ראיתם את זה

מצב
הנושא נעול.

ayoosh

New member
ראיתם את זה../images/Emo35.gif

ראיתם את זה

מה אתן אומרות- יש סיכוי לפתרון בעתיד למנפאוזה מוקדמת??? זה מדהים, לא? (למרות שבשביל זה צריך כרגע תאומה זהה, אבל, זה נשמע כמו פתח למחקרים והתפתחויות בעתיד...) ורק הערה רגשית אחת... שונאת את המילה "עקרה"..

שיר5520

New member
קצת מאוחר מדי לבקש מאמא אחות..

ראיתם את זה

מה אתן אומרות- יש סיכוי לפתרון בעתיד למנפאוזה מוקדמת??? זה מדהים, לא? (למרות שבשביל זה צריך כרגע תאומה זהה, אבל, זה נשמע כמו פתח למחקרים והתפתחויות בעתיד...) ורק הערה רגשית אחת... שונאת את המילה "עקרה"..
תאומה, לא???
אני אנסה.נראה איך היא תגיב. לא נראה לי שיש פה תגלית גדולה מכיוון שהן התאימו רק כי הן תאומות. מעט אחרי שאני הבראתי מהסרטן התחילו לנסות להקפיא שחלות של נשים שעומדות לעבור כימוטרפיה. עד היום לא נראה לי שהצליחו להשיג תוצאות רציניות עם זה... אני מניחה שזה ייקח זמן. ובקשר למילה עקרה - אני איתך ויש לי הוכחות בבית. איך אפשר להרגיש עקרה כשיש פה נסיכה קטנה שכבר צועקת כל היום אמא, אמא..

ayoosh

New member
נו טוב, מאוחר../images/Emo8.gifותגובה לורד1המקורית

תאומה, לא???
אני אנסה.נראה איך היא תגיב. לא נראה לי שיש פה תגלית גדולה מכיוון שהן התאימו רק כי הן תאומות. מעט אחרי שאני הבראתי מהסרטן התחילו לנסות להקפיא שחלות של נשים שעומדות לעבור כימוטרפיה. עד היום לא נראה לי שהצליחו להשיג תוצאות רציניות עם זה... אני מניחה שזה ייקח זמן. ובקשר למילה עקרה - אני איתך ויש לי הוכחות בבית. איך אפשר להרגיש עקרה כשיש פה נסיכה קטנה שכבר צועקת כל היום אמא, אמא..
נו טוב, מאוחר
ותגובה לורד1המקורית
צועקת כל היום "אמא אמא"- איזה יופי!!! ולגבי מה שאת כתבת וגם שאלתה של ורד 1 המקורית לעניין הקפאת שחלות לפני טיפול בסרטן והחזרתן לאחר החלמה- זה אומנם עדיין נסיוני, ועדיין "בחיתוליו" אבל יש בארץ מקרה של מישהי שעברה החזרה של השחלה שהוקפאה, וכולנו מחזיקים לה אצבעות שהיא בדרך הנכונה לתפקוד נכון ותקין של השחלה ולביצית תקינה שהופרתה(זה כבר קרה) - עכשיו רק נותר לה לעבור בשלום ובהצלחה את שלב ההשתרשות

שיר5520

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות..

נו טוב, מאוחר
ותגובה לורד1המקורית
צועקת כל היום "אמא אמא"- איזה יופי!!! ולגבי מה שאת כתבת וגם שאלתה של ורד 1 המקורית לעניין הקפאת שחלות לפני טיפול בסרטן והחזרתן לאחר החלמה- זה אומנם עדיין נסיוני, ועדיין "בחיתוליו" אבל יש בארץ מקרה של מישהי שעברה החזרה של השחלה שהוקפאה, וכולנו מחזיקים לה אצבעות שהיא בדרך הנכונה לתפקוד נכון ותקין של השחלה ולביצית תקינה שהופרתה(זה כבר קרה) - עכשיו רק נותר לה לעבור בשלום ובהצלחה את שלב ההשתרשות
מצטרפת להחזקת האצבעות..
תעדכני אותנו אם את יודעת. הלוואי שימצאו פתרון אמיתי לנערות צעירות שעומדות לפני טיפולים כימוטרפים והקרנות.

תודה רבה על קבלת הפנים החמה...

מצטרפת להחזקת האצבעות..
תעדכני אותנו אם את יודעת. הלוואי שימצאו פתרון אמיתי לנערות צעירות שעומדות לפני טיפולים כימוטרפים והקרנות.
תודה רבה על קבלת הפנים החמה...
תודה רבה למלח היקר ולשיר הנפלאה ולכל מי שקרא את ההודעה שלי והגיב.. עד היום לא כתבתי בפורום מכיוון שלא ידעתי אם אני שייכת לכאן או לפורום פוריות... אני עדיין מתלבטת האם לעשות את הניתוח הזה או לא (קצת מפחיד לעשות משהו נסיוני כזה) אחד הלבטים שלי שמפריעים לי זה ההמתנה הארוכה עד שרואים תוצאות לאחר הניתוח הזה (אם בכלל) לעומת תרומת ביצית, ואני כבר ממש ממש ממש רוצה להיות כבר בהריון לאחר התלאות הרבות שעברתי ... תודה רבה על הכל וכמובן שאעדכן אותכם לגבי ההחלטה שלי , כי אני מרגישה פה ממש בבית חם , ובהצלחה רבה לכל ההריוניות..

שרון991

New member
עוד תשובה לורד1המקורית

נו טוב, מאוחר
ותגובה לורד1המקורית
עוד תשובה לורד1המקורית
מכירה מקרוב בחורה מדהימה בת גילך שהצליחה לשקם את השחלות ולבייץ בכוחות עצמה ואף שאבו לה ביצית לתפארת מדינת ישראל אני מאוד מקווה שהעובר ישתרש ושהיא תעשה הסטוריה . (למרות מה שהיא רוצה זה רק להיות בהריון...) מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק

אדוינה

New member
ועוד תשובה

עוד תשובה לורד1המקורית
מכירה מקרוב בחורה מדהימה בת גילך שהצליחה לשקם את השחלות ולבייץ בכוחות עצמה ואף שאבו לה ביצית לתפארת מדינת ישראל אני מאוד מקווה שהעובר ישתרש ושהיא תעשה הסטוריה . (למרות מה שהיא רוצה זה רק להיות בהריון...) מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק
ועוד תשובה
מצאתי את זה: שיחזור רקמת שחלה קפואה ודחיית גיל הבלות [11-07-2004] חולת סרטן לימפומה מבלגיה, בת 32, השתתפה בניסוי של הסרת חלק מהשחלה לפני הטיפול בסרטן ושמירה עליה בהקפאה. אחרי שטופל הסרטן הופשרה רקמת השחלה והושתלה חזרה, מתחת לשחלה שאינה מתפקדת אצל האשה המצפה כיום ללידת תינוקה. האם טכניקה כזאת תאפשר גם השתלות רקמת שחלה לנשים אחרי גיל המעבר? http://www.nature.com/nsu/040628/040628-15.html כדי לקרוא המאמר ,את צריכה להירשם לאתר. וחוץ מזה ברוכה הבאה! קשה לי ליעץ.זה אמנם חדשני,אך הייתי מבקשת מידע נוסף כמו הצלחות,סיכונים ,סיבוכים. שיהיה לך רק טוב ובהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה