ראיתם את הכתבה ב24 (דיליי מאתמול )

ראיתם את הכתבה ב24 (דיליי מאתמול )

זו פשוט בושה וחרפה!!! הם לקחו איש שראה אולי פרק אחד מבנות גילמור בכל החיים שלו ונתנו לו לסקר את התוכנית...... והוא ממש ירד עליה! בנות גילמור זו סידרה גאונית (טוב אני בטח לא צריכה לשכנע אותכם ...) וזו פשוט חרפה מה שהוא כתב עליה...נכון היו קצת עליות ומורדות ונכון העונה הזאת פחות טובה מהאחרות אבל הסידרה היא לא "זבל אמריקאי קיטצ'י!" והשחקנים בהחלט לא שחקנים מדרגה ז'! הכתבה ממש ממש עיצבנה אותי ! וחוץ מיזה הוא אמר בכתבה לפחות 100 פעמים על כך שזו לא תוכנית מתאימה לגברים (עם כך למה נותנים לגבר לסקר אותה ?!) ובאותו עמוד היה דעה של איש אחד שאמר שהוא רואה כל יום את בנות גילמור וזו אומנם סידרה שמיתעסקת יותר בפמיניזם (לורליי אישה רווקה, מצליחה ועצמאית...) אבל היא בהחלט מתאים גם לגברים .....
סתם אני צריכה אנשים שיבינו למה אני כועסת .....

כן!!!!!!

מה זה התעצבנתי! ואת מה זה צודקת!!! בנות גילמור היא סידרה אחת המצליחות , השנונות , והממש לא "זבל אמריקאי וקיטצ'י"!! חוץ מזה הסדרה הזאת שרדה 7 עונות בהצלחה מרובה , הרייטינג תמיד היה ונשאר גבוה! למה יותר טוב הסדרות בישראליות??? [שאני מתעבת!!!] כ"כ משעממות , אף שחקן לא יודע לשחק , לקחו לי את יודה לוי ורן דנקר שהחלטיו שהם גם שחקנים וגם זמרים [פחח, ממש] גועל נפש. לדבר המורמר הזה שביקר את הסידרה , צריך לפטר אותו! ברור שזאת בעיקר סידרה לנשים [למרות שאני בטוחה שלא מעט דברים צופים בה ונהנים] שזה שהוא לא אהב את הסדרה למה הוא צריך לקבוע ולהחליט מה היא שווה או לא! ב-ו-ש-ה!

bep2cell

New member
אני לא מאמין שבפורום גילמור יש אזכור

לסדרות הישראליות המגעילות! לא ראיתי את הכתבה אבל אני מסכים עם מה שכתבתן מעליי בנות גילמור היא ממש לא קיטש'! אני זכר ואני רואה בנות גילמור! ואני מכיר עוד כמה כאלה!

בדיוק!

ואל תגזימוווווווו זה שקוראים לזה "בנות גילמור" זה לא אומר שזה רק לבנות , להיפך! הסידרה ממש לא מדברת רק על העולם של הנשים , יש שמה מלא דברים שקשורים לגברים , ודברים שקורים גם בחיים האמיתיים לא רק לנשים..! וכן תתפלא , הייתי חייבת להשמיץ את הסדרות הישראליות , בעוד שהמבקר הזה יורד על הסדרות האמריקאיות שיסתכל קודם איזה זבל יש לנו בארץ , ואז נראה מה הוא יגיד.

עדידי15

New member
זה חוצפה שיש איזכור לפורום תפוז בכתבה זו

כשבעצם כל הציטוטים של ה-120 סיבות לכך שבנות גילמור היא סדרה שולטת לקוחוים מקהילת בנות גילמור ב-MSN .

למעלה