כאלה שהזרע מתקשה לחדור אליהן, והחלטתי שזה בדיוק מה שיש לי. כמה רע הרגשתי כשלא הצלחתי לשכנע את קשות העורף שלי לתת לזרעונים האהובים עליי להכנס. אם אתן חושבות שאני צוחקת, תחשבו שוב. ואגב, לא יודעת מה קדם למה, אבל קורטני קוקס סבלה, לפי הרכילויות, מהפלות חוזרות. בטח היה לה די סיוט לצלם את כל הפרקים האלה שמתעסקים בקשיים שלה להרות, כשיש מבחינתה דברים בגו. בכל אופן, עכשיו היא בהריון מתקדם מאוד, נראית מעולה (סוף סוף העלתה קצת בפנים), ולפי הפעם שהיא הופיעה עם כל החבר'ה בג'יי לנו, ממש לא מעניין אותה מה קורה מחוץ לבטן שלה. אז הנה - סוף טוב.

nuli 25

New member
אני חושבת שאני יודעת

ואים אני צודקת אז זה מצב אמיתי ומדכא- פשוט החומציות של רירית הרחם הורגת את הזרעים עים כניסתם ואז לא יהיה הריון.

אפרסקה

New member
אויש איך הקדמת אותי בשאלה ../images/Emo6.gif

האמת היינו אצל חברים וראינו יחד את הפרק. הם יודעים על הטיפולים ולא יודעים עדיין שהצלחנו. וזה היה קצת מביך... ואני ישבתי שם מלאת ביקורת, קודם כל מה זה שמודיעים בטלפון כזה דבר, איזה קישקוש? ומה זה "אנחנו יכולים להמשיך לנסות אבל לא בטוח נצליח?" מה, לא סיפרו להם שיש הפריות מבחנה? לא סיפרו להם על ICSI? אוקיי, אני לא מצפה שהסידרה תהפוך לשיעור מזורז בטיפולי פוריות, אבל לא אהבתי את זה שלא הציעו בכלל שום פיתרון אלא ככה סתם זרקו את זה בחלל האוויר. אגב, כשמוניקה אמרה שיש לה בדיקה וגינלית פולשנית, ממש עניין אותי אם זה צילום רחם
נ.ב. מה זה באמת רחם עוין?

תולו

New member
חברים - הסיום

ראיתי כבר את העונה הבאה כולל פרק הסיום, ועזבו פוריות וכאלה - איזה פרק מקסים, אל דאגה אני לא הולכת להרוס לאף אחד. בפרק האחרון קורטני (מוניקה) כבר בחודש מתקדם במציאות וזה כל כך יפה, וכמה שמנסים להסתיר את זה, רואים כזו בטן חמודה. שווה לחכות.

sab sab

New member
עוד כמה דברים על פוריות ו"חברים"

קודם כל "מוניקה" שהיא קורטני קוקס בחיים הכניסה בעיה פיריון קשה בסידרה בדיוק כמו בחיים . היא ניסתה להיכנס להריון 5 שנים עם היטוריה של הפלות חוזרות...סוףסוף השנה הצליחה בגיל 39 כאשר היו לה תאומים בשבועות הראשונים "איבדה" אחד מהם. היא צריכה ללדת בחודש הקרוב. מאוד חשוב להבין שבסידרה הזוג עובר כמה הזרעות אבל אז כש מתברר שהבעיה רחוקה מלהיות פשוטה הם מחליטים על אימוץ וזאת המציאות של זוגות בארה'ב: הטיפולים נ-ו-ר-א יקרים ולעיתים קורבות מגיעים לסכומי עתק של 200-300.000 דולר עד שסוףסוף משיגים הריון ...או שלא!!!!!! פשוט לא אנושי!!! ססוני צירפה לפני שבוע קישור מאוד מעניין מה ניו יורק טיימס שבו יש מאמר על זוג (אמיד)שעבר הפריות והגיע לסכום שכזה...חומר למחשבה....

אפרסקה

New member
וגינה בדיכאון היתה לשרלוט בסקס, לא?

מסתבר שלא רק לנו יש וגינות עם בעיות פסיכולוגיות...

הי חמודה

לא ראיתי את הפרק, וחבל. אני מתה עליהם
בכל מיקרה, כמו שסבסב כתבה, בארה"ב מאוד יקר לעשות טיפולים ובעיקר הפריה. יש זוגות שבכלל לא פונים לזה כי פשוט אין להם כסף, ואחרים שיש להם עושים טיפול אחד או שניים מקסימום. ואכן אימוץ שם הוא פתרון שמגיעים אליו מאוד מהר. מה שקורה בארץ והבחינה הזו הוא די נדיר!! ועל זה אנחנו צריכות להודות.

יותר מדי קרוב אלינו

ראינו אני ובעלי (בדרך כלל אני ישנה כבר ב21:00, כנראה משהו מלמעלה כיוון שאני אשאר ערה) והרגשנו יותר מידי הזדהות. בעלי עם תנועתיות נמוכה מעט. ואני עם מבנה רחם שגורם לבעיות, חוסר קליטה ואולי גם להפלות החוזרות.

למעלה