ראיתם את זה?

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

Noopy

New member
כן...../images/Emo12.gif

היום היא כבר לא ספירס. יש לה אפילו מסמך רבנות!

dor307

New member
אני מקווה בשבילה שזה נכון

ואני שמח בישבילה (אפילו שלפני כמה ימים היתי הבן אדם האחרון שישמח בשבילה במיוחד אם היא תתחתן[כי היא כוסית!אבל בטח עכשיו כמו ג'סיקה סימסון הדפוקה הזאת תגיד שעכשיו שהיא נשואה היא יכולה להיות סקסית יותר?!?!?!)אבל באמת מגיע לה אחרי כל מה שהיא עברה... ונשאלת השאלה..אם זה כל כך קל אז מה הקטע של ג'ניפר לופז ובן אפלק?

T h e Rose

New member
יש כאלה שאומרים....

שזה היה בטעות כמו שרוס ורייצ'ל התחתנו שהם היו שיכורים ב"חברים" ככה שאולי היא תתגרש...

אייליי

New member
אוי ואוי

כאילו.... היא לא ניראת אחת שמתחתנת.......... כאילו.. גוניור סיפרס : " אבא איפה אימא " אבא" אימא באמ טי וי " גוניור ספירס :"מה?!" אבא: " כן מתוקי . אימא מתנשקת עם מדונה חצי ערומה באמ טי וי"

hadasrulez

New member
היא אמרה

שזה היה הכל רק בדיחה שהרחיקה לכת (גאאד אני שונאת להגיד את זה) ושהיום הם הולכים להתגרש... נו טוב.

nomber 1

New member
../images/Emo11.gif

"אני בהלם ילדה בת 22 מצליחה לשגע את כל העולם להיות בכל אתר אינטרנט ועוד אצלנו תמונה גדולה על שער עיתון ``מעריב``, בריטני אני מסירה לך תכובע" זה תגובה של ילדה אחת,והיא צודקת ב100% כאילו מה קרה? בריטני התחתנה! ביג דיל. אם זאת הייתה כריסטינה אגולירה או מנדי מור או מי שזאת לא תהיה זה לא היה מגיע לחצי הרעש שבריטני עושה ואני לא מבין מה כולם רוצים,אז היא התחתנה היה בא לה wtf? איכפת לכם מה היא עושה,החיים שלה שתדפוק אותם לעצמה

Noopy

New member
אמממ...../images/Emo6.gif

האמת שהיא מתגרשת ברגעים אלה אם היא לא התגרשה כבר.
נשואה 24 שעות...(אולי טיפה יותר)

למעלה