ראיתם איזה סקסי?

ראיתם איזה סקסי?

פאריס מפשיט את פיקולו! וואו! איזה סקסי זה!

digiash

New member
אממ... רייסט יש לך איזה נטיות

שאתה רוצה לספר לנו עליהם?.. O.ם

digiash

New member
היא גרוע..

ובשביל זה אתה פותח הודע החדשה?!? יא מציפן!

אתה היית עושה את זה פעם

זה כדי לרדת על הפרק שבערוץ הילדים. לא זוכר שפעם היית עושה את זה ובהודעה אחת אני זוכר שכתבת: "מצטער על ההצפה, אני פשוט כותב בזמן שאני רואה את זה". אז אותו דבר. אתה יכול לנצל את השרשור הזה גם כדי לרדת קצת על הפרק, בשביל הכיף. או להגיד מה צנזרו ומה היה לא טוב, ומה היה כן טוב וכאלה...

זאת לא הייתה ממש הפשטה

פשוט פריזה ירה כדורים קטנים כאלה, אחד כל פעם, וכל פעם קרע חלק אחר מהבגדים של פיקולו. והוא קרע לו מהברך ומטה, ואז גם את החולצה, ובעוד כמה מקומות

עוד אחת

New member
ראיתם איזה נחמד היה פיקולו היום

לדנדה? כשהוא ביקש ממנו בשקט ובנימוס מופתיים לרפא את וג'יטה? הוא היה פשוט מקסים עם המתיקות והנחמדות האלה שלו! בחיי, זה לא הפיקולו שרצה להרוג את גוקו ב-DB, לא הפיקולו הקשחו שהרביץ לגוהאן באימונים, לא הפיקולו שהתאמן אצל המלך קאיו ונהג בשחצנות בטין, יאמצ'ה ושיאצו, ואפילו לא הפיקולו שהקריב את עצמו כדי להציל את גוהאן מנאפה. בטוח משהו מהאישיות של נייל נכנס גם לפיקו שלנו. ובכל-זאת פיקולו'ש לא מקיים את הבטחתו ולא משליך את נייל מתוכו. עוד תראו יקרה לנחמדות שלו אחרי שהוא יתמזג עם הקאמי! לדעתי פיקולו צריך להחליף את הכלב הכחול. אנשי כדור-הארץ יהיו הרבה יותר מאושרים עם מנהיג טוב-לב וחכם כמו פיקולו, בכל-מקרה הרבה יותר טוב-לב וחכם מהכלב הכחול, ובטח שמסוגל להגן על עמו הרבה יותר טוב! נ.ב. אל תתבייש, רייסט. אין שום-דבר רע בלהיות הומו. אנחנו חיים בתקופה נאורה. ובעידן של כזו התפוצצות-אוכלוסין כמו שאנחנו חיים, זה אפילו רצוי. ואל תחטוף עלי היסטריה, כי אז ישתמע מכך שאתה חושב שהעלבתי אותך, מה שאומר שאתה חושב שלהיות הומו זה דבר שלילי, מה שאומר שאתה סתם חתיכת פרימיטיבי שונא-הומואים!

Taker Sucks

New member
את הורסת לאנשים פה את הסדרה!!!!

שימי ספויילר יא פוסטמה!!!!!

Shinobi

New member
דיייייייייי

תפסיקי די כבר כל השטיות שלך על איזה חמוד וג'יטה או פיקולו(סליחה light woman) נמאס את כמו דיסק ישן כל יום אותו דבר!!! פעם אחת תכתבי משהו אחר !!! ועוד מסתלבטת עלינו כמה אפשר!!!

למעלה