באותו נושא אם במקרה לא תצליחו להכנס
גלי, שמרי על התיק שלך! גלי עטרי חוזרת אחרי שנים רבות בהן לא הופיעה בלונדון. אחרי זכייתה בתחרות האיירווויזיון בשנת 79' עם השיר "הללויה", קיבלה חשיפה ענקית גם בבריטניה והגיע עם השיר למקום החמישי במצעד המכירות בממלכה המאוחדת. אגב גלי, אנו ממליצים לך הפעם לשמור היטב על התיק שלך. להזכירך ב79-' ספגת "מהלומה לא נעימה" כשנגנב ממך התיק עם ארנק הכסף בעת מסע קניות בלונדון .... אז אנא, שימי לב!!! לפני חברי מועדון העסקים ואורחים - במסגרת ארוחת ערב לציון יום העצמאות והקמת המועדון לפני שמונה שנים, ובמעמד שגריר ישראל בבריטניה, צבי חפץ ורעייתו סיגליה - תגיש עטרי רסיטל כשהיא מלווה בהרכב נגנים מצומצם: עמית הראל - הקלידן שלה ומתכנת המחשב, ואלי בן-שושן המתופף (שעיבדו והפיקו מוסיקלית את המופע "חבק אותי לאט" שרץ בארץ) והגיטריסט - אבי בן-דוב. גלי עטרי איך נולד הרעיון להופיע בלונדון? "האחיין שלי, אבי, מכיר את אחד הפעילים במועדון העסקים בלונדון, והוא זה שבעצם שיכנע אותי ואת המנהל האישי שלי, אסף דרעי, להגיע לכאן ואני שמחה מאוד על כך". בנובמבר 95', הופיעה עטרי עם קורין אלאל בעצרת לזכרו של רבין ז"ל עם השיר "אין לי ארץ אחרת", שיר שכתב לה אהוד מנור ז"ל. את השיר הזה גם שרה בטקס הלוויה ליד הקבר הטרי של אהוד מנור לבקשתה של עופרה פוקס - אשתו. "במופע יום העצמאות אקדיש לזכרו את השיר". את אחד משיריה החדשים, "תל-אביב בחורף", תקדיש עטרי לקהל בלונדון. השיר מדבר על הישראלים שנודדים בעולם ומקומם בסופו של דבר בישראל. "צריך לנסוע ואפילו לחיות זמן מה בחוץ כדי להבין ולדעת שמקומך בארץ, כי אין לנו ארץ אחרת ורק בישראל נרגיש בבית", היא מסבירה. תל אביב בחורף תל אביב בחורף זה ריח מוכר נמאס לי לבכות ברחוב הזר, רק אל תשאל אז למה נסעת מכאן. כל כך רחוק והלוואי והייתי ציפור עכשיו כל כך רחוק והלוואי והייתי מטוס עכשיו.