ראיתם את זה?? :

בדיוק הבוקר

עצרו את התנועה באחוזה קבוצה של פועלי גינון סינים שחצו (לא במעבר חציה) עם ארגזי שתילים, עברה לי מחשבה שהם עלולים להיות מסוכנים לילדים והברחתי אותה מהר מהר...והנה

BellA עלמה

New member
../images/Emo4.gif

ממש לא אהבתי את מה שכתבת מסוכנים כי הם פועלים זרים?? (להזכירך , רוב פולים הזרים פשוט רוצים להתפרנס) נא לא להכליל חלאות יש מכל הסוגים והמינים תודה

מסוכנים כי הם לא נבדקים

וגם אין שום דרך לבדוק אותם. בהתחשב בכך שהקבלנים עובדים ליד מוסדות חינוך בשעות היום - יש בכך מימד מדאיג, שכבר מימש את עצמו בעבר (ואפילו בלינק שהביאה ארתמיס).

גור 2

New member
לא נבדקים.

מי לא נבדק, אנשים שעובדים בנקיון וגינון, כלומר כאלה, נו, אתם יודעים? "אחד הילדים שנבהל ממבטיו של הגנן, תלמיד כיתה ו'," ציטוט מהידיעה בYNET. "נבהל ממבטיו". סליחה?! אותי הסיפור הזה מקומם וכך גם חלק מהתגובות הגזעניות כאן. המקרה הזה מאיר באור מבחיל את התלמידים ועוד יותר את המערכת האנטי חינוכית שמתרפסת לרגליהם במקום לחנך אותם. זה החינוך לכבוד האדם, לכבוד האדם העובד. גועל נפש.

זה עיוות מכוער של מציאות בעייתית

אחד האתגרים הגדולים בפני ועדות מכרזים בכל הרשויות, הוא כיצד לנטר את עובדי הקבלנים. יש פער בין בדיקה ווידוא שהעובדים הללו אינם מסוכנים לציבור (מפשיעה לסוגיה ועד פדופיליה - וכבר היו דברים מעולם, יש מדי חודש בחודשו) לבין הטוויסט הדמגוגי והפופוליסטי שאתה מציע כאן. לצערי, קבלנים שעובדים עם פועלים שאספו בבוקר באיזה שהיא כיכר מבלי לדעת אפילו את שמם - יש גם ברעננה, מן הסתם.

גור 2

New member
תודה על התוויות.

טוויסט, דמגוגיה, פופוליזם. אף עובד במערכת החינוך לא נבדק בקשר לפשיעה ופדופיליה וכבר היו דברים מעולם. בינתיים רוב מקרי הפדופיליה והפשיעה באוכלוסיה מבוצעים לא על ידי עובדים במערכת החינוך כולל עובדי הכפיים שבה. נסי לבסס טיעון נגדי מבלי להדביק תוויות למי שאת מתנגדת לדעתו. שיטת ההעסקה שהזכרת, "קבלנים שעובדים עם פועלים שאספו בבוקר באיזה שהיא כיכר מבלי לדעת אפילו את שמם -..." היא דה הומניזציה של האדם העובד. החשדתו האוטומטית כפדופיל ופושע פוטנציאלי מוסיפה חטא על פשע. תגובת המערכת כפי שמתוארת בכתבה ותגובתך הן פופוליזם במירעו..

זו הכותרת של מי שהאשים תגובה סבירה בגזענות?

רק ברעננה נבדקו בשנה האחרונה שניים-שלושה מקרים של עובדים בבתי"ס, בנושא של הטרדה מינית. ילד נאנס במרכז העיר לפני שנתיים. מסתובבים בעיר עדיין שניים שלושה פלאשרים עלומים - מדי פעם זה מגיע למדיה. השבוע שמעתי על שלושה מקרים בסביבת הפארק לפנות בוקר (עדות אישית - אני בספק אם הוגשו תלונות). בסוף שנה"ל הקודמת היו שני מקרים עם תלמידות בי'ס יסודי וחטיבה באיזור לב הפארק. היה מקרה נוסף בבי"ס יבנה, בזמן פעולת צופים. כדאי שתלמד את החומר לפני שאתה כותב עליו. ועל דה-הומניזציה של האדם העובד - גם בתאוריה וגם בפרקטיקה - אני יכולה ללמד אותך כמה דברים, כפעילה חברתית בנושאים משיקים. אל תנסה להתמודד מולי בסיסמאות. החשש מעובדים שאינם נבדקים קיים, לא בכדי עובדי אבטחה למשל נזקקים לתעודת יושר. במדינת ישראל מסתובבים כמה עשרות אלפי גברים שנחשדו ואף נעצרו בעבר בעוון פדופיליה ומאחר ואין חקיקה רלוונטית - לא ניתן לדעת מי הוא מי. המוטיבציה הבסיסית של האנשים הללו היא מין הסתם לעבוד בקרבת ילדים. אחת מעמיתותי נתקלה לפני מס' ימים באחד כזה שאונן מולה כשהמתינה לבנה בשער ביה"ס (באיזור הצפון). היא כתבה על כך בבלוג שלה ברשימות. גור, עצה ידידותית: כשאתה מעוניין להוכיח את בורותי, תעשה את זה בנושא שאני לא מבינה בו. יש כאלה. למשל מנוע של מכוניות או הנדסת בניין. אל תכרה לעצמך בורות ותיפול בהם. ה"מלחמה" מולי צריכה להיות חכמה, אחרת היא הופכת לגרוטסקית.

BellA עלמה

New member
חייבת להגיד חנה

אני די מתפלא עלייך כאדם שיש לו שם כאחד שנלחם למען זכויות האדם הפשוט עשית פה U TURN של 180 מעלות חבל

תקראי שוב, בלה

לא הבנת מה שכתבתי. אני גם נאבקת בעד זכויות נשים - ונגד נשים שמתלוננות תלונות שווא. אז?

בלה, לפני שבוע

תקף אותך לדבריך עובד עירייה ואת סרבת להתלונן כי ריחמת עליו - ולא על הילדים בשכונה ונשים כמוך שהוא עלול לתקוף. זהו סדר עדיפויות שכבר הבעתי עליו את עמדתי בעבר. מי שמרחמת על אכזרים - סופה להתאכזר לרחמנים. זה מה שנובע ומבעבע מסדר העדיפויות האזרחי (?) שאת מציגה כאן.

BellA עלמה

New member
הוא צעק עלי - תקף מילולית

ולא ראיתי אז וגם לא רואה היום שזו תהיה סיבה שיפתרו אותו. לכן לא התלוננתי בסך הכל אדם שרוצה להתפרנס בכבוד

BellA עלמה

New member
עצוב פשוט עצוב

ואת יודעת מה? אין לי בעיה לפגוש אותך ונדבר על מה שהיה וכו woman to woman

BellA עלמה

New member
את מוזמנת לדבר איתי

לא דרך המסך נראה לי שאנחנו נפגשות (ללא ידיעתך נראה לי) ממלא המבינה תבין

בלה, תגגלי את שמי ותביני

שאפילו סטטיסטית - מדי יום אני פוגשת מבלי דעת א/נשים שגולשים כאן ובמקומות אחרים בניקים. זה חלק מהעניין, כבר מזמן לא מרגש.

BellA עלמה

New member
אנו נפגשות במציאות ולא וירטואלית

לזה התכוונתי מפגשים וירטואלים זה כל כך out

למעלה