ראיתם את הראל סקעת ??

ראיתם את הראל סקעת ??

בתוכנית החדשה של צביקה פיק הראו איך הוא מגיע לאולפן ההקלטות ומדריך את הראל סקעת..איך לשיר. חחח גדול "ואוו שיגעון".

t0mi

New member
מהההההההההההההה

שיעזוב אותו בשקט הצביקה פיק הזההההה שלא ילמד אותו כלווווווווום!! הוא מושלם כמו שהוא והוא לא צריך עצות מפדופיל לא חוקי!

t0mi

New member
לא

אבל יש כזה דבר שבגיל חמישים תצא עם מישהי בת 18?

לא ראיתי! ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

צביקה פיק... מנסה להדריך את הראל סקעת... איך לשיר?! זה צריך להיות מעניין

Danielushhhh

New member
אני לא מבינה משהו

צביקה פיק יודע לשיר? לא ממש ממש לא אם היו שולחים אותו לארוויזיון הייתי עם עיניים עצומות כל הזמן! הוא יוצא עם בנות יותר קטנות מהבנות שלו! זה שפוי?!

t0mi

New member
בעעעעעעע

הייתי מכסה את העיניים ואת האוזניים, היא רוצה אותו רק בגלל הכסף והוא רוצה אותה רק בגלל שהיא "כוסית" וזה יעזור לתדמית שלו

Danielushhhh

New member
איזה תדמית?!../images/Emo3.gif

התדמית שלו כבר ממזמן הרוסה איזה מפגר הוא, עושה מעצמו צחוק

תתביישו לכם!!!! תנו קצת כבוד!!

הייתם צריכים לראות איך הראל הסתכל על צביקה בכזו הערצה....ובמבוכה. פפפפפפחחחחח צביקה אומר לו על חלומות מתגשמים בזמן שעדי התאמנה על הפזמון שלה.."ואוו..זה ביצוע מדהים"....והוא הסתכל גם לכיוון של סקעת...שהיה בחדר השני בבאלנס.....פפפפחח...אז סקעת מסתכל עליו כזה בביישנות...שצביקה בכלל פונה אליו....ומהנהן בראש כזה להסכמה. פפפפחחחח...קרע אותי. "ואוווו....שיגעון".....פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחח

Danielushhhh

New member
כבוד כבוד אבל

אל תגידי שזה לא מצחיק שבנאדם בן 50 פלוס יוצא עם בנות יותר קטנות מהבנות שלו

פפפפחחח...מה מצחיק בזה???

ככה כל הגברים בעולם. מה לעשות??? אנחנו אוהבים בחורות צעירות...... מה את חושבת..שאני אהיה בגיל 50 נגיד..אז אשתי תהיה בת 50 כמוני?? פפפפחחחחחח למה לי להיות עם מישהי בת 50....כשאני יכול להשיג מישהי יפה ,מדהימה,צעירה...וחמודה..עם אופי טוב....שכל החיים לפניה.....בגיל 18....20 או 22...אחרי צבא. כאילו מה רע??..חחחחחח מה אני צריך לדבר עם אשתי בת ה 50 על תרופות....קוצבי לב...ואני לא יודע מה?? פפפחחח אין כמו בחורות צעירות לגברים מבוגרים יותר. ככה זה היום בכל העולם. מה זה חדש לך?? אני יכול לתת לך המון שמות שהתחתנו עם בנות צעירות מאוד מאוד. דניאלוש אבל אל תפחדי מאמי..את עדיין צעירה. את עדיין אטרקטיבית מאמי. פפפפחחחח

למה נראה לך,

שמישהי בכלל תרצה אותך? לא משנה באיזה גיל, מי תרצה אותך? תגיד תודה אם תשיג אישה בת 80 בכ-ל גיל...

חח זהו

גם נשמע מה זה מטומטם
ואהם..נשים מבוגרות, יש להן חוכמת חיים...אז סביר שהוא ישיג איזו בת 4:p

עזוב אותו,

טיפוסי כאלה מזהים מרחוק- מתנהגים כאילו הם עשו את זה לפחות 10 פעמים (בשבוע) ובעצם הם לא עשו את זה אפילו פעם אחת. מתנהגים כאילו שכל אישה תרצה אותם ותחכה שהם רק יעיפו מבט לעברה ובעצם גם כשהם הכי משתדלים איכשהו זה נגמר בסטירה (שהם מקבלים) ובאישה מתרחקת. לא משנה באיזה גיל האישה. אומרים לאנשים אחרים להתבגר (ומתנהגים כאילו רק מין זה בגרות) ובעצם הם לא יודעים חצי דבר על החיים.

למעלה