גם התגובה שלך לא רצינית
איפה כתבתי שאם אנשים יאכלו פרות אז זה לרעת הפרות? פרסום מטרתו להביא לתודעת הציבור את המוצר וכתוצאה מכך למכור יותר. כל הקשקוש של שטיפת המוח ושאר הגיבוב שבא אחריו הוא פשוט אידיוטי. אתה ילד גדול, אתה יכול להעביר תחנה כשיש פרסומות. בעניין התחרות, חסרות בארץ שווארמיות? רשתות המבורגרים? רשתות בכלל? אם מקדונלדס מורידים את המחירים, מה טוב. הצרכן משלם פחות תמורת המוצר. מקדונלדס לא מכריחה אף אחד להגיע דווקא אליה, היא רק מנסה להשפיע עליך להגיע אליה בדרכים מעצבנות. אז תחרים אותם. מצידי... זה שכל פירמה מעוניינת במקסימום רווח אינו הבעיה של הקפיטליזם. זו ההגדרה של הקפיטליזם. מקדונלדס לא מוכרים לך המבורגרים כדי לראות את החיוך מאה זלוטי שלך עם כל ביס, אלא כדי להרוויח. בלי המטרה הזאת, אף אחד לא היה טורח למכור לך המבורגר, או כל דבר אחר. אבל מה שמטריד אותי בכל העסק זה לא מקדונלדס. שירקבו בגיהנום מצידי ויפה שעה אחת קודם. מה שמעצבן אותי בפורום הזה, זה שאתם רק מדברים על מקדונלדס ונייקי כל הזמן, כאילו הם הבעיה. מערכת הבנקאות בארץ היא קטסטרופה שהשטויות שלה עולה כסף לי ולך, שוק התקשורת הוא שערוריה, כל המשק הישראלי נשלט ע"י 5-6 משפחות, על הפוליטיקה בכלל אין טעם להרחיב את הדיבור וכמובן, חברות כח אדם (מקדונלדס לפחות מעסיקה את העובדים שלה ולא עושה את זה דרך סוחרי העבדים). ועל מה אתם מדברים? על נייקי ומקדונלדס. חברת המבורגרים וחברת נעליים. אמריקאיות. שההשפעה שלהם על השוק בארץ זניחה. אז אולי תוציאו את הלשון מהתחת של הקולים מאמריקה ותתחילו להתעניין קצת במה שקורה מתחת לאף שלכם? ואני מקווה שזה מסביר לך גם למה אני לא מתכוון להיכנס לאתר של המשפט של מקדונלדס כדי לקרוא איך כמה עו"ד משועממים שמקבלים הרבה כסף מנסים למצוא טיעונים לא מעניינים מתחת לאדמה. ולעניין הזמן שלכם. אתם מבזבזים אותו על מקדונלדס, כך שכנראה שהוא לא יקר, אז אני מרגיש בסדר לבזבז אותו. תודה ושלום.