ראיתם את התמונות?

רק להמחשה

בלי לעצבן אף אחד חלילה.. אך תסתכלו על ההתנהגות של סטרייט-גבר והצד השני מצד ימין.. דרך אגב ידיד שלי מהעובדה היה חבר של דורון מדלי מכוכב נולד.. והוא אמר שדורון אמר שהוא והראלי היו ביחד באותה תקופה. וידיד שלי גם היה איתם ביחד-ראה אותם..חפיף לא חידש לי.. אבל..כל מה שאמרתי עכשיו זה הרי לא משנה לנו כי אנו אוהבים את הראל כמו שהוא כפרה עליו. אז אין מה להתעצבן

מספיק עם זה. ../images/Emo60.gif

כבר דברנו על זה אלף פעמים.. אנחנו לא מעוניינים לדבר על הנושא הזה ובטח לא לנסות למצא תשובה על ידי השוואה בין תמונות שלו ושל גברים אחרים. נו באמת.. תודה על התמונות אבל להבא הימנעי מלפתוח שוב ושוב את אותו הדיון המעייף הזה..

לא הבנתי מה את רוצה חחח

מה הקשר בין רן דנקר להראל סקעת? חוץ מזה ... שאת יכולה להיות בטוחה שמספיק אנשים מסביבך שאת חושבת שהם "סטרייטים", פשוט למדו להסוות את מה שהם באמת... ומספיק אנשים שמתנהגים כסטרייטים, פשוט עושים כך מתוך הומופוביות ולחץ חברתי... ואם כבר רצית משהו... כל נשימה שהראל נושם, תמיד יש מישהי/ו שצופים בזה, ויש להם את הבמה להעביר ביקורת... שהראל נושם נכון/לא נכון... ורן דנקר די חופשי מזה.. מהסיבה שאכן יש הפרשי פופולריות בין השניים שהזכרת... אין לי שום דבר נגד רן דנקר... אבל נראה לי ש"הבעיה" הינה שהראל חונך אחרת... וגבר מתנהג כמו גבר... (כל מילה נוספת מיותרת).

לאו14

New member
העלתי ת'כתבה עם התמונות האלה../images/Emo141.gif

אבל לא ראיתי ת'תמונה עם נינט!! אזזז תודה בכל אופן..!! ושוב.. בשביל לא ליצור מהומות.. בואו ל-אא נדבר על המיניות של הראל אוקיי?? כי כמו שאמרת..אנחנו נאהב אותו תמיד!!

skaatit 1

New member
תודה מותק../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

ובבקשה מותק...אל תדברי על המיניות שלו

תמונות יפות../images/Emo99.gif

תודה
ואת לא יכולה לקבוע מיניות\התנהגות של בנאדם רק ע"י תמונה.. ודורון מדלי לא נשוי
?

simhit

New member
תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ושיהיה לך המון בהצלחה