ראיתם את זה כבר? http://video.bobdylan.com/desktop.html
B Barmelai New member 20/11/13 #2 לא, פעם ראשונה תגיד, זה דני קושמרו שם בערוץ החדשות? ואיפה ערוץ הפורנו? כבר שעה אני מעביר תחנות.
ה האוזן המחתרתית New member 20/11/13 #3 כן, זה הוא אגב, לפי ה-feed שלי בפייסבוק (חפשו קולומבוס, הם כותבים נהדר על מוסיקה) מי שאחראי על ה"קליפ" הוא וניה היימן, ישראלי שעשה סרטונים לבקיצור, בירה שפירא ועוד כל מיני.
כן, זה הוא אגב, לפי ה-feed שלי בפייסבוק (חפשו קולומבוס, הם כותבים נהדר על מוסיקה) מי שאחראי על ה"קליפ" הוא וניה היימן, ישראלי שעשה סרטונים לבקיצור, בירה שפירא ועוד כל מיני.
צ ציףציף1000 New member 20/11/13 #4 אוף, למה ראיתי את זה עכשיו, באמצע העבודה? עכשיו אבלה את שאר היום מול המסך, בהעברת ערוצים. זה גדול, כמובן. וניה היימן? או תואמו האמריקאי.
אוף, למה ראיתי את זה עכשיו, באמצע העבודה? עכשיו אבלה את שאר היום מול המסך, בהעברת ערוצים. זה גדול, כמובן. וניה היימן? או תואמו האמריקאי.
O oren29at New member 20/11/13 #8 לא הגעתי אליו היום רק פריוויו, לא צפיה מלאה. מצד שני, השיר חיכה 48 שנים לקליפ- יחכה עוד כמה ימים לזה שאני אצפה בו.
לא הגעתי אליו היום רק פריוויו, לא צפיה מלאה. מצד שני, השיר חיכה 48 שנים לקליפ- יחכה עוד כמה ימים לזה שאני אצפה בו.