ראיתם את זה!?

ortal yosef

New member
ראיתם את זה!?

http://www.bariqada.co.il/show_item.asp?levelId=45731&itemId=4076&itemType=0 חוצפנים ממש!

OoנויoO

New member
כן פייייייייייי זה ישן חחחח הגבתי מ

מזמן עוד בתקופת אושרי חחחח

חחחחח תראוו מהה כתבתיי לוו מסכן

יאאא קקיי אחדדדדד הייתהה מתתתת להיותת דומהה להםםם בדברר אחחדד!!אתהה הומו בעצממךך יאא מכוערררר ויש לךך בעיותת עם זה שהםם מורידיםם שערות1?!?!?!!??עוד מעטט אני יורידד לךך ת'ראשש לאא תשערותתתת יאא הומווו ניטחןןן בתחתתתת!! רקקק קנאיםם כותביםם עלייהםם ככה מהה אתהה חושבב לעצמךך!?!?!?!?!האא יאא חתיכתתת קקיי יבבשש!!בקיצורר חררראאא תבלעע תמילייםם שלךך בשושושושושושושו ועוד פעםם תרדד עלייהםם יבואו עלייךך אמבושש שלל ילדותתת ויזיינוו לךך תצורה.! עלל תתעסקק חומדד!! זהוו זה מה שיש לי להגיד לך! ובמשפטט אחד: לךךך תזדיןןןןןןן!!! הומווווווווו הדרושש חמיי המלכעע היתהה פה[!] תחזור[!?]חרא עלייך! ביייייייי ואתת שמתחתיי יא בתת זונה היתת מתהה להגיעע לרבעע שלהםם!! הודעה 235!!!!! יאא חתיכתת מנווללתת זונההה

חח מסכן איךך יצאתי עליוו!!

איזהה הומווו חחח מסכןן!! אני שונאתת שככה יורדיםם עלייהםם!! ררררררר
רק קנאים יורדים עלייהםם ככה..! למרות שראיתי כבר ת'כתבה הזאת אבל לא היה לי כוח להגיב! עכשיו הוא ממש עיצבן אותי.. חח עד עכשיו אני צוחקת מהקללות שכתבתי לוו

חחחח גמאני יצאתי עליו בפעם ה-3

סנדרהה יוסףף 03/04/2006 20:13:26 חזרתיי לעוד הודעהה חחח איך בא לי לצאת עלייךך אינעעלל אב אב אב אבא 'שךך יחתיכת הומו דוחףף אנסטרומנטים לתחת חחחחחח אין איך שאני קורעת את עצמייי עוד מילה אחת שלא נראית לי אני באה אלייך שוברת לך ת'עצמות המסריחות שלא יהיו לך יא מסכןן קנאיי מסריח אוחח מה לעשותת הקינאה אוכלתת אותךך חיי

ortal yosef

New member
חח מצחיקה..

גם אני הגבתי לו.. וואי איזה קנאים מה לא מובן שהם כאלה מושלמים! במיוחד דמו'ששש

נכוןןן רר כולם מושלמיםם!

אני בשבילי כולםםם מושלמיםם!! רציניי אימאמאא מאיפהה הביאוו אותםםם!?!? אעאעאעאעאעאעאעאעאעא רק אני רואה אותםם חח עומדות לי השערות בכל הגוף! דיייייי אימא כמהה שלמותתתתתתת רררררררר

ortal yosef

New member
אה-הא

איפה הם היו קודם?! למה לא גילו אותם לפני אוףף... אדם הזה כזה נדירררררר.. ואושרי איזה חיוך... וביחו'שש איזה גוף... ושרונו'ששש מאמי כזה.. וערן חח איזה חמוד..... אדם יוסף כי מה הם חיי בלעדיך (מהנסחפות חח)

OoנויoO

New member
חחחחחח דרו'שש ימשוגעת חחחח אני הגבת

י פעם אבל באלי להגיב עוד פעם חחחחחחח והלכת להפציץ בו לא כמ הדר אבל שילך לחפש מי ינענע לו ת'צורה המכוערת שלוווו

lihi50

New member
הבנאדם כזה מניאק מסריחחח

שילך ל----- בן אלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הומו!!!הוא מוריד "שערות עם שעווה מהחזה" חתיכת מטומטם

.דייי בנות!!!!

מה זה הקללות האלו בפורום..תכבדו את הבויז. וחוצמיזה מה איכפת לך מהבנאדם הזה...מי הוא בכלל? איך הוא קשור לאביחיוש?

למעלה