ראיתם את זה?!?!?!

Rוית

New member
ראיתם את זה?!?!?!

במקרה קלטתי את זה במעריב לנוער החדש! זה לקוח מתוך כתבה על אבריל לאבין.. (שימו לב לקטע המודגש) (ואחרי 7 נסיונות בערך שבהם ניסיתי להעלות את הקטע המדובר כתמונה ולא הצלחתי אני אעתיק את זה לפה:) "...שנתיים לאחר מכן התיישב האלבום על מדפי חנויות התקליטים, תוך התעניינות גוברת והולכת של הקהל ב"אלאניס מוריסט" החדשה של עולם הרוק", כך על פי מבקרי המוזיקה. אפרופו אלאניס, התגובה הראשונה שלה להקלטות שקדמו לאללבום הבכורה של אבריל היתה "חקיינית עלובה". מוריסט סירבה לתת עצות או לשתף פעולה עם הכוכבת המתחילה." רק לי לא זכורה כזו הצהרה מפיה של אלאניס???
להפך אני זוכרת שהיא נתנה לה עצות ופירגנה.. לא...?

AlanisJunkie

New member
אם היא לא אמרה...

אני מוכן לקחת אחריות על המילים האלה. אין מה לעשות, מה שנכון נכון. והנה מתחיל לו שרשור חדש בנושא הכי טחון בפורום - אלאניס ואבריל.

היא לא אמרה את זה!

הכניסו לה ממש מילים לפה! להפך אלאניס כמו שאמרה רוית הביאה לאבריל הצעות איך שההצלחה לא תעלה לראש ושהיא תעשה מה שבא לה... עוד הוכחה שמעריב לנוער זה עיתון פשוט על הפנים

בלעעעע..... ../images/Emo5.gif

מה הקשר בכלל בין אבריל ואלאניס? אבריל היא זמרת בינונית (שמעתם את הגרסא האקוסטית של קומפלקייטד? בינונית זאת עוד מחמאה יחסית לביצוע שהיא דפקה שם...), כותבת שירי פופ קלילים שנחמד לשמוע, מתלבשת "פריקי" כדי שאנשים יבדילו בינה לבין בריטני ושות'. אלאניס... היא אלאניס. באמת שאין טעם לפרט, נכון?

**ההודעה הבאה מלאה בציניות**

בכלל אלאניס סירבה לייעץ לאבריל ופנתה לבריטני ספירס..... מקורות ישנים אומרים שאלאניס כתבה לבריטני את בייבי וואן מור טיימ לבריטני ספירס ובמקביל רשמה לכריסטינה אגילרה שיר שהתחרה עם בריטני מאז אלאניס היא ה-רעה
....כל השירים של אבבא??????.........למה אתם חושבים היא אוהבת?????...........כי היא כתבה אותם......בהתחלה פנו אליה הספייס גירלז אבל היא סירבה
" - מתוך ג'יפה לנוער זה הבולשיט הכי גדול ששמעתי פעם הבאה אל תתרגשו מכאלו ידיעות אנחנו מכירים את האלניס שלנו בחיים היא לא תהיה כמו שכותבים עליה אז לא להתרגש............סורי על השטויות ו"הציניות" שרשמתי למעלה זה מטיפשות שנוצרה על ידי עייפות לילה טוף

למעלה