ראיתם את זה?

Night Light

New member
ראיתם את זה?

אם מישהו ינסה לשלוף אותי מהאוטו או לזרוק עלי אבן, SO HELP ME אני לוחצת את הגז עד הסוף ועולה עליו, ואח"כ אני אטען להגנה עצמית, ואתבע אותו על הנזקים לרכב שלי...

geni1

New member
ממש נורא!

כואב להם שנשים מתפתחות ולא יושבות בבית...

שש שבע

New member
אני הייתי מפרקת אותם לגורמים ושולחת

אותם חתיכות חתיכות לאמא שלהם.

Night Light

New member
אוה, זה מאד פשוט

1. משמרות הצניעות מטפלים בשלהם, לא בשלנו. ברגע שיתחילו לפגוע בדתיים לאומיים - תתחיל כאן מלחמה אמיתית. 2. אני קרובה מספיק למרכז, ורחוקה מספיק מזיהום האויר והלחות. 3. יש לבעלי ענין לגור בישוב דתי כולו, אם כי אני רואה שלאט לאט הוא משתכנע שזה לא כזה איי איי איי כמו שהוא חשב... 4. לא שווה לי כלכלית למכור את הדירה שלי לפני שיושלמו חוצה ישראל והכביש המחבר את הישוב עם אוניברסיטת בר אילן, וזה יקח זמן. גם אם וכאשר אמכור את הדירה, קרוב לודאי שלא אמצא דירת 4 חדרים אחרת באותו מחיר בגבולות הקו הירוק...

jif

New member
אני רואה שהזדעזעת כמוני

אני נשארת במקום מאותן סיבות שאת....אבל תמיד חולמת על דירה במקום אחר

sovlanit

New member
לחלומות יש תכונה:הם מתגשמים

אז תחלמי על המקום הרצוי לך לפרטי פרטים ותראי איך זה מתגשם מהר מכפי שציפית. חיים טובים.

ממש ברברים../images/Emo123.gif

מילא ערבים, אבל יהודים על יהודים????????????????????? זה מה שאני שונאת אצל הדתיים הפאנטים שמאבדים כל צלם אנוש. ה' ישמור אם אלה אוהבי ויראי ה'. הייתי עושה בדיוק כמוך נותנת גז ועולה על כל מי שצץ . וזה באמת נקרא "סופר הגנה עצמית" "הקם להורגך, השכם להורגו".

jif

New member
את יודעת מה אירוני?

כשהגענו למקום הציעו לבעלי להיות במשמרת הצניעות!! הבחור הזדעזע מהמחשבה ובמיוחד שאשתו לא ממש מקפידה על כל חוקי ה"צניעות" של המקום.

למעלה