ראיתם את...

Ds182

New member
ראיתם את...

Cribs: how to live on a tour? הראו שם את בלינק בהופעה עם גרין דיי. וגם אתמול ב- Mtv: the greatest moments of Cristina Aguilera הראו איך בלינק מחכים אותה והיא אמרה שהיא אהבה את זה.

ilbe182ebli

New member
חנפנית

אני לא סובלת אותה... מתי הם חיקו אותה? חבל שלא ראיתי.. זה לא פייר ניתקו לי עוד ממזמן את הכבלים ואני לא יכולה לראות! ואף פעם אני לא מספיקה לדעת מראש כדי לפלוש לבתים של חברות שלי לראות.. אוווף... ולונורא על השגיאה.. מבינים את העיקרון :)

SkateBoy

New member
הם חיקו אותה ב:

All the small things... שמארק שכב על החול וחייך כזה וראו כאלה שיניים שחורות... זה כמו בקליפ של כריסטינה... איזה מפגרת היא אם היא אמרה שהיא אוהבת את זה... כי הם לא רק חיקו אותה...הם ירדו עליה!... שאני ימצא תמונה אני ישים פה...

ALMIGHTY

New member
עוד לא שמתם לב לפרט המטריד הבא...?

למה לעזאזל ראית תוכנית על כריסטינה אגילרה !?!?!?!?!?

tom 1 8 2

New member
אני את התוכנית אבל בטעות

העברתי ערוצים ופתאום אני רואה את בלינק בMTV אז התחלתי לראות ואז ראיתי שזה על הכלבה הזאת, אבל מרוב שיעמום המשכתי לראות ת´תוכנית

ilbe182ebli

New member
אהה... גם אני הייתי נשארת

אם הייתי רואה את בלינק שם שווה את הסבל של לראות את כריסטינה החולרה.. (מזה הדבר הזה?!) חחח הורדתי את בוקס קאר בג´יי לנו! איזה מפגר הוא! יש לו מבטא מוזר כזה... אבל זה שיר יפה! אני אוהבת שירים עצובים כאלו.. תאמת כמעט בכיתי כשראיתי את הקליפ.. כיאילו זה דיי מפגר ולא הבנתי בידיוק מה קורה שם אבל זה שיר יפה מאד :)

SHIRA2811

New member
מאיפה הורדת? ../images/Emo12.gif

אני כל הזמן שומעת שאתם מורידים
אתם מורידים מהקאזה? כי לי זה לא מוריד את רוב הקבצים, אין לי מו-שג למה! (אוי לא!!! השכנים המפגרים שלי שמים, כהרגלם, פופ- בפוווול ווליום!
)....

ThE Fire GiRl

New member
הי!! הי!! הי!!!

אני מבקשת לא לרדת על ג´יי לנו האיש הכי מצחיק בעולם!! תודה, ואני רוצה התנצלות רישמית, שוב תודה,

ALMIGHTY

New member
לא! קונאן או´בראיין!!!!

הוא אלוהים!!!ג´יי לנו כמעט ולא מאלתר, קונאן הוא פשוט אדיר! שווה כל יום ב23:20 להישאר וולצפות!

למעלה