ראיתם את הספיישל?

N o R i K o

New member
ראיתם את הספיישל? ../images/Emo142.gif

הוא ממש צלע יחסית לסדרה מה היה אמור להיות עיצוב הדמויות המזוויע הזה? כולם היו מכוערים :XXXXX והסוף היה צפוי מדי... P: וזה כזה טיזר למנגה O_O;

../images/Emo45.gif טיזר למנגה בהחלטD:

לא ראיתי בע''ה ראיתי ישר אחרי שנגמרה הסדרה פעם ראשונה. זה היה נחמד כזהP: לא משו,אבל חמוט^^~ לאקירה הייתה אפילו הילה רכה של אחד שפשוט תקועX:
אני כבר חשבתי לפני שזה יהיה ממש הטורניר הזה~ אבל לא:) וזה באמת פשוט טיזר למנגה, שאני כבר צריכה להתחיל לקרוא-.-"

Mor L

New member
ממש לא!

את חייבת לראות את זה בשביל המשך העלילה! זה לא בעיה למצוא את זה באינטרנט

LinkinAnanas

New member
יש לי מאיפה לראות

אבל הבעיה שהאנטרנט המפגר לא יכול להוריד (אבל לגלוש יכול..)

pusher

New member
את כל כך צודת שזה מטריףי-י

חשבתי בול!!!עמדתי להרדם מרוב שיעמוםXDD אני ככה על הכיסא מהרהרת:"לא להרדם!היקארו!" וככה,רק השיר סיום היה מדהיםםםםם

liran 1 0 1

New member
היה ספיישל?!?!?!?

מתי?!?!?!!? איזה יום?!?!?!?!? איזזה שעה!?!?!?!?! ולמה לא ראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא ראיתי!! ../images/Emo41.gif

איפה ראיתם? זה היה בטלויזיה? אם כן יש שידור חוזר?!??! T___T

יודעת יודעת אבל עילגת יותר באנגלית!

אני לא אבין כלום אני מעדיפה בעברית כבר T_T למרות שלמדתי כמה למילים ^^ חח.. אני מתחרטת על זה שלא למדתי אנגלית טוב T_____________T

rai kijimoto

New member
ראיתי באינטרנט

לא היה לי כוח לחכות כל הלילה עם הדברים המפגרים שהם מראים שם, כמעט נרדמתי כשהדלקתי את הטלוויזיה, וזה נכון הספיישל לא היה משהו אבל בכל זאת היה שווה לראות אותו (כמובן -.-) ניע ניע ניע ניע ניע -.-

אוף *בוכה*

לכולם יש רעיונות ולי אין !!! אני צריכה מוטיבציה ... או מישהו עם רעיון לפיק ... מי שרוצה פיק ממני שיפנה אליי במסרים ...

RaVeN IYI

New member
המפ.

אתם סתם לא אוהבים את זה כי זה עסק בגו. אפילו אני, שאני מכורה לאקיהיקא לא שאלוו בעניין הזה כמוכם. צאו מזה, אקיהיקא זה לא קאנון. אם הייתם מתעניינים אפילו קצת בעלילה. מחר ביצפר. אני אתנצל בפעם אחרת או משהו.

למעלה